MasallahMerhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
En son 5 Temmuz’da regl oldum 2 hafta önce doktora gittik doktor 6 haftalıkken keseyi gördü, ertesi gün mide bulantım çok olunca bidaha gittim doktora kese sayısı 3 e çıkmıştı. Bugün bidaha gittim doktora ve doktor kese sayısının 5 e çıktığını söyledi ama bu keselerin içleri boş daha bebek oluşmamış. Adet bitimine göre 8+2 haftalık hamileyim. Keselerimin ilk üçünün boyu 1.20 cm,1.30cm ve 1.50cm. 1.50 cm olan kesem 5+5 haftalıkmış. Ultrason görüntümü paylaşıyorum kaç tane kese olduğuna siz de bakabilirsiniz.
İlk hamileliğim. Böyle bişey yaşayan var mı?
Doktorda şaşırdı tüp bebek mi dedi hayır daha 3 aylık evliyim dedim. Çarşamba günü bidaha gel dedi. Ve bende çift rahim varmışMasallahbes kese harika bisey ama iclerinin bos olmasi normalmi bilemedim sonucta sekiz hafta doktor ne dedi peki
Ne demek oluyor acaba kese çokluğu çoğul gebelik diye biliyorumMerhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
En son 5 Temmuz’da regl oldum 2 hafta önce doktora gittik doktor 6 haftalıkken keseyi gördü, ertesi gün mide bulantım çok olunca bidaha gittim doktora kese sayısı 3 e çıkmıştı. Bugün bidaha gittim doktora ve doktor kese sayısının 5 e çıktığını söyledi ama bu keselerin içleri boş daha bebek oluşmamış. Adet bitimine göre 8+2 haftalık hamileyim. Keselerimin ilk üçünün boyu 1.20 cm,1.30cm ve 1.50cm. 1.50 cm olan kesem 5+5 haftalıkmış. Ultrason görüntümü paylaşıyorum kaç tane kese olduğuna siz de bakabilirsiniz.
5kese deyinceMerhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
Hiç bilmiyorum canım yeni evliyim dahaNe demek oluyor acaba kese çokluğu çoğul gebelik diye biliyorum
Çok sağolun ama ben çok tedirginim hiç bebek göremedik5kese deyinceböyle oldum 5 temmuz görünce yanlış anlamışım diye düşündüm sonra devamını okuyunca maşallah dedim
Hemen ümitsiz olma inşallah sonucu güzel olur diğer kese baya büyük gözüküyorÇok sağolun ama ben çok tedirginim hiç bebek göremedik
Merhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımıNe demek oluyor acaba kese çokluğu çoğul gebelik diye biliyorum
Kese 5. 6 hafta da görünüyor zaten 7 haftada kalp atışı bazen uzuyor insallah vardır bebişlerin seninledirÇok sağolun ama ben çok tedirginim hiç bebek göremedik
Merhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Suan hamilesin hayirli olsun 48 saat dolûnca ikiye katlanmasi onemli olanMerhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Hiç birinde bebek göremedik canım çok üzülüyorum2 tanesi içi dolu gibi görünüyor. Tabii doktor daha iyi bilir. Sağlıkla ilerler insallah
Haftaya Çarşamba haber veririm sizeBana göre iki buyuk olan kalır diğer 3u dağılır gibime geldi tabi hiçbir fikrim yok sadece içime doğdu şöyle bir yerimi alayım takip edeyim
Hep vajinal bakıldı canım kesemi 6 haftalıkken vajinal olarak gördüVajinal bakıldımı canım? Yoksa sadece karındanmı baktı