• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

sitede kapıda ödeme yapacaklar için sürat kargo,
diğer ödemeler için ise MNG kargo ile gönderim yapılacagı yazıyor.
ben kredi kartı ile ödeme yaptım ama bugün mail gelmiş kargoya verildi diye.sürat kargo ile verilmiş.
bir terslik mi var acaba?
gerçi asıl terslik şu:
verdikleri kargo takip numarından girip baktım sürat kargoya,alıcı bilgilerinde eski evimin adresi var....
oysaki ben sipariş verirken bu adres bilgisini vermemiştim!!!!
şimdi oraya mı gidecek kargo ???öff:(
yakaladın a msj attım umarım dikkate alınır..
sabahtan kargoyu da aramalı mıyım acaba? :/

bende kapıda ödeme yapmadım ama sürat kargoyla geldi canım o sorun degil.bende sordum siteye.ama bu adres işide çözülebilir kargoyu ararsan halledilir sanıyorum

kızlar bişey sorucam bende yarın sipariş vericem fakat hiç kullanmadım sitede mankenin tırnaklarına siyah oje sürmüşler üstünede altın sarısıyla baskı yapmışlar çok güzel durmuş gerçektende öyle oluyormu çünkü diskdekiler küçük gözüküyo mankenin tırnağında büyük offf :44: beni aydınlatırsanız çok sevinirim

mesafıma cevap vermişler...
mng kargo ile anlaşmaları bittiği için sürat ile gönderiyorlarmış..
ayrıca diğer problemim için şubeyi arayıp adres güncelemesi yapmamı söylemişler.

bnde zaten yapacaktım:)
aradım,hallettim.öğleden sonra elimde olacakmış inş.

yani degişim hakkım var diye düşünüyorum.ben cok mu aptaldım 3 paket aynı diski sipariş vericem.orda yazıyo işte her paket farklı disk içerir... bugun son günü bide yani kalkıcak siteden ..sen nereyle iletişime geçtin

son gün bende siparişi verdim bakalım yalnız kendi evime gelirse annem kızar diye taa izmirdeki sevgilimin evine yollattım :27: umarım eksiksiz ve güzel desenler gelir :52:

bende diskleri degiştirmeye ugraşıyorum.siteye msj ata ata sanırım yordum onları ama net bişey söylemiolar ki..

canım sende değiştirme elindeki fazla diskleri arayan başka birilerine satmayı dene sonuçta türkiyede bunları satan bir mağaza yok aldığın paraylada internetten başka sitelerden yeni diskler al :51: bi öneri :38:

yani degişim hakkım var diye düşünüyorum.ben cok mu aptaldım 3 paket aynı diski sipariş vericem.orda yazıyo işte her paket farklı disk içerir... bugun son günü bide yani kalkıcak siteden ..sen nereyle iletişime geçtin

canım letişim kısmında mesaj yaz var,oradan sordum dun gece,sabah cevap gelmişti mailime..
arkadaşların fıkırlerı güzel bencede ama sen neden böyle anlamsız birşey yaptılar ona kızıyorsun.anladım ben seni..

son gün bende siparişi verdim bakalım yalnız kendi evime gelirse annem kızar diye taa izmirdeki sevgilimin evine yollattım :27: umarım eksiksiz ve güzel desenler gelir :52:

taa izmirdeki sevgılınden nasıl alacaksın peki cnm:)
uzaktaa degıl mısın?

canım letişim kısmında mesaj yaz var,oradan sordum dun gece,sabah cevap gelmişti mailime..
arkadaşların fıkırlerı güzel bencede ama sen neden böyle anlamsız birşey yaptılar ona kızıyorsun.anladım ben seni..

taa izmirdeki sevgılınden nasıl alacaksın peki cnm:)
uzaktaa degıl mısın?

bende diskleri degiştirmeye ugraşıyorum.siteye msj ata ata sanırım yordum onları ama net bişey söylemiolar ki..

canım dün ben o siteye girip iletişim bölümünden mail attım onlara. onlarda sürat kargoyu çağırın ve pembe renkli faturayla beraber yollayın dedi. o faturanın altında iade nedeni die bişey var orayı doldurdum imzaladım .bugün kargo ellerine ulaşmış benimkileride yolluyorlarmış bile. çok hızlı çıktılar açıkcası şaşırdım. ayrıca o sitede iade die bir yer var ya ordan onuda işaretledim ne olur ne olmaz die sadece iade yapsan yenilerini istemesen bile kumbaranda duruyormuş o para. öyle birşeyler yazıyordu ama sen yinede işini garantiye al faturanın alına açıklama yazan yere ne istediğini belirt kargoyu çağır yolla. ben kargoyu çağırdım 1 saat içinde alıp gittiler.umarım yardımcı olabilmişimdir:26::16:

kızlar bişey sorucam bende yarın sipariş vericem fakat hiç kullanmadım sitede mankenin tırnaklarına siyah oje sürmüşler üstünede altın sarısıyla baskı yapmışlar çok güzel durmuş gerçektende öyle oluyormu çünkü diskdekiler küçük gözüküyo mankenin tırnağında büyük offf :44: beni aydınlatırsanız çok sevinirim

Evet canım aynısı oluyor ama sen hangisini almayı düşünüyorsun 2 disk,damga ve sıyıraç olan seti mi alacaksın 6.90 mıydı neydi... bence hiç kaçırma biz ucuza bulduk resmen saldırdık:1::9: diğer sitelerde çoook pahalı ben ilk setimi 70 liraya almıştım:52:

bu arada benım dısklerım geldı 1 saat önce kadar...
ilk önce dedım ne kadar cızık içinde kötüymüş vs dıye ıcımden gecıdım.sonra jelatın geldı aklıma onları kaldıınca çizik falan olmadıgını gördüm.
gayet güzeller.denemelere başladım bıle..

Back