• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 konad disk,5 lira

benim de paketlendiğine dair mailim geldi bu sabah.
herhalde bugün kargoya verirler,cuma da elimde olur diye düşünüyorum.

çikilopcik oje kurutma makinası işe yarıyor mu???

kızlar bende aldım 2 gün önce ve bugün sabahın 9 buçuğunda ben mışıl mışıl uyurken kargo geldi :1: ben diskleri çok beğendim bildiğiniz konad diski ynii. daha baskı yapmadım ama bi sorun yaşıyacağımı sanmıyorum çünkü konad disklerimle aynı :66: bu arada 5indede jelatin wardı ve hiç ama hiç belli olmuodu ben tırnağımla kenarından sürtüp çıkarttım

canım ben aslında cila kullanıyorum o yüzden oje kurutma makinesine hala pil almadığım için denemedim, buradan bir arkadaş, sanırım destinayd idi nicki, o kullanmış, işe yarıyor demişti.
ancaak; açma kapama düğmesi göremedim ben alette.. yani pili takınca küt diye çalışır, kapatmak için pilleri çıkartmam gerekirse pek kullanışlı değildir yani ojeli ellerimle pille mi uğraşacağım.. deneyince daha net bi yorum yazarım bu biraz afaki oldu kusura bakma :)

evet işe yarıyor açma kapama düğmesi yok sadece tırnağınızı koyduğunuz yere bastırınca üflüyor piller içinde kalabilir

ama yok ben uzun zaman sonra kullanıcam derseniz pilleri çıkarın derim içinde eriyebilir .

:68:

kızlar bende aldım 2 gün önce ve bugün sabahın 9 buçuğunda ben mışıl mışıl uyurken kargo geldi :1: ben diskleri çok beğendim bildiğiniz konad diski ynii. daha baskı yapmadım ama bi sorun yaşıyacağımı sanmıyorum çünkü konad disklerimle aynı :66: bu arada 5indede jelatin wardı ve hiç ama hiç belli olmuodu ben tırnağımla kenarından sürtüp çıkarttım

yaa ben de pazartesi aldım,daha yeni paketlenmiş,üstelik türkiyenin bi ucunda oturduğum için kargo süresi 2 gün....:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

hadi hayırlı olsun umarım bizimde disklerimiz güzel gelir:8: sakıncası yoksa disklerin resimlerini burda paylaşır mısın? benimki gelince bnde paylaşmayı düşünüyorummm:21:

ben kardeşim için 2 diskli olanını alıcam çünkü sıyırıcı falan da var..
fakat bu site tc kimlik no istiyor , güvenli mi diyorsunuz şimdi? vereyim mi?

ben kardeşim için 2 diskli olanını alıcam çünkü sıyırıcı falan da var..
fakat bu site tc kimlik no istiyor , güvenli mi diyorsunuz şimdi? vereyim mi?

kişiye fatura kesileceği zaman tc kimlik no vermek zorunlu canım. (firmalara fatura kesileceği zaman vergi numarasının zorunlu olması gibi) sadece bu site değil bütün siteler istiyor.
internetten defalarca alışveriş yaptım hepsinde tc kimlik numaramı verdim, bir sıkıntı yaşamadım.

Kızlar benim siparişim bu sabah geldi. Diskleri başarılı bulduğum için tekrar sipariş verip, aynı diskleri yollamamalarını rica ettim. Bakalım. :9:
Yalnız bence şöyle bi problem var ki desenler hep çiçek, bu çok sinir bozucu!!

evet tek eksi yanı bütün desenlerin çiçek olması :37: bi kaç değişik bişiy war okdar. resim ekler msn diyen arkadaş kusura bakma fotoğrafları çekmek için büyük bi uğraş verdim ama akşam akşam hiçç blli olmadı desenler. hee bide disklerin kenarları tırtış tırtış :59: dişlerim acaip kamaşıyo dokununca içim bi tuhaf oluyo yaa :60:

ya çiçek deseni olmasın die çok dua ettim :) ama inşallah benimkiler öyle gelmez çnkü daha öncekilerde çiçek desenli geldi. Allahtan orijinal konad disklerimde çiçek yok. değişik şeyler olsun istiyorum bennn:25:

:3::3: kızzlar ben gecen geçe sipariş verdim.parayıda dün sabah cektiler (eft ile ödedim) ama hala ödeme onayı bekliyo yazıodu.hemen iletişime geçtim sıkıştırdım hallettim paketlendi kargoda şimdi yarın sabah yada öglen gelmiş olcak sanırım.

5 disk 5 tlydi ben 3 tane aldım o damgalısındanda 2 tane siparişi verdim.sevgilimde aynı siteden almış bana süpriz yapmayı düşünüomuş oda 2 tane almış :9::9: gel gelelim umarım onca disk aynı olmaz :12:

coktandır istiyorum ancak hallettim kart falan aldım sonunda..

bunun şerefine bi 10 tanede oje aldım renk renk..ee ben hazırım gelsinler artık :32::32:

bende bugun gördüm ve kaçırır mıyım aldım hemen...hem damga setini hem 5li seti aldım bakalım bekliyorum heyecanla..fakat bişey sorucam. bu disklerle yapılan desenler için kullanılan her oje güzel sonuç vermiyor diye okumustum...hangi marka ojeler kullanmak gerek?

Back