• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

daha önce sormuştumm ama cevap gelmedi tekrar soruyorum hangi ojeleri kullanrak yapıyorsunuz marka olarak neleri tavsiye edersiniz ?

ben konumda anlatmıstım die yazmıstım ama sanırım okumadınız :44:
flormarın neon ojeleri ve nail artları ile matte serisinden m 120 ile goldn rose nail artlr ile

she ojeleri tavsiye etmişti arkadaşlar. ancak artık üretilmediği için bulması zor.
bugün verita siyah aldım,sonuçlar gayet güzel,tavsiye edebilirim.
bir de flormar nail art altın sarısı kullandımdı,o da tam şekil veriyor. ben beğendim.

evt onu bende bulamıyorum.bayada arayan var ztn neden üretimi yok onuda merk ettm

şimdi arkadaşlarım anladığım kadarıyla en çok shenin, flormarın mat koleksiyonunun, golden rose nail artın ve flormarın neon serisi değilmi :44:
bu arada okadar çok msj attımki yakaladın yakaladına şimdi msj geldi ürününüz bu gün kargoya verilcek diye:27: ama bn sordum işte bna kare disklerden yollayın dedim onlarda kare yolluyolarmış eğer kare kalmazsa yuvarlak olanlardan yolluyolarmış inşallah kare yollarlar:66:

kızlar ya sipariş notunu nasıl yazıyorsunuz? iletişim kısmından mail mi yolluyorsunuz bende tekrar sipariş vercem ama karelerden istiyorumm:14:

kızlar ya mng kargo sitesinde sorunmu var. siteden ürün kargoya verildi diiyor, takip no falanda var. ama kargo sitesinden online takipte böyle bir kargo yok diyor.

kızlar ya sipariş notunu nasıl yazıyorsunuz? iletişim kısmından mail mi yolluyorsunuz bende tekrar sipariş vercem ama karelerden istiyorumm:14:

Ben siparişi tamamladıktan sonra kareleri istediğime dair mesaj yolladım,sipariş notuna yazın dediler
Ben de daha önce siparişi girdiğim için not yazamayacağımı söyledim
Kendileri siparişe not eklediler sen de öyle söyle onlar ekliolar

Siparişlerim bugün elime ulaştı tam istediğim gibi geldiler kareleri yollamışlar :62:

$DSC04028.jpg
bu bana gelmiş olan diskler

çalışmaların çok güzelmiş gamzecim.
ben de sevmeye başladım böyle desenleri ancak tırnaklarım bir felaket.
bugünlerde menekşe yağı da denemeye başladım,kalyon kullandım,zeytinyağı limon derken yine de tırnaklarım uçlarından kalkıp parçalanıyor.
törpüyle ömrünü uzatmaya çalışıyorum ama nafile.
daha uzun olsa tırnaklarım=(
sen herhangi bir formül uyguluyor musun?

gamze çok güzel olmuş tırnaklarınn:nazar:
ben de kız kardeşime aldım disklerden,ilk kez kullanıyor ama hiç böyle olmuyor yahu, incecik varla yok arası bişeyler çıkıyor , sanki ince uçlu pilot kalemle yapılmış gibi..
nasıl yapıyorsun da böyle güzel oluyor seninki?

kızllar bu arad bugün bi kozmetikçide bulduğum she marka ojenin beyazını aldım denemek için,çok memnun kaldım.
bi daha uğradığımda bulabildiğim kadar alacağm,bir de turuncumsu narçiçeği vardı,onu da alayım lazım olur.

çalışmaların çok güzelmiş gamzecim.
ben de sevmeye başladım böyle desenleri ancak tırnaklarım bir felaket.
bugünlerde menekşe yağı da denemeye başladım,kalyon kullandım,zeytinyağı limon derken yine de tırnaklarım uçlarından kalkıp parçalanıyor.
törpüyle ömrünü uzatmaya çalışıyorum ama nafile.
daha uzun olsa tırnaklarım=(
sen herhangi bir formül uyguluyor musun?

ben herhangi bişey yapmıyorum malesef ama gecen gün bi yazı okumuştum yanlış törpüleme yapınca tırnak gücsüzleeşip uclarından soyuluyormuş bnmde arada oluyor öle ama ben hic öle törplmeyı beceremyrm.:5: tek yönlü olarak kullancakmısın trpüyü yani ileri geri yapmamak gerekyrms.seninde ondan kaynaklanıyor olabilir canım:17:

gamze çok güzel olmuş tırnaklarınn:nazar:
ben de kız kardeşime aldım disklerden,ilk kez kullanıyor ama hiç böyle olmuyor yahu, incecik varla yok arası bişeyler çıkıyor , sanki ince uçlu pilot kalemle yapılmış gibi..
nasıl yapıyorsun da böyle güzel oluyor seninki?

o desene göre degişiyordur bence. mesela daha büyük bi desende daha güzel durabilir tam olarak bilemiyrum ama ojedende kaynaklanabilir.ben flormar nailart serisinin beyazını kullanıyoum ince uclu olandan ve gayet memnunum. she ojelerde uyumluymus ama ben burada she oje bulamıyorum bana artık üretiminin yapılmadıgını sölediler:31:

Back