• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

$IMG_1202.jpg

bunu yaptım akşam nası olmş :61: biraz yorulmş uykum gelmşti cokta ugraşamadım ama artık bugun idare eder :52:

Eki Görüntüle 241624

bunu yaptım akşam nası olmş :61: biraz yorulmş uykum gelmşti cokta ugraşamadım ama artık bugun idare eder :52:

ben beğendim ellerine sağlık.tırnaklar büyük olunca çok da güzel çıkmış desenler.
ben fazla uzatamıyorum,yapısal bozukluk dedi doktorlar,soyulmaları engelleyemiyorum,zaten şekil olrak da küçük,fazla uzatamayınca da ancak küçük kareler gibi tırnaklarm

ben beğendim ellerine sağlık.tırnaklar büyük olunca çok da güzel çıkmış desenler.
ben fazla uzatamıyorum,yapısal bozukluk dedi doktorlar,soyulmaları engelleyemiyorum,zaten şekil olrak da küçük,fazla uzatamayınca da ancak küçük kareler gibi tırnaklarm

o disklerdeli kare desenler sana uygun ozaman.bende işe yaramadılar malesef kenarları acık kalıo yetmio :9:

ay şimdi foto fln görünce daha fena heyecanlandım yha hmn gelsede bnde çekip koysam:52: inşallah benim siparişlerimide başka yere yollamazlar :61:

Kızlar bende istiyorum böyle tırnaklarımı desen desen yapmak, ama ben bu konuda biraz geri kalmışım sanırım eskisi gibi hala kuaförlerde falan yapılıyor desenler yada yapıştırmalar oluyor sanmıştım. Şimdi sadece bu disklerden almak yetmiyor mu ne almak lazım başka söyleyebilir misin? O kadar uzatıyorum tırnakları french ve düz renk dışında başka yaptığım birşey yok :/

kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?

ben dn akşam sana cevap yazıyordum ama galiba sitede sorun varmış youtubedan konad nail art yazıp videoları izle. ben şimdi anlatırsam kafanda canlanmayabilir. videoyu izle daha ii anlarsın. ayrıcca sitedekilerin 2sinide almanı tavsiye ederim eger illa birini alıcam diyorsan 2disklidamga ve sıyırac olan var ya sanırım 6.90 dı onu al. cunku onun damgası ve sıyıracı vr. damga olmadan diskteki deseni tırnaga geciremezsn.
umarım yardımcı olabilmişimdir:31:

kızlar o kadar yapan var cevap vermiyosnuz aşkolsun :43:
ayrıca bana da 5 günde geldi istanbuldayım bide düğünüm var hemen gönderirmisinz diye sallamıştım :52:

ben de çok yeniyim,özel bir tekniği varsa da bilmiyorum.
benim bazne çıkıyor bazen çıkmıyor.
konad baskı videolarını tekrar inceleyeyim.

daha önce sormuştumm ama cevap gelmedi tekrar soruyorum hangi ojeleri kullanrak yapıyorsunuz marka olarak neleri tavsiye edersiniz ?

sipariş verdim.oje diskleri ve diğer şekil yapandan :) gelince resmini çekip koyarım kızlar.güzel siteymiş.manikür aletinden aldım , saç masaj tarağı ve jengade sipariş etttim. birde not düştüm karışıklık olmasın diye,tam yollayın dedim ürünlerimi. :)) kapıda ödemede kargo daha pahalıya geliyor, kartla dedim artık .

sipariş verdim.oje diskleri ve diğer şekil yapandan :) gelince resmini çekip koyarım kızlar.güzel siteymiş.manikür aletinden aldım , saç masaj tarağı ve jengade sipariş etttim. birde not düştüm karışıklık olmasın diye,tam yollayın dedim ürünlerimi. :)) kapıda ödemede kargo daha pahalıya geliyor, kartla dedim artık .

benimde degişim ürünlerim yarın gelio bakalım..bi türlü anlaşamadık ordaki msjlara cvp verenlerle.ben 2 ayrı degişik diskler içeren paket istiyorum.onlar bana sadece 2 çeşit ürün var bir yuvarlak bir kare die cvp veriolar.deli ettiler 3gndr bni bakalım ne gelecek :87:

Ben de mesaj attım disklerin yuvarlak olanlarını istemiyorum dedim,sipariş notunuza yazın dediler kare olanlarından istediğime dair yazı yazacakmışım
Ama siparişimi dün girmiştim o yüzden sipariş notu ekleyemem artık dedim
Talebiniz üzerine sipariş notunuz tarafımızdan eklenmiştir diye cevap geldi
Umarım kareleri yollarlar :31:

daha önce sormuştumm ama cevap gelmedi tekrar soruyorum hangi ojeleri kullanrak yapıyorsunuz marka olarak neleri tavsiye edersiniz ?

she ojeleri tavsiye etmişti arkadaşlar. ancak artık üretilmediği için bulması zor.
bugün verita siyah aldım,sonuçlar gayet güzel,tavsiye edebilirim.
bir de flormar nail art altın sarısı kullandımdı,o da tam şekil veriyor. ben beğendim.

Back