sitede kapıda ödeme yapacaklar için sürat kargo,
diğer ödemeler için ise MNG kargo ile gönderim yapılacagı yazıyor.
ben kredi kartı ile ödeme yaptım ama bugün mail gelmiş kargoya verildi diye.sürat kargo ile verilmiş.
bir terslik mi var acaba?
gerçi asıl terslik şu:
verdikleri kargo takip numarından girip baktım sürat kargoya,alıcı bilgilerinde eski evimin adresi var....
oysaki ben sipariş verirken bu adres bilgisini vermemiştim!!!!
şimdi oraya mı gidecek kargo ???öff
yakaladın a msj attım umarım dikkate alınır..
sabahtan kargoyu da aramalı mıyım acaba? :/
bende kapıda ödeme yapmadım ama sürat kargoyla geldi canım o sorun degil.bende sordum siteye.ama bu adres işide çözülebilir kargoyu ararsan halledilir sanıyorum
benimde sabah iişim var onlarlaaa 3 paket aynısını hangi akıl mantıkla yolladılar ögrencem bi
yahuu bu site beni deli ediyoo.degişim deil iade edebilirsiniz diyo ben nası halletcem bu işi.
bende diskleri degiştirmeye ugraşıyorum.siteye msj ata ata sanırım yordum onları ama net bişey söylemiolar ki..
bende diskleri degiştirmeye ugraşıyorum.siteye msj ata ata sanırım yordum onları ama net bişey söylemiolar ki..
yani degişim hakkım var diye düşünüyorum.ben cok mu aptaldım 3 paket aynı diski sipariş vericem.orda yazıyo işte her paket farklı disk içerir... bugun son günü bide yani kalkıcak siteden ..sen nereyle iletişime geçtin
son gün bende siparişi verdim bakalım yalnız kendi evime gelirse annem kızar diye taa izmirdeki sevgilimin evine yollattımumarım eksiksiz ve güzel desenler gelir
yani degişim hakkım var diye düşünüyorum.ben cok mu aptaldım 3 paket aynı diski sipariş vericem.orda yazıyo işte her paket farklı disk içerir... bugun son günü bide yani kalkıcak siteden ..sen nereyle iletişime geçtin
son gün bende siparişi verdim bakalım yalnız kendi evime gelirse annem kızar diye taa izmirdeki sevgilimin evine yollattımumarım eksiksiz ve güzel desenler gelir
kızlar bişey sorucam bende yarın sipariş vericem fakat hiç kullanmadım sitede mankenin tırnaklarına siyah oje sürmüşler üstünede altın sarısıyla baskı yapmışlar çok güzel durmuş gerçektende öyle oluyormu çünkü diskdekiler küçük gözüküyo mankenin tırnağında büyük offf :44: beni aydınlatırsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?