selam arkadaşlar nasılsınız...
Ben kaç gündür evdeyim dışarı çıkmayınca para da atılmıyor kumbarayaKumbiş boş kaç gündür... Bu gün eşimden 10 tl aldım attım yeni aya siftahımı yaptım...
çağla ben de bildirim yapmıştım 1 çeyrek beni de yazar mısın listeye...
canım adın listede artık:)
canım annem daha iyi oldu baya bi toparlandı artık kendi işini kendi yapabiliyor. inşallah daha da çok toparlanır..:)
Hoşgeldin canımHayırlı olsun düğününüz , Allah Mesut etsin.Birikimlerin hayırlı bir işe gitti en azından , bundan sonra tam hız devam edersin inşallah.ben geldim canlarım nasılsınız bakalımneler yaptınızben yokken para harcamadınız umarımben çok harcadım inanın çünkü düğünümüz oldubundan sora biriktirmeye devam yine
selam arkadaşlar nasılsınız...
ben kaç gündür evdeyim dışarı çıkmayınca para da atılmıyor kumbarayakumbiş boş kaç gündür... bu gün eşimden 10 TL aldım attım yeni aya siftahımı yaptım...
çağla ben de bildirim yapmıştım 1 çeyrek beni de yazar mısın listeye...
herkese selamlar. bu haftada yine tüm market pazar alışverişimi tamamladım. hiç eksiğim yok çok şükür.
geçen hafta yanımda kalması için ayırdığım 25 tl mi harcamak zorunda kaldım. aniden rahatsızlandığım için doktora gittim. ilaç muayene falan derken gitti benim 25 tl.
ama bu hafta yine 25 tl ayırdım cüzdanıma.alışverişlerimi tamamladıktan sonra bu haftalık birikimim 120 tl. tabi hafta içi alacağım ekmek falan içinde küçük bir miktar ayırdım.
bu ayın 15inden beri yaptığım toplam tasarruf 220 tl oldu bugün itibariyle
çok mutluyum çok.
herkese hayırlı birikimler...
ya ben biriktiriyorum bu konuda aşırı azimliyim ama çarşıya çıkıp bişey görünce hepsi birden gidiveriyo :))
aaa cn sende ı ceyrek bırıktırıyorsun ılk mı
benı ılk ceyrekı cok kıymetlı :)
ona bır suru arkadas ıstıyorummm
ben de geçen gün biraz para attım ama bilmiyorum ne kadar :d bugün de bozuk atıyorum :) altın hesabı açmaya karar verdim artık orada biriktirmeyi planlıyorum. önce öğrenci hesabı açacağım. Daha sonra biriktirdiğim bozukları 20-30 tl oldukça bütünleyip hesaba yatıracağım. Oradan da altın düştüğünde internetten hemen altın hesabına aktaracağım. :)
yok canım geçen seneden 1 tam, 3 yarım 1 çeyreğim vardı uzun zamandır biriktirmeyi bırakmıştım. tekrar başladım 1 çeyrek aldım hemen. inşallah çok arkadaşları olur canım... benim hedefim her ay yarım almak aslında kumbarayı sıfırlıyım diye bu ay çeyrek aldım. bol bereketli günler diliyorum.
Canim biriktirdiklerini harcadinmi
Harcaniliyirmu yani
Haydi bakalim yarim altin zengini olursun insalla cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?