• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

canım dün ben o siteye girip iletişim bölümünden mail attım onlara. onlarda sürat kargoyu çağırın ve pembe renkli faturayla beraber yollayın dedi. o faturanın altında iade nedeni die bişey var orayı doldurdum imzaladım .bugün kargo ellerine ulaşmış benimkileride yolluyorlarmış bile. çok hızlı çıktılar açıkcası şaşırdım. ayrıca o sitede iade die bir yer var ya ordan onuda işaretledim ne olur ne olmaz die sadece iade yapsan yenilerini istemesen bile kumbaranda duruyormuş o para. öyle birşeyler yazıyordu ama sen yinede işini garantiye al faturanın alına açıklama yazan yere ne istediğini belirt kargoyu çağır yolla. ben kargoyu çağırdım 1 saat içinde alıp gittiler.umarım yardımcı olabilmişimdir:26::16:

telefonla görüştün sandım bende.bikaç saattir o sitedekileri meşgul ettim ztn.o sadece ürün degişimi yapmamaktayız yapcaka bişey yok diyo yani.bugnde attım bi sürü msj oraya.bana demioki o açıklama kısmına sorununuzu yazın kargoyla yollayın. yok degişim yok iade şartlarını okuyabilirsnz falan filan valla pişman oldum istedigime..

kargoyuda cagrdım gelecek bakalım orayada degişim yada iade dedim umarııım degişim yapar yollarlar..

kızlar bu bahsettiğiniz site de oje designer diye baskı yapmada kullanılan gereçlerden var fiyatı 6.95. aranızda bundan kullanan var mı acaba nasıl olduğunu biliyor musunuz?
Tırnak Oje Şekil Verici 6.95 TL'ye

eğer ilk defa başlıcaksan onu alman şart canım. ama senin yerinde olsam 5 li disklerdende sipariş verirdim. çünkü 2 disk yetmiyor :1:

telefonla görüştün sandım bende.bikaç saattir o sitedekileri meşgul ettim ztn.o sadece ürün degişimi yapmamaktayız yapcaka bişey yok diyo yani.bugnde attım bi sürü msj oraya.bana demioki o açıklama kısmına sorununuzu yazın kargoyla yollayın. yok degişim yok iade şartlarını okuyabilirsnz falan filan valla pişman oldum istedigime..

kargoyuda cagrdım gelecek bakalım orayada degişim yada iade dedim umarııım degişim yapar yollarlar..

aaa değişim yapmıyorlar mıymış? :20: ama bana yapıyoruz demişti. gerçi benimkini yanlış göndermişler mecbur yapcaklar. Değişim yapmıyorlarsa sadece iade et paran kumbarada kalsın. başka bi ürün çıktığında kullanırsın

aaa değişim yapmıyorlar mıymış? :20: ama bana yapıyoruz demişti. gerçi benimkini yanlış göndermişler mecbur yapcaklar. Değişim yapmıyorlarsa sadece iade et paran kumbarada kalsın. başka bi ürün çıktığında kullanırsın

öyle bişiler zırlavadı ama sonuçta benim ürünümde yanlış geldi.madem aynı yollucaklar her paket farklı disk içerir yazmasınlar :57:

öyle bişiler zırlavadı ama sonuçta benim ürünümde yanlış geldi.madem aynı yollucaklar her paket farklı disk içerir yazmasınlar :57:

merak etme sen ya yollarlar bence yenilerini. Daha önce hiç böyle sorun yaşamamıştım bende neden böyle oldu ki hem kargo elime geç ulaştı hemde yanlış gönderdiler. bide indirdik.com die bi site var ordada bazen tırnakla ilgili ürünler çıkıyormuş:3:

Evet canım aynısı oluyor ama sen hangisini almayı düşünüyorsun 2 disk,damga ve sıyıraç olan seti mi alacaksın 6.90 mıydı neydi... bence hiç kaçırma biz ucuza bulduk resmen saldırdık:1::9: diğer sitelerde çoook pahalı ben ilk setimi 70 liraya almıştım:52:

canım ben siparişi verdim bugün dediğin gibi ikisinide aldım çünkü bende yoktu sıyraç falan bakalım bi gelsin acayip meraktayım nasıl olacak diye dünde çatlayan oje aldım onuda tavsiye ederim ben çok çok beğendim bu arada teşekkür ederim sayende benimde oldu ayrıca mesajıma cevap verdiğin için

canım letişim kısmında mesaj yaz var,oradan sordum dun gece,sabah cevap gelmişti mailime..
arkadaşların fıkırlerı güzel bencede ama sen neden böyle anlamsız birşey yaptılar ona kızıyorsun.anladım ben seni..

taa izmirdeki sevgılınden nasıl alacaksın peki cnm:)
uzaktaa degıl mısın?

20 gün snra dönüyorum izmire canım konadcıklarım bi 20 gün beklicek beni :9:

canım ben siparişi verdim bugün dediğin gibi ikisinide aldım çünkü bende yoktu sıyraç falan bakalım bi gelsin acayip meraktayım nasıl olacak diye dünde çatlayan oje aldım onuda tavsiye ederim ben çok çok beğendim bu arada teşekkür ederim sayende benimde oldu ayrıca mesajıma cevap verdiğin için

rica ederim canım.Sende bu kervana katıldınn:66: aramıza hoşgeldinnn:46:

rica ederim canım.Sende bu kervana katıldınn:66: aramıza hoşgeldinnn:46:

sonunda kargom elime ulaştı,hemen denemek için sabırsızlanıyorum....
:65::65::65::65::65::65::65::65:

bir de anahtarlık koymuşlar kutuma,çok sevdim.

Kızlar sizce hangisini alsam
5li pakette oje şekillendirme diski mi
Tırnak oje şekil verici mi

Damga ve sıyıraç yok ilkinde onu alanlar nasıl yapıo
Diğerini mi alayım damga ve sıyıracı olanı yoksa ilkini mi alsam ?

damga sıyıracı alırsan 2 disk var içinde

istersen 5 li setide al hazır almışken :34:

evet kızlar ilk denemelerimi yaptım ancak ilk defa kullanan biri olarak yorum yapmak istemiyorum,zira pek güzel becerdiğim söylenemez.

ben damgalı seti de aldığım için 1 tanesi de kare disc ve en çok o hoşuma gitti galiba.

damga ve sıyıraç olanını mutlaka alman lazım canım eğer damgan yoksa tabi... ama almışken 2sini birden al ne kadar çok disk varsa o kadar çeşit oluyor çünküü:3:

hoşbulduk canım :66: bide tırnağına uyguladıktan sonra resmini çekip bize gösterebilirsen çok memnun olurum

Bende zaten konad seti var sürekli yapıyorum bu konuda tecrübe sahibi oldum artık:27::34:Fotoğraf makinem olmadığı için paylaşamıyordum ama bulunca mutlaka paylaşıcam...

damga sıyıracı alırsan 2 disk var içinde

istersen 5 li setide al hazır almışken :34:

damga ve sıyıraç olanını mutlaka alman lazım canım eğer damgan yoksa tabi... ama almışken 2sini birden al ne kadar çok disk varsa o kadar çeşit oluyor çünküü:3:

Tamam ikisini de alayım o zaman
Fakat kredi kartım yok kapıda ödeme var değil mi hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Bi de kaç gün içerisinde gelio?

Back