Tamam ikisini de alayım o zaman
Fakat kredi kartım yok kapıda ödeme var değil mi hiç kapıda ödeme yapmamıştım
Bi de kaç gün içerisinde gelio?
kapıda ödeme var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yha acaba güvenli bir sitemi tc fln alıyo ama birde ürün iyi vr kullanışlımı:85:
ama alamiyacağım büyük ihtimal :84:
ben tc mi yanlş yazdım canım
benim disklerim geldi ama pek yapamadım yaa damgayı basıyorum bütün şekli almıo aralarda kalıo bide şekilleri pek beğenmedim hem bazıları küçük dediğim gibi damgayı basınca tüm şekil gelmedi kullandığım ojeden mi bilmiorm ama olmadıı
ben tc mi yanlş yazdım canım
benim disklerim geldi ama pek yapamadım yaa damgayı basıyorum bütün şekli almıo aralarda kalıo bide şekilleri pek beğenmedim hem bazıları küçük dediğim gibi damgayı basınca tüm şekil gelmedi kullandığım ojeden mi bilmiorm ama olmadıı
disklerin üzerinde belli olmaacak kadar incecik bir jelatin var,bende baştafark etmedim,yapamadım ama sonradan hallettim.
Eki Görüntüle 241293
Eki Görüntüle 241294
yuvarlakların numaraları:G05,G16,G09,G18,G17 ve bir tane de kare :B32
disklerin üzerinde belli olmaacak kadar incecik bir jelatin var,bende baştafark etmedim,yapamadım ama sonradan hallettim.
Eki Görüntüle 241293
Eki Görüntüle 241294
yuvarlakların numaraları:G05,G16,G09,G18,G17 ve bir tane de kare :B32
bide bu altın sarısı ojenin markası neyy nail art mı flormarın?? ben siyahla bi çiçek yaptım o güzel çıktı ama şekil büyükdüm
küçük şekillerde güzel aslında ama damgayı bastırdığım zaman hepsi gelmio damgaya :96:
kızlar bende 2 disli olanı sipariş verdim bugün.ama 5 diskli olanı göremedim sitede.inşallah yarı gelir.çok heyecanlıyım :)