Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

Vallaaa cnmm neden ilginç geldı sana bilemiorumm ama düzenliii bır şey yapilamayacaksaa ben isimden vakit ayırmaya çalışarak geliorum burayaa fakat görüyorum ki kimsedeee heves kalmadık herkes canı kardeşde gelip bı msj atıp gidiyor halbuki bunun düzenli olması gerek herneyseee ben kendi kendime devam etcem birikimee burda devam etmek isteyenler edebilir kolay geldin herkeseec:KK14:

İşin dolayısla gelemiyorsan bişi diyemem tabi ki canım.Geçmiş sayfaları okumamıştım,kusura bakma:KK34: Aynen bende de heves kalmadı.Elime geçtikçe atarım artık kumbişe.

İşin dolayısla gelemiyorsan bişi diyemem tabi ki canım.Geçmiş sayfaları okumamıştım,kusura bakma:KK34: Aynen bende de heves kalmadı.Elime geçtikçe atarım artık kumbişe.

Tmm Cnm kolay geldımmm bende listede yokum bundann soraa :KK31:

yaa kızlar aslında bırakmayalım burayı yine burası olunca motive oluyoruz:) tek başımıza hiç motive olamayız hatta :)

yaa kızlar aslında bırakmayalım burayı yine burası olunca motive oluyoruz:) tek başımıza hiç motive olamayız hatta :)

haklısın canım
ben devam edecem canım yoksa yapamam birikim filan
o yüzden kimse yazmasada yazacağım kafama göre
bugün 4,80 krş attım ben

haklısın canım
ben devam edecem canım yoksa yapamam birikim filan
o yüzden kimse yazmasada yazacağım kafama göre
bugün 4,80 krş attım ben

valla millet birakirsa bende yeni topic acarim para biriktirmeyi gecerkten.istiorum kac gundur para atamiodum bugun 20tl atiorum

kızlar yeni topic açarsanız bende katılırım
bu ara yoğunum o yüzden topiğin likini bana msj atarsanz tam destekle devam ederim

X