Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de verdim bugün siparişimi
Aranızda kapıda ödeme ile almış olan var mı?
Daha önce hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Merakla bekliyorum
ben kapıda ödeme ile aldım 2 alışverişimdede herhangi bir sorun olmuyor şimdiden hayırlı olsunn
ben egleniorum yaparken:108:
şmdi yeniiiden yapptım maviş maviş
canım bende azönce yaptım laciverte yakın mavi benimkide çok hoşuma gitti yaa
ben egleniorum yaparken:108:
şmdi yeniiiden yapptım maviş maviş
canım biraz daha uğraşıyım ki daha güzel bişey olsun ozaman paylaşıcam zaten
kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?
kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?
kızlar sizce eskişehire kaç günde gelir dün saat sabah 3te sipariş verdim bu gün gelirim ?? hmn gelsin istiyorumda
soruma cvp verirmisiniz
canım o kargo şirketine bağlı bişey biz nasıl bilelim ama ben saat 11 de sipariş vermiştim ertesi gün saat 2 civarı gelmişti
kızlar sizce eskişehire kaç günde gelir dün saat sabah 3te sipariş verdim bu gün gelirim ?? hmn gelsin istiyorumda
kargo şirketine göre değişir umarım hemşerime hemen ulaştırırlar
sana kaç günde geldi bu arada çok sevindim hemşeri olduğumuza