• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

Ben de verdim bugün siparişimi
Aranızda kapıda ödeme ile almış olan var mı?
Daha önce hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Merakla bekliyorum :69:

kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?

canım biraz daha uğraşıyım ki daha güzel bişey olsun ozaman paylaşıcam zaten:34:

kızlar bende bir oje manyağı olarak soruyorum o sitede 2 tane şey var. biri tırnak oje şekil verici 6,95 bir de 5li disk var. bunların içinde sıyırıcı falan varmı?ne işe yarar bu sıyırıcı. bu iki üründen alırsam yapabilimiyim desen falan ?

ya kızlar bir soru sordum hiç biriniz cevap vermedi aşkolsun yani?cevap verin yaa hadii bekliyorum

sıyıraçlı olan 2li set 6.95'lik olan canım.onu alman gerek ama ona sipariş vermişken yedek 5li diskleride alman mantıklı.sonuçta 2 disk yetmio:1:

Back