- 31 Ağustos 2021
- 31
- 8
- 29
Ben dün sabah (salı günü ) verdim kanı yani perşembe yarın sabah 9 damı vermem gerekiyorSuan hamilesin hayirli olsun 48 saat dolûnca ikiye katlanmasi onemli olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dün sabah (salı günü ) verdim kanı yani perşembe yarın sabah 9 damı vermem gerekiyorSuan hamilesin hayirli olsun 48 saat dolûnca ikiye katlanmasi onemli olan
Kendi bebislerim gibi heyecanlandim ne yalan söyleyeyim inşallah tutunurlar canım Rabb'im inşallah gönlüne göre verir. İnşallah sağlıklı ilerler senin gibi bekleyecem Çarşamba günüHaftaya Çarşamba haber veririm size
Lisedeyken birkaç ay hormon bozukluğu ilaçları kullanmıştım. O zaman düzensiz adet oluyordum şu an 24 yaşındayım ve adetlerim hep düzenli oluyorduPcos var mıydı sizde?
İçinde yolksac görünmesi lazımdı. Haftaya belki görünür yolksac . Hemen ümidinizi kaybetmeyinHep vajinal bakıldı canım kesemi 6 haftalıkken vajinal olarak gördü
2ye katlanması önemliMerhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Çok dua edin nolursunuz zayıfım bide 55 kiloyum hiç iştahım da yokKendi bebislerim gibi heyecanlandim ne yalan söyleyeyim inşallah tutunurlar canım Rabb'im inşallah gönlüne göre verir. İnşallah sağlıklı ilerler senin gibi bekleyecem Çarşamba günü
Evet saatler onemli degil sabah olsa yeter Ama sen gene de ayni saatlerde vermeye ozel goster en az iki kati olmasi gerekiyor insallah guzelce artmistirBen dün sabah (salı günü ) verdim kanı yani perşembe yarın sabah 9 damı vermem gerekiyor
İnşallah öyledir canım, yolk sac mı acaba dedim doktora hayır bunların hepsi kese dediİçinde yolksac görünmesi lazımdı. Haftaya belki görünür yolksac . Hemen ümidinizi kaybetmeyin
Insallah guzel haberlerini yaz bize Birde lutfen kimseye soyleme hemenÇok dua edin nolursunuz zayıfım bide 55 kiloyum hiç iştahım da yok
2 günde enkaz 2 katı artmış olması gerekMerhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Hanımefendi kusura bakmayın lütfen beni de yanlış anlamayın dünden beri her sayfaya yazdınız evet telasinizi anlıyorum endişenizi de gördükçe yazdim da yanitta vermediniz ama yinede söyleyeyim stres yapmayın kaç çıktığı çok fazla önemli değil önemli olan 2 günde 2 kat artması sizin yarinvereceginiz kan değeri 180 civarı olmalıMerhaba adetim 7 gün geçti dün test verdim 90.60 çıktı yarın yeniden kan vericem 90.60 mı önemli yoksa 48 saat dolunca ikiye katlamasımı
Başka doktora gitseydin bide belki haftasına uyumlu değillerdir daha kücüklerdiirKese 5. 6 hafta da görünüyor zaten 7 haftada kalp atışı bazen uzuyor insallah vardır bebişlerin seninledir
Benim de 2 ye katlanmıyordu düzensiz artış vardı hatta düşük geçiriyorsun demişlerdi. Ama 6 haftalıkken ilk keseyi gördük2ye katlanması önemli
Ya çok duygulandım Allah’ın mucizesi işte. Yüreğini ferah tut, inşallah her şey güzel ilerler. İlk defa böyle bir şey okudum, 5 kese Ne kadar sağlıklı bir durum bilmiyorum ama Allah sana en hayırlısını nasip etsin.Merhabalar hanımlar bişey sormak istiyorum sizlere;
En son 5 Temmuz’da regl oldum 2 hafta önce doktora gittik doktor 6 haftalıkken keseyi gördü, ertesi gün mide bulantım çok olunca bidaha gittim doktora kese sayısı 3 e çıkmıştı. Bugün bidaha gittim doktora ve doktor kese sayısının 5 e çıktığını söyledi ama bu keselerin içleri boş daha bebek oluşmamış. Adet bitimine göre 8+2 haftalık hamileyim. Keselerimin ilk üçünün boyu 1.20 cm,1.30cm ve 1.50cm. 1.50 cm olan kesem 5+5 haftalıkmış. Ultrason görüntümü paylaşıyorum kaç tane kese olduğuna siz de bakabilirsiniz.
İlk hamileliğim. Böyle bişey yaşayan var mı?
Herkesin bir olmuyor kese görünse de bebek olmuyor veya boş gebelik oluyor senin geç döllenmedirBenim de 2 ye katlanmıyordu düzensiz artış vardı hatta düşük geçiriyorsun demişlerdi. Ama 6 haftalıkken ilk keseyi gördük
Çok teşekkür ederim kusura bakmayın ayrıca ama endişeliyim işte yeni anne adayı olunca konuya çok vakıf değilim lütfen kusuruma bakmayınHanımefendi kusura bakmayın lütfen beni de yanlış anlamayın dünden beri her sayfaya yazdınız evet telasinizi anlıyorum endişenizi de gördükçe yazdim da yanitta vermediniz ama yinede söyleyeyim stres yapmayın kaç çıktığı çok fazla önemli değil önemli olan 2 günde 2 kat artması sizin yarinvereceginiz kan değeri 180 civarı olmalı
İnşallah canım en büyük kesem 1.50 cmHemen ümitsiz olma inşallah sonucu güzel olur diğer kese baya büyük gözüküyor
Sürekli yazarak kendinize eziyet ediyorsunuz stres yapıyorsunuz biraz sakin olun stres yapmayın şuan hamilesiniz bunun keyfini çıkartın yarın aynı saatte vermeye özen göstererek sonucunuzu yazın inşallah güzel artış alırsınızÇok teşekkür ederim kusura bakmayın ayrıca ama endişeliyim işte yeni anne adayı olunca konuya çok vakıf değilim lütfen kusuruma bakmayın
Stres yapmayın olucağı varsada olmaz, çarşamba gününe kadar dinledin bekleyin hayırlısı ile güzel haberler inşAllahİnşallah canım en büyük kesem 1.50 cm