5 konad disk,5 lira

telefonla görüştün sandım bende.bikaç saattir o sitedekileri meşgul ettim ztn.o sadece ürün degişimi yapmamaktayız yapcaka bişey yok diyo yani.bugnde attım bi sürü msj oraya.bana demioki o açıklama kısmına sorununuzu yazın kargoyla yollayın. yok degişim yok iade şartlarını okuyabilirsnz falan filan valla pişman oldum istedigime..

kargoyuda cagrdım gelecek bakalım orayada degişim yada iade dedim umarııım degişim yapar yollarlar..

kızlar bu bahsettiğiniz site de oje designer diye baskı yapmada kullanılan gereçlerden var fiyatı 6.95. aranızda bundan kullanan var mı acaba nasıl olduğunu biliyor musunuz?
Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye

eğer ilk defa başlıcaksan onu alman şart canım. ama senin yerinde olsam 5 li disklerdende sipariş verirdim. çünkü 2 disk yetmiyor

aaa değişim yapmıyorlar mıymış? ama bana yapıyoruz demişti. gerçi benimkini yanlış göndermişler mecbur yapcaklar. Değişim yapmıyorlarsa sadece iade et paran kumbarada kalsın. başka bi ürün çıktığında kullanırsın

öyle bişiler zırlavadı ama sonuçta benim ürünümde yanlış geldi.madem aynı yollucaklar her paket farklı disk içerir yazmasınlar

öyle bişiler zırlavadı ama sonuçta benim ürünümde yanlış geldi.madem aynı yollucaklar her paket farklı disk içerir yazmasınlar

merak etme sen ya yollarlar bence yenilerini. Daha önce hiç böyle sorun yaşamamıştım bende neden böyle oldu ki hem kargo elime geç ulaştı hemde yanlış gönderdiler. bide indirdik.com die bi site var ordada bazen tırnakla ilgili ürünler çıkıyormuş

canım ben siparişi verdim bugün dediğin gibi ikisinide aldım çünkü bende yoktu sıyraç falan bakalım bi gelsin acayip meraktayım nasıl olacak diye dünde çatlayan oje aldım onuda tavsiye ederim ben çok çok beğendim bu arada teşekkür ederim sayende benimde oldu ayrıca mesajıma cevap verdiğin için

20 gün snra dönüyorum izmire canım konadcıklarım bi 20 gün beklicek beni

rica ederim canım.Sende bu kervana katıldınn aramıza hoşgeldinnn

rica ederim canım.Sende bu kervana katıldınn aramıza hoşgeldinnn

sonunda kargom elime ulaştı,hemen denemek için sabırsızlanıyorum....

bir de anahtarlık koymuşlar kutuma,çok sevdim.

Kızlar sizce hangisini alsam
5li pakette oje şekillendirme diski mi
Tırnak oje şekil verici mi

Damga ve sıyıraç yok ilkinde onu alanlar nasıl yapıo
Diğerini mi alayım damga ve sıyıracı olanı yoksa ilkini mi alsam ?

damga sıyıracı alırsan 2 disk var içinde

istersen 5 li setide al hazır almışken

evet kızlar ilk denemelerimi yaptım ancak ilk defa kullanan biri olarak yorum yapmak istemiyorum,zira pek güzel becerdiğim söylenemez.

ben damgalı seti de aldığım için 1 tanesi de kare disc ve en çok o hoşuma gitti galiba.

damga ve sıyıraç olanını mutlaka alman lazım canım eğer damgan yoksa tabi... ama almışken 2sini birden al ne kadar çok disk varsa o kadar çeşit oluyor çünküü

hoşbulduk canım bide tırnağına uyguladıktan sonra resmini çekip bize gösterebilirsen çok memnun olurum

Bende zaten konad seti var sürekli yapıyorum bu konuda tecrübe sahibi oldum artıkFotoğraf makinem olmadığı için paylaşamıyordum ama bulunca mutlaka paylaşıcam...

damga sıyıracı alırsan 2 disk var içinde

istersen 5 li setide al hazır almışken

damga ve sıyıraç olanını mutlaka alman lazım canım eğer damgan yoksa tabi... ama almışken 2sini birden al ne kadar çok disk varsa o kadar çeşit oluyor çünküü

Tamam ikisini de alayım o zaman
Fakat kredi kartım yok kapıda ödeme var değil mi hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Bi de kaç gün içerisinde gelio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…