- 1 Eylül 2021
- 85
- 40
- 27
9+2 haftalık şu an ilaçla düşmez sanırımGeçmiş olsun da iğne ve hap ile düşmüyor mu bu durumda onun için büyük mü dediler?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9+2 haftalık şu an ilaçla düşmez sanırımGeçmiş olsun da iğne ve hap ile düşmüyor mu bu durumda onun için büyük mü dediler?
Düşer. 4 aylık bebeğim için dil altı hap verdiler düşürdüm ama temizlemek için yine de kürtaja alıyorlar çünkü materyal kalırsa içerde sancı yapar9+2 haftalık şu an ilaçla düşmez sanırım
Doğrudur canım yeni evliyim daha hiç bilmiyorumDüşer. 4 aylık bebeğim için dil altı hap verdiler düşürdüm ama temizlemek için yine de kürtaja alıyorlar çünkü materyal kalırsa içerde sancı yapar
Geçmiş olsun son durun nedir inşallah her şey yolundadırDoğrudur canım yeni evliyim daha hiç bilmiyorum
Maalesef kürtaj oldum 5 gün önce canım , mol gebelik dedi doktor pataloji sonuçlarını bekliyorumGeçmiş olsun son durun nedir inşallah her şey yolundadır
Geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırla sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahMaalesef kürtaj oldum 5 gün önce canım , mol gebelik dedi doktor pataloji sonuçlarını bekliyorum
Konuyu şimdi gördüm cnm, benimde başıma buna benzer bir şey geldi. Bende de 3 kese oluşmuştu. Mecburen ben de kürtaj oldum. Çok geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda toparlarsın Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsinMaalesef kürtaj oldum 5 gün önce canım , mol gebelik dedi doktor pataloji sonuçlarını bekliyorum
Sağol canım Allah razı olsun size de mi üzüm gebelik denildi pekiKonuyu şimdi gördüm cnm, benimde başıma buna benzer bir şey geldi. Bende de 3 kese oluşmuştu. Mecburen ben de kürtaj oldum. Çok geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa zamanda toparlarsın Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin
Önce üzüm dediler sonra vazgeçtiler 3 ayrı keseymiş benim eşimin sperm kalitesi kötüydü zaten sanırım o yüzden oldu.Sağol canım Allah razı olsun size de mi üzüm gebelik denildi peki
Sperm kalitesinin kötü olduğunu nasıl öğrendiniz peki canımÖnce üzüm dediler sonra vazgeçtiler 3 ayrı keseymiş benim eşimin sperm kalitesi kötüydü zaten sanırım o yüzden oldu.
Peki sonradan bebeğiniz oldu mu?Sperm kalitesinin kötü olduğunu nasıl öğrendiniz peki canım
Öncesinde spermiogram diye bir test var onu yaptırmıştım. Sen de bebek istiyorsan sadece senin değil eşinin de bir doktora görünmesi lazım. Üroloji doktoruna gidebilir. Sperm sonuçlarına baktırır. Sen de hormonlarına vs. Baktırırsın. İnşallah bir şey çıkmaz ama bir sorun varsa da çözümüne bakılırSperm kalitesinin kötü olduğunu nasıl öğrendiniz peki canım
Eşimin sperm kalitesi düşük olduğundan direk tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz. İlk denemem negatifti. 2. Denemede pozitif çıktı umarım hamileliğim sağlıkla ilerlerPeki sonradan bebeğiniz oldu mu?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsınız bebeğiniziEşimin sperm kalitesi düşük olduğundan direk tüp bebeğe yönlendirdi doktorumuz. İlk denemem negatifti. 2. Denemede pozitif çıktı umarım hamileliğim sağlıkla ilerler