• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 haftalık gebelik kese var bebek gözükmüyor

haticekcy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
20
0
1
Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba

Merhabalar
Ben 5 haftalık gebeyim.Bugün doktora gittim ultrasonda keseyi gördü ama bebeği göremedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi.Ayrıca kahverengi akıntım da var.Korkuyorum bu durumu yaşayan var mı acaba
4+5'teyken ilk ultrasonumda rahmim etrafında kanama olduğunu, kanama yaşayabileceğimi söylemişti doktor ama kanamam olmamıştı.
5+5'teyken kanamanın sınırlandığını söylemişti ama kesede bebek görünmemişti. Ben de sizin gibi endişelenip doktora boş gebelik olup olamayacağını sormuştum. Bana bu haftada boş gebelikten endişelenmenin çok saçma olacağını, gözükmemesinin çok normal olduğunu söylemişti. Gerçekten dediği gibi, bir sonraki haftaki gittiğimde bebek de kalp atışı da görünmüştü.
Tıbbi bir tavsiye vermemekle birlikle kahverengi akıntının tehlikeye işaret etmeyebileceğini duymuştum. Kırmızı, aktif ve pıhtılı kanamalar tehlikeli oluyor diye biliyorum. Doktorunuz da zaten süreci takip edecektir.

Back