• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5+0 kese göründü ultrason fotoğrafı anlayan var mı

bukettok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2024
8
1
1
26
Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür 🙏🏼 ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım🥹
1000060994.webp

Kesen var görünüyor henüz çok küçük zaten şu an benekte kalp atışı da görünmez herkese 2 hafta sonra gel diyorlar ek bir şey yok şimdilik

Merhaba uzun uğraşlar sonrası 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şükür 🙏🏼 ilk 4 haftalık öğrendiğimde beta 370.5 di 5 gün sonra gittim kese göründü 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalım dedi şuan 5+6 yım fotoğraf tan pek bişey anlayamadım doktor biraz ilgisizdi anlayan varsa beni aydınlatır mısınız çok heycanlıyım🥹Eki Görüntüle 3554859
Keseyi gormussunuz iste onun fotosunu vermiş. Surda ortada kucuck bir sey o kese sanirim. Ben 5+4te gittiğimde doktor fotograf vermemisti ama icinde yuvarlak olusum gormustuk bu fotoda bir sey gözükmüyor.
Bir sonraki hafta gittigimde foto verdi o zaman bebegin tutundugu alan gozukuyordu. Bir yuvarlagin icinde cop adam gibi bir sey 😀.Alttan muayene ile 6+4te kalp atisini duymuştum. Hem daha net fotograf oluyor.
Cok kucuk oldugu icin suan sadece kese fotosuna sahipsin sanirim o da kuş gozu kadar gozukuyor :)
Hayirli olsun saglikla ilerlesin umarım 🙏

Araştırdım çok kese 7 mm bebek 3 mm kağıtta yazana göre bakalım kalp sesini duymak için gün sayıyorum tam 5 haftada karnımdan göründü kese şükür 🙏🏼😂

Araştırdım çok kese 7 mm bebek 3 mm kağıtta yazana göre bakalım kalp sesini duymak için gün sayıyorum tam 5 haftada karnımdan göründü kese şükür 🙏🏼😂
Merhaba.8 Martta 5+0 dım.Doktor baktı kese var başka birşey göremedim haftaya gel dedi.Beta değerim 4293,48 endişelenmeli miyim.kese boyutu
0.96 cm - 1 cm arası.embriyoyu ne zaman görürüm kalp atışı ne zaman olur
Beta değer artışları 2 günde bir yaptım
3 Mart 639.2
5 Mart 2596
7 Mart 4293,48

Keseyi gormussunuz iste onun fotosunu vermiş. Surda ortada kucuck bir sey o kese sanirim. Ben 5+4te gittiğimde doktor fotograf vermemisti ama icinde yuvarlak olusum gormustuk bu fotoda bir sey gözükmüyor.
Bir sonraki hafta gittigimde foto verdi o zaman bebegin tutundugu alan gozukuyordu. Bir yuvarlagin icinde cop adam gibi bir sey 😀.Alttan muayene ile 6+4te kalp atisini duymuştum. Hem daha net fotograf oluyor.
Cok kucuk oldugu icin suan sadece kese fotosuna sahipsin sanirim o da kuş gozu kadar gozukuyor :)
Merhaba.8 Martta 5+0 dım.Doktor baktı kese var başka birşey göremedim haftaya gel dedi.Beta değerim 4293,48 endişelenmeli miyim.kese boyutu
3 Mart 639.2
5 Mart 2596
7 Mart 4293,48

Kesen var görünüyor henüz çok küçük zaten şu an benekte kalp atışı da görünmez herkese 2 hafta sonra gel diyorlar ek bir şey yok şimdilik
3 Mart 639.2
5 Mart 2596
7 Mart 4293,48

anlayan varmı kıza mı benziyor erkeğe mi kesesine göre de belli oluyor sizce ?

Eklentiler

• IMG_0284.webp
    IMG_0284.webp
    26 KB · Görüntüleme: 29
merhaba benim 7+3 kesesine göre kızmı erkek. mi anlayan var mı

Eklentiler

• IMG_0284.webp
    IMG_0284.webp
    26 KB · Görüntüleme: 29
Kese 20 mm olunca kalp atışıda duyulur
Benimde 5+2de zor gözüküyordu kese 5mm di
7+1 de kalp atışını duydum

Kese 20 mm olunca kalp atışıda duyulur
Benimde 5+2de zor gözüküyordu kese 5mm di
7+1 de kalp atışını duydum
merhaba benim 7+3 kesesine göre kızmı erkek. mi anlayan var mı
Bence erkek benim ilk gebeliğimde kesem öyleydi erkekti cinsiyet şu ann yus yuvarlak kesem

evet mesela 140 ın üstüyse kız, kalp atış hızı 140 ın altındaysa erkek oluyor ama iki keredir dedim söylemiyor
Hmm anladım valla hiç bilmiyordum genelde ilk haftalarda kalp atımı yüksek oluyor sonra daha yavaşlıyor 26 . Haftada bebeğimi kalp atımı 160 dı erkekti ama küçük oldugu zamanlarda nasıldı bilmiyorum

Back
X