5 haftalık gebelik kese var bebek gözükmüyor

haticekcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
32
1
1
Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
4+5'teyken ilk ultrasonumda rahmim etrafında kanama olduğunu, kanama yaşayabileceğimi söylemişti doktor ama kanamam olmamıştı.
5+5'teyken kanamanın sınırlandığını söylemişti ama kesede bebek görünmemişti. Ben de sizin gibi endişelenip doktora boş gebelik olup olamayacağını sormuştum. Bana bu haftada boş gebelikten endişelenmenin çok saçma olacağını, gözükmemesinin çok normal olduğunu söylemişti. Gerçekten dediği gibi, bir sonraki haftaki gittiğimde bebek de kalp atışı da görünmüştü.
Tıbbi bir tavsiye vermemekle birlikle kahverengi akıntının tehlikeye işaret etmeyebileceğini duymuştum. Kırmızı, aktif ve pıhtılı kanamalar tehlikeli oluyor diye biliyorum. Doktorunuz da zaten süreci takip edecektir.

Daha küçük o yüzden görülmemiştir ben 5 haftalıkken kese de görünmemisti bir hafta sonra gittiğimde görmüştü
Merhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan.

Merhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan.
Merhaba, 5 haftalık kese gözükmediğinde doktor olumsuz konuştu mi? Benim de şuan 5 haftalık. Doktor çok küçük bir kese var ama kese mi emin de değilim dedi. Haftaya bakalım dedi. Üstelik alttan muayene etti. Bu kadar çabuk moral bozmak istemiyorum ama çokta duygusalim bu ara.. Kafamda sadece bu dönüyor şuan
Tekrar beta HCG baktırmisti değerin artmış bir hafta sonra gel yine bakalım demişti sadece alttan muayene etmedi gerek yok dedi olumlu ya da olumsuz konuşmadı

Tekrar beta HCG baktırmisti değerin artmış bir hafta sonra gel yine bakalım demişti sadece alttan muayene etmedi gerek yok dedi olumlu ya da olumsuz konuşmadı
Teşekkür ederim. Bir hafta daha sabır diyelim. Düşünmemek lazım ama olmuyor işte. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah 🙏

Hayır olumsuz konuşmadı ama olumlu da konuşmadı ki düşük yaptım bebek de oluşmuştu düşük esnasında gördüm

Back
X