• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

flormarın ince uclu nailart serisi var ben onlardan cok memnunum özellikle beyaz pemve ve altın sarısından onları kullanın derim ben:1:

:3::3: kızzlar ben gecen geçe sipariş verdim.parayıda dün sabah cektiler (eft ile ödedim) ama hala ödeme onayı bekliyo yazıodu.hemen iletişime geçtim sıkıştırdım hallettim paketlendi kargoda şimdi yarın sabah yada öglen gelmiş olcak sanırım.

5 disk 5 tlydi ben 3 tane aldım o damgalısındanda 2 tane siparişi verdim.sevgilimde aynı siteden almış bana süpriz yapmayı düşünüomuş oda 2 tane almış :9::9: gel gelelim umarım onca disk aynı olmaz :12:

coktandır istiyorum ancak hallettim kart falan aldım sonunda..

bunun şerefine bi 10 tanede oje aldım renk renk..ee ben hazırım gelsinler artık :32::32:

bende sana msj atamadım dıe üzülmüştüm ayrıca imrendım walla ne kadar düşünceli sevgilin varmış nazar degmesin:nazar::17:

Son düzenleme:
bende sana msj atamadım dıe uulmustum ayrıca imrendım walla ne kadar düşünceli sevgilin varmış nazar degmesin:nazar::17:

saol canım :71: benim tırnaklarıma özen gösterdigimi oje delisi oldugumu bilir sevgilim yılların verdigi bişi artık bizde:16:aynı yerden sipariş vermesi biraz kötü olmş sadece :21: ama sipariş verdigim diskler 3 paketti 3 paketide aynı hepsnden 3er tane biraz canımı sıktı bu durum ama yapcak bişi yok yedekte dursunlar :61:

saol canım :71: benim tırnaklarıma özen gösterdigimi oje delisi oldugumu bilir sevgilim yılların verdigi bişi artık bizde:16:aynı yerden sipariş vermesi biraz kötü olmş sadece :21: ama sipariş verdigim diskler 3 paketti 3 paketide aynı hepsnden 3er tane biraz canımı sıktı bu durum ama yapcak bişi yok yedekte dursunlar :61:

diskler hem yuvarlak hemde kareydi ya galiba onları seçme şansımız varmış birisi blogunda öle yazmış ben hic bişe yazmadım eger hepsi çiçek desenli gelirse çok kötü olur cnku hepsi birbirine benziyor neyse hayırlısı artık canım benım kargom gelmek üzere kuryeye teslım edılmıs yolunu gözlüyorumm :1::52:

hepsi cicek valla pekte ümitlenme .bnde yollarını gözledim adam bulamadı evi aradı allahtan geldideee pek içime sinmedi en azından ögrenmek için almış oldum yabancı bi sitede var onlarda kaldı gözüm sıradaki hedefim orası :1:

yaaaaaaaaa böyle yanlışlık mı olur ya:47::47: kargom geldi ancak yanlış göndermişler off çok sinir oldum 5 tane disk gelmesi gerekirken bana 2 li setten yollamışlar sadece 2 tane var offf ya ne yapmam gerekiyor bi fkriniz var mıı:47::47:

yaaaaaaaaa böyle yanlışlık mı olur ya:47::47: kargom geldi ancak yanlış göndermişler off çok sinir oldum 5 tane disk gelmesi gerekirken bana 2 li setten yollamışlar sadece 2 tane var offf ya ne yapmam gerekiyor bi fkriniz var mıı:47::47:

mail at yada telefonla ara söyle verdiğin siparişin takip numarası vardır

internetimdeki arızadan dolayı dünden beri internete giremiyordum.
durumun çok sinir bozucu,bence iletişimde falan vardı telefon,mutlaka telefonla ulaş.

ayrıca dün mailime geldi,yarın elimde olur muhtemelen,benim hem 2'li set hem de 5'li... ilk defa kullanacağım bakalım nasıl çıkacak?
sen de takma kafanı,doğrusuyla değiştirmek zorundalar bal gibi.

Ben aldım bu siteden ikili disklerin olduğu seti ama 5 li yedek diskleri sonradan koydular satışa sırf onlar için kargo girmedim annem kızdı :43:
Bütün ojelerimle de çok rahat baskı yaptım ben, flormar goldenrose hiç sorun çıkmadan yaptım baskılarımı.

Ben aldım bu siteden ikili disklerin olduğu seti ama 5 li yedek diskleri sonradan koydular satışa sırf onlar için kargo girmedim annem kızdı :43:
Bütün ojelerimle de çok rahat baskı yaptım ben, flormar goldenrose hiç sorun çıkmadan yaptım baskılarımı.

ben de ikisini birden aldım.
yarın elime geçince desen başlığından hemen yaptıklarımı paylaşacağım:16::16::16::16:

canım ben iletişime geçtim onlarla sürat kargoyu eve çağırdım verdim paketi değiştircekler. sende öle yap bana öle yapmamı sölediler kargo ücretinide onlar ödicekler:8:

hadi yaa ..canım nasıl ulaştın bende aramalıyım mail attım ama cvp verilirmi bilmiorum.bari sabah kargoyu cagırıyım ama nasıl olcak ki...

sitede kapıda ödeme yapacaklar için sürat kargo,
diğer ödemeler için ise MNG kargo ile gönderim yapılacagı yazıyor.
ben kredi kartı ile ödeme yaptım ama bugün mail gelmiş kargoya verildi diye.sürat kargo ile verilmiş.
bir terslik mi var acaba?
gerçi asıl terslik şu:
verdikleri kargo takip numarından girip baktım sürat kargoya,alıcı bilgilerinde eski evimin adresi var....
oysaki ben sipariş verirken bu adres bilgisini vermemiştim!!!!
şimdi oraya mı gidecek kargo ???öff:(
yakaladın a msj attım umarım dikkate alınır..
sabahtan kargoyu da aramalı mıyım acaba? :/

Son düzenleme:
benim disklerimde bugun geldi ben kareleri istemiştim o agac deseni için yuvarlak olanlar geldi onlardada agac varmıs cok sevindim ama kızlar yanlıs deilde bazen stokta kalmayınca baska urun gndeyorlar öle olabilir

benim disklerimde bugun geldi ben kareleri istemiştim o agac deseni için yuvarlak olanlar geldi onlardada agac varmıs cok sevindim ama kızlar yanlıs deilde bazen stokta kalmayınca baska urun gndeyorlar öle olabilir

bendekileri alsınlar da ellerinde olunca yollasınlar (= yoksa 15 disk var hepsnden 3er tane oldu ne işime yarıcak..

Back