• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

Benim de bugün siparişim elime ulaştı. :3: Çok güzel çok beğendim. Her ojeyle olmuyo yalnız she nin ojeleri daha uygun. Ben daha önce kullanmadığım için damga ve sıyıraçlı olan seti aldım. Yalnız sıyıraç diskleri çiziyo. Bir de daha küçük olan desenler pek güzel çıkmıyo büyük desenler daha belirgin oluyo. Ama yine de ben çok beğendim. Anahtarlık da koymuşlar çok sevimli bişi :9:

yha acaba güvenli bir sitemi tc fln alıyo ama birde ürün iyi vr kullanışlımı:85:
ama alamiyacağım büyük ihtimal :43::43::84::5:

yha acaba güvenli bir sitemi tc fln alıyo ama birde ürün iyi vr kullanışlımı:85:
ama alamiyacağım büyük ihtimal :43::43::84::5:

ben tc mi yanlş yazdım canım :52:

benim disklerim geldi ama pek yapamadım yaa damgayı basıyorum bütün şekli almıo aralarda kalıo bide şekilleri pek beğenmedim hem bazıları küçük dediğim gibi damgayı basınca tüm şekil gelmedi kullandığım ojeden mi bilmiorm ama olmadıı :59:

benim disklerim geldi ama pek yapamadım yaa damgayı basıyorum bütün şekli almıo aralarda kalıo bide şekilleri pek beğenmedim hem bazıları küçük dediğim gibi damgayı basınca tüm şekil gelmedi kullandığım ojeden mi bilmiorm ama olmadıı :59:

disklerin üzerinde belli olmaacak kadar incecik bir jelatin var,bende baştafark etmedim,yapamadım ama sonradan hallettim.

$100_1376.jpg

$100_1378.jpg

yuvarlakların numaraları:G05,G16,G09,G18,G17 ve bir tane de kare :B32

acaba tc yanlış yazıncadamı getiriyolar o zmn bnde 1 numara yanlış yazim :D o zmn alabilirim işte :93:

disklerin üzerinde belli olmaacak kadar incecik bir jelatin var,bende baştafark etmedim,yapamadım ama sonradan hallettim.

Eki Görüntüle 241293

Eki Görüntüle 241294

yuvarlakların numaraları:G05,G16,G09,G18,G17 ve bir tane de kare :B32

bide bu altın sarısı ojenin markası neyy nail art mı flormarın?? ben siyahla bi çiçek yaptım o güzel çıktı ama şekil büyükdüm

küçük şekillerde güzel aslında ama damgayı bastırdığım zaman hepsi gelmio damgaya :96:

sipariş verdim şu an hazırlanıyor acaba size 1 günde geldi ama siz nerde oturuyorsunuz yhani istanbulmu ??
bu arada çok aşırı mutluyum :52::66::8:2setide aldım biri 5 diskli olan birde 2 diskli olan ama kargo ücreti kapıda ödeme olduğu için 6 tl oldu :2:

bide bu altın sarısı ojenin markası neyy nail art mı flormarın?? ben siyahla bi çiçek yaptım o güzel çıktı ama şekil büyükdüm

küçük şekillerde güzel aslında ama damgayı bastırdığım zaman hepsi gelmio damgaya :96:

flormar nail art altın sarısı evet.
ben de çok bastırında şekil güzel çıkmıyo gibi,daha hafif alıyorum damgaya.

kızlar bende 2 disli olanı sipariş verdim bugün.ama 5 diskli olanı göremedim sitede.inşallah yarı gelir.çok heyecanlıyım :)
:52:

bende ikisinide sipariş verdim hazırlanıyor diyor ilk defa deniycem merakla bekliyorum ama ojelerim konada pek uygun degil flormar nail art mı kullanmayı öneriyorsunuz kızlar bir yardımcı olun oje konusunda :59::59:

Back