• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

cagla2525 arkadaşım Allah anneni tez vakitte sağlığına kavuşturur umarım. Ana gibi yar olmaz diye boşa dememişler. Allah onları başımızdan eksik etmesin.

Bu arada haftalık ilk paramı kenara koydum kızlar. :46: market ve pazar alışverişimi tamamladım. önce liste yaptım fazladan birşey almamak için. extradan oğlumun okul aidatını da yatırdım. bu hafta artan param tam 125 tl oldu. bunun 25 tl sini cüzdanıma koydum acil bir ihtiyaç olursa kullanmak için. kalan 100 tl yi para kutusuna koydum. cüzdanımdaki parayı kullanmak zorunda kalmazsam onuda eklerim birikimime. pazartesi gününe kadar ev için alışveriş yapmıcam. herşey var çünkü. bu haftalık bu kadar. haftaya pazartesi yine bildirim yapıcam. umarım hepimiz birikimlerimizin bereketini görürüz. :nazar:

Oh canim masalla iyi 1oo tl.iyi para aslinda hemen bir gram alip ooysan para kutuna
Ben de ceyrek altini hedef koydum
Ceyrek zengini olicam:))))

Oh canim masalla iyi 1oo tl.iyi para aslinda hemen bir gram alip ooysan para kutuna
Ben de ceyrek altini hedef koydum
Ceyrek zengini olicam:))))

bende öyle düşünmüştüm .ama kuyumcudan değilde bankadan alıcam gram altını. burda gram altını normalden 3-5 tl aha pahalıya satıyor kuyumcular. yazık değilmi ama. ne kar edicem o zaman ben o altından. bende bankadan almaya karar verdim. bu hesap benim olacak tamamen. bakalım benim birikim potansiyelim ne kadarmış onu göreyim istiyorum. :34:

Aaa bak ne kadar iyi olmus simdilerde bir bilezik oldukca kulfetli ay benim o kadar altinim.olucakmiki on tl yi atarken altinima bakasim.var
Ay esim.sanirim.inanamadi pek.boyle birikim.huyum yoktur ay burasi daha aktif oksa keske biraz buna ihtiyacim var galiba

canım normalde aslında kalabalık oluyor topic ama toopic sahibimizinn annesi hastaymış
bizimde düğün var canım ya o yüzden çok sık gelemiyorum
ama sen yaz canım
vakit oldukça cevap yazarım canım
iyi birikimler

kızlar annem kalp krizi geçirdi ve biz anlamadık hastahaneye 2 gün sonra gittik doktor hemen anjiyo ya aldı kalbine stent taktılar bi damarı yüzde yüz tıkalı çıktı allah annemi başımdan eksik etmedi şükürler olsun babamda 2 sene önce babam vefat etti yani babam yok anneme de bişe olsaydı yıkılırdım bu aralar psikolojim çok bozuk... :14:
Canım çok büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin , tekrarını yaşatmasın inşallah . Sakın bırakma kendini şimdi annenin sana en ihtiyaç duyduğu zamanlardan biri , güçlü olmalı , annene de güçlü olduğunu hissettirmelisin canım . Sen iyi ve güçlü olursan annende senden güç alacak ve inşallah tez zamanda sağlığına kavuşacak. Ayakta durmalı ve annenle en güzel şekilde ilgilenmelisin canım unutma seni mutsuz görmek anneni daha çok üzer.

Birde başın saolsun canım , mekanı cennet olsun babanın.

dikkat et kendine de annen de.
Yapabileceğimiz bişey olursa ,lütfen paylaş.
Çok öpüyorum .

Canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim iyiki varsınız dik durmaya çalışıyorum bakalım nasıl olacak şimdi iyi gibi çok dikkat ediyorum inşallah bir sıkıntı çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin

Hanımlar bana bir tavsiye verin lütfen,akıl akıldan üstündür nihayetinde.
Ben her ay belli mıktar birikim yapmaya calısıyorum .
eşiminde mesaileri varken degerlendırmek niyetindeyim.
eşimle nıyetımız şuan araba almak ,kendısı bırıkımın b sınden anlamadıgı ıcın ben bırıkım ıcın zorluyorum kendımı ..
Geçenlerde albarakada katılım hesabını sordum aklıma yattı..
ben hesaba para yatırma yapalım diyorum eşimse altın alıp kenara atalım diyor .
Altın alıp yukselınce bozdursam işçilik parasıda veriyorum -ki hiç vermekte istemıyorum.
Ne yapsam karar veremedim.. :26:
Bende 3-5 buldukca kumbarama atarım .. cüzzi miktarda param olursa da saklarım, açıkta olursa su gibi harcanıyor cunku para.
Allah birikimlerimizi bereketlendirsin 1 'i bin yapsın inşallah:31:

kumbaramı alalı bir hafta oldu..şimdiye kadar hergun 3tl ile 7 tl arası attım....hayatımda ilkdefa koseye para atmıs olcam:)))birazdan 3 tl daha atcam bakalım nediyelim damlaya damlaya

Hanımlar bana bir tavsiye verin lütfen,akıl akıldan üstündür nihayetinde.
Ben her ay belli mıktar birikim yapmaya calısıyorum .
eşiminde mesaileri varken degerlendırmek niyetindeyim.
eşimle nıyetımız şuan araba almak ,kendısı bırıkımın b sınden anlamadıgı ıcın ben bırıkım ıcın zorluyorum kendımı ..
Geçenlerde albarakada katılım hesabını sordum aklıma yattı..
ben hesaba para yatırma yapalım diyorum eşimse altın alıp kenara atalım diyor .
Altın alıp yukselınce bozdursam işçilik parasıda veriyorum -ki hiç vermekte istemıyorum.
Ne yapsam karar veremedim.. :26:
Bende 3-5 buldukca kumbarama atarım .. cüzzi miktarda param olursa da saklarım, açıkta olursa su gibi harcanıyor cunku para.
Allah birikimlerimizi bereketlendirsin 1 'i bin yapsın inşallah:31:

çeyrek altın al canım sonuçta işçilik az araba biriktirecek kadar altında bozdururken kaybın göze batmaz inan canım.

Ayin 15.de bildirim yaomistim
Beni ve ceyrek altinimi ekleme sansin okursa cok mutlu olucam mitive olacagim
Hergun on tl atmaya devam ediyorum megeer kendime hakim olabiliyirmusum

selam arkadaşlar nasılsınız...
ben kaç gündür evdeyim dışarı çıkmayınca para da atılmıyor kumbaraya :9: kumbiş boş kaç gündür... bu gün eşimden 10 TL aldım attım yeni aya siftahımı yaptım...
çağla ben de bildirim yapmıştım 1 çeyrek beni de yazar mısın listeye... :17:

Back
X