ben şu an istanbuldayım 5 günde anca geldi
5 mii istanbuldayken mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şu an istanbuldayım 5 günde anca geldi
Eki Görüntüle 241624
bunu yaptım akşam nası olmş biraz yorulmş uykum gelmşti cokta ugraşamadım ama artık bugun idare eder
5 mii istanbuldayken mi
güzel olmuş emeğine sağlık
Eki Görüntüle 241624
bunu yaptım akşam nası olmş biraz yorulmş uykum gelmşti cokta ugraşamadım ama artık bugun idare eder
ben beğendim ellerine sağlık.tırnaklar büyük olunca çok da güzel çıkmış desenler.
ben fazla uzatamıyorum,yapısal bozukluk dedi doktorlar,soyulmaları engelleyemiyorum,zaten şekil olrak da küçük,fazla uzatamayınca da ancak küçük kareler gibi tırnaklarm
evet kesinlikle onları daha çok sevdim.o disklerdeli kare desenler sana uygun ozaman.bende işe yaramadılar malesef kenarları acık kalıo yetmio
kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?
Eki Görüntüle 241624
kızlar küçük şekilleri nasıl yapıyosunuz ben damgayı basıorum şeklin tamamı çıkmıyo
kızlar o kadar yapan var cevap vermiyosnuz aşkolsun
ayrıca bana da 5 günde geldi istanbuldayım bide düğünüm var hemen gönderirmisinz diye sallamıştım
daha önce sormuştumm ama cevap gelmedi tekrar soruyorum hangi ojeleri kullanrak yapıyorsunuz marka olarak neleri tavsiye edersiniz ?
sipariş verdim.oje diskleri ve diğer şekil yapandan :) gelince resmini çekip koyarım kızlar.güzel siteymiş.manikür aletinden aldım , saç masaj tarağı ve jengade sipariş etttim. birde not düştüm karışıklık olmasın diye,tam yollayın dedim ürünlerimi. :)) kapıda ödemede kargo daha pahalıya geliyor, kartla dedim artık .
daha önce sormuştumm ama cevap gelmedi tekrar soruyorum hangi ojeleri kullanrak yapıyorsunuz marka olarak neleri tavsiye edersiniz ?