- 31 Ağustos 2021
- 31
- 8
- 29
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallahSürekli yazarak kendinize eziyet ediyorsunuz stres yapıyorsunuz biraz sakin olun stres yapmayın şuan hamilesiniz bunun keyfini çıkartın yarın aynı saatte vermeye özen göstererek sonucunuzu yazın inşallah güzel artış alırsınız
Çevremde hiç kimsede duymadım böyle bişey buradan yazayım dedim. Konya ya da yeni taşındık kimseyi tanımıyorum buradaAçıkcası bende cok merak ettim umarım sağlıkla ilerler bebişleriniz buraya haber etmeyi unutmayın
Amin inşallahÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim isteyen herkese sağlıkla versin inşallahYarın güzel bir sonuç bekliyorum rabbimden inş burada paylascm
İnşallah çok teşekkür ediyorum çokça dua edin benim içinStres yapmayın olucağı varsada olmaz, çarşamba gününe kadar dinledin bekleyin hayırlısı ile güzel haberler inşAllah
Bende hiç duymadım ikiz üçüz hep var ama böyle bir şeye bende ilk defa karşılaştimÇevremde hiç kimsede duymadım böyle bişey buradan yazayım dedim. Konya ya da yeni taşındık kimseyi tanımıyorum burada
Ederim canımİnşallah çok teşekkür ediyorum çokça dua edin benim için
Sağolun Allah razı olsun hayırlısı olsun inşallah herşeyinAA ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi
Çarşambaya kadar ben de merak içinde olurum
ALLAH gönlünüze göre versin inşallah
Bende böyle bişeyi ilk defa duyuyorumÇevremde hiç kimsede duymadım böyle bişey buradan yazayım dedim. Konya ya da yeni taşındık kimseyi tanımıyorum burada
Eşim akrabalarına heyacandan söyledi beni aradıklarında da belli değil bebek görmedik diyorumInsallah guzel haberlerini yaz bizeBirde lutfen kimseye soyleme hemen
14 eylülde başka bi doktora daha gideceğim canım özelde bile sıra bulmak çok zor burdaBaşka doktora gitseydin bide belki haftasına uyumlu değillerdir daha kücüklerdiir
Selam canımıniçi öncelikle inşallah sağlıklı gebeliktir.
Selam canımıniçi öncelikle inşallah sağlıklı gebeliktir.
Selver55 Merak ettim, kan değerleriniz iki güne 1 bakıldı mı bakıldı ise artışı nasıl oldu? Yani kaç çıktı hcg değerleriniz 2 günde bir. 6. Haftaya gelmiş bir gebelikte içerde bebek görmeliydik karından olmasa bile vajinal görmeliydik hatta zayıf bile olsa 6+... Küsür olunca vajinalden rahatlıkla kalp atışı alınır fakat bu gebelikte böyle şeyler söz konusu edilmemiş.
Çift rahim derken, bir rahim perde ile ikiye mi bölünmüş yoksa 2 tane rahminiz mi var?
Sizi üzmek istemem ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor2 günde bir kan değerlerime bakılıyordu keseyi görene kadar, ama iki katı artış olmuyordu bende beta değerlerim düşük oluyordu. Çift rahimde de girişte tekmiş içerde rahim sol ve sağ rahim olmak üzere 2 ye ayrılıyormuş
Çok kişi yazdı haber verin diye buraya yazarım yeni üyeyim bide çok kullanmayı bilmiyorum burayıÇok merak ettim doğrusu yerimi alayım burdanolur etiketleyin
Hayırlısı olsun inşallah canım üzülsem de kendim için hayırlısı böyleymiş diyeceğimSizi üzmek istemem ama sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor
20 mm civarı yola saç görülmeli büyükler keselerde görmek gerekti yine de bekleyin nasipleri varsa 5 i birden gelir Allah’ın izniyleİnşallah canım en büyük kesem 1.50 cm
Aynen öyle dediğiniz gibi nasipte varsa olur20 mm civarı yola saç görülmeli büyükler keselerde görmek gerekti yine de bekleyin nasipleri varsa 5 i birden gelir Allah’ın izniyle