5 kuruş 10 kuruş deme gel vatandaşşşş gellll:)

kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...:9:

Canımm 100 tane 10 kuruş=10 lira
85 tane 5= 4.25 eder
Git bütünleştire yada arkadsın dedıgı markt alşvrişinde kullan
Bn öyle yapıyorum 10 kuruslarımı 1 tl yapıp bantlıyorum 5 tl ole yspıyorum markete gıdınce ole bantlı cıkartıp verıyomm ysnii

kızlar 5 kuruşla 10 kuruşları biriktiriyomusunuz biriktiriyosanız nerde bütünlüyosunuz... benim her ay elimde kaldı bunlar 1 lira ve 50 kuruşları alıyolar bunlar kalıyor.. harcanmıyorda evde bir sürü oldu 100 tane 10 kuruş, 85 tane 5 kuruş var...:9:

85 tane 5= 4.25 eder
Bn öyle yapıyorum 10 kuruslarımı 1 tl yapıp bantlıyorum 5 krşlarıda ole
yspıyorum markete gıdınce ole bantlı cıkartıp verıyomm ysnii

kızlar bende bırtrmek ıstıyorum benıde Alın aranıza bugun kumbarama 17,5 tl attım:16:

Hosgeldin..ben bu kuruslari sayarken pek bi mutlu oluyorum kizlar ya bide dusunsenize deste deste sayacagimiz gunleri..pekbi gorgusuz gordum kendimi.ama ilk kez tasarrufla para biriktiriyorum.buda bi emek sayilir dimi ama

Hosgeldin..ben bu kuruslari sayarken pek bi mutlu oluyorum kizlar ya bide dusunsenize deste deste sayacagimiz gunleri..pekbi gorgusuz gordum kendimi.ama ilk kez tasarrufla para biriktiriyorum.buda bi emek sayilir dimi ama

hosbuldum tatlım,ben hep cuzdandakı bozuklukları bı keseye bırıktırıyordm cnm onun zevkı başka cok güzel bırıkımler oluyor ve ımdada cok güzel yetısıyor:16:tabıkı emek

85 tane 5= 4.25 eder
Bn öyle yapıyorum 10 kuruslarımı 1 tl yapıp bantlıyorum 5 tl ole yspıyorum markete gıdınce ole bantlı cıkartıp verıyomm ysnii

canım işte para bütünlemeye gidiyoruz 1 lira ile 50 kuruşları alıyolar gerisine bunlar işimize yaramaz diyolar bütünlemiyolar...
alışveriş yaparken de veremiyorum ama veriyim artık olmicak böyle... :9:

Slm kızlar bende kendince para biriktiriyorum suan kumbaramda 70 tl var ayrıyetten komşumda beraber yaptığımız kumbara da var ona da hafta da 10 tl atıyorum beni de alırmısınız aranıza......

Kizlarrr..bankada isim vardi bugun kiza altin hesabini sordum nasil acabilirim diye oda bana bosverin altin hesabini garanti degil o birikim artisi kadar eskisi var,ben size bireysel hesap acayim dedi vee hic hesapta aklimda yokken hem ogluma hem kendime 100 liralik actirdim.
Peki ben simdi iyimi yaptim kotumu yaptim.kizin dedigine gore kendiside yaptirmis diyoki sizi bilmem ama ben harciyorum biriktiremiyorum bu cok buyuk firsat diyo devlet katki payi yani.toydan sonra nara oldu benimkisi ama simdi sorayim bari icinizde yaptiran varmi

Bana da Esim yaptırdı valla saka maka 1 yıldır ödüyoruz 10 yıl sonra ister cek istersen yasını bekle ben memnunum yoksa para harcayıp gidiyor.....

Slm kızlar bende kendince para biriktiriyorum suan kumbaramda 70 tl var ayrıyetten komşumda beraber yaptığımız kumbara da var ona da hafta da 10 tl atıyorum beni de alırmısınız aranıza......

hoşgeldin canım herkese armızda yerimiz var bol birikimli günler diliyorum:)

Benim bir altinim.daha oldu kardes gelsi altinima
On tl.atmaya devam.
Bu arada gecen hafta 147 den aldim

Son düzenleme:
Yeniden merhaba..ben bir kucuk altin biriktirmistimkii..harcadim.ama bu hafta cumaya kadar 90lira biriktirmem sart.nasil olacak bilmiyorum sadece 200 liram var.yani 90i kenara koysam bir hafta boyunca 110 lirayla idare etmem gerekicek.nasil olacak bakalim

Kizlar ceyrekler gitmis.cok.uzuldum

Birsey danismam.istiyorum
Sabit olan iko gunum var yeniden basliyor ve ben kendi. Harcliklarimla.girmek.istiyorum sizce mantiklimi.odemek.yapmak.zorunda.kaldigim.icin harcamam.diye dusunuyorum
5o+5o
27o 28o sabit harcligim var ayda

Son düzenleme:
Back
Yukarı