• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

Ben de katılmak istiyorum. Birikimimi buraya mı yazacağım Listede olmak için?

canım günlük kumbarana attığın miktarı brda yazıoruz ki motivemiz artsın ayın 15indede birikiminin toplam miktarını bana özelden msj atacaksın bende burada adını ilk sayfadaki listeye ekleyeceğim.

Caglacim keske ayin birinde guncelleseydin listeyi.hazir paramda vardi.kiz ayin 15ine harcarim ben bunu.
Saka bi yana dikkat etmemisim 15ini..simdi daha bir hirs geldi bana

cancagzım ilk bu topici actığımda öyle karar almıştık ama topic ce aranızda anlasabilirseniz ayın biride olur bana fark etmez:)

canım hoşgeldin aramızda herkese yer var burdaki amacımız cok para biriktirmek değil azar azarda olsa birikimin sürekliliğini sağlamak inan o azar azar paralar bile o kadar çok oluyorki sen bile şaşırıyorsun hiç anlamadan nası bu kadar birikti diye :)

Tmm o zamn ne Zamn ne yazacagım bıraz. Bılgı vwrırımıwın cnm

kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...:9:

yanlışlıkla diğer başlığa yazmışım mesajı da silemedim size de sorayım kızlar her ay çeyrek yarım almak mantıklı mı yoksa şu simkart gibi satılan gr altından mı almalıyım... 3 sene kesinlikle bozmayı düşünmüyorum...

kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...:9:

Zaten onlar daha cok oluyo nedense:)
Surekli gittigin bi market varsa onlar butunluyo.bazen kizlar bana tatli tatli soyleniyo bende banane siz veriyosunuz diyorum.artik alistilarda bana bazen cok bozuk olacagina abla 30 kurus varsa verde bir lira cevireyim sana diyolar.
Yada soyle yapabilirsin her markete gittiginde 1-2 lirasini o kuruslarla ode.dahada olmadi pazarda harca 50 kurusa corap var mesela bikac tane corap aliyorum cocuga her gitmeye

yanlışlıkla diğer başlığa yazmışım mesajı da silemedim size de sorayım kızlar her ay çeyrek yarım almak mantıklı mı yoksa şu simkart gibi satılan gr altından mı almalıyım... 3 sene kesinlikle bozmayı düşünmüyorum...
bunu bende merak ediyorum.biriktirdiklerimle ne yapayim karar veremedim.

Ya birde bu kis temizligi olayi var simdi.bugun oglusum hasta gidemedi kresede bugunku bahanemde bu oldu.herkes bitirdi ben daha basliycam hayirlisi artik

selam kızlar. bu hafta yapmam gereken tüm alışverişi tamamladım.extradan çıkan bir ödemeyide yaptım. hafta içi ekmek vs gibi küçük ihtiyaçlar için yanıma 20 tl ayırdım. ve bu hafta birikimim 90 tl oldu. 15 eylülden bu güne toplam 310 tl biriktirmişim yahu :1: haftaya son alışverişimi de yapıp ayı kapatıcam hayırlısıyla. ay bitince bu birikimleri nasıl değerlendireceğime karar veriririm artık. hepinize bol bereketli günler :nazar:

Uzun vadede altın cok ıyı
TZnıdıgım bi kutumcu gram olarak biriktır drmişti ama bnm için fark yokk ceyrek koyabıırsen ayda superr

Suarala altında euroda dolarda oynuyo savas dırumları falan borsayı cok etkılıyo kızlarr
Napcamı bilmiyorumm bnde
Kenarda kızımn mevlütünde takılmıs param var napsam bilmiyorum altın alsam daha düşcek diyolarr bı yukselıyo bi düşüyo
Euro zaten almıs basını gidiyo o aklımda ama su anda kenarda yanı hatta
1 senedir kenardaaa

Back
X