• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Ya ciddi ciddi soruyorum afedersiniz neden böyle bir konu açtınız ? Sizin yerinizde olmasını isteyen burada bir sürü kadın var abartmayım ama 5 de istemezler orayı geçiyorum. Böyle bir konu açarak yaptığınız doğru değil Allah 4 evladınıza sağlık versin 5. Evladınıza da hayırlı doğumlar nasip etsin ama… Dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim gibi kelimeler ne kadar doğru şükredecek bir sebebiniz var insanlar burda yıllardır çocuk hayaliyle yaşıyor. Açmış olduğunuz konu düşüncesizlik kusura bakmayın…
Korunma yöntemi dediğiniz geri çekilme… Bu yaşınıza kasar madem istemiyordunuz elinizin altında telefon internet var doktorlar var hiç mi araştırma yapmadınız ?
Zaten şükrediyorum siz benimle dalgamı geçiyorsunuz anlayamadım evlatlarımdan yana binisyan kelimesi çıktımı benim ağzımdan o kadar istemesem doğurur doğurur atardım başımdan yada aldırdım kürtaj olurdum olur biterdi. Ben sadece korundugum halde kaldığı için fikir almak istedim Allah askina yazdığımı anlamayanlar yorum yapmasin

O zaman derdin ne? Herşey yolundaysa . Doğacak olana da gül gibi bakacaksan? Halinden memnunsan derdin ne? 6. Yı da yap gülüm boş kalmasın hiç
Derdim benimle aynı durumda olanlar varmı buraya geliptw bana çocuklara taş mi yedireceksin diyenlere benim cevaplarım siz neden üstünüze alindiniz

Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
size kim geri çekilme korunma yöntemi dedi ? böyle bir korunma yöntemi var madem neden bizler 1 taneye bile güvenemeyip 2. korunma yollarına giriyoruz aklımız yok demek ki...

önce üreme nedir korunma nedir bunları bir öğrenseniz keşke ,doğurup doğurup koyuyorsunuz çocukları bir kenara nasıl tek tek eğitimleriyle istikballeriyle ilgileneceksiniz? tek sizin çocuklarınız değil toplum bu ,hepimizi ilgilendiriyor ailelerin ne kafayla doğurup yetiştirdikleri ...o hakla soruyorum size ne düşünüyorsunuz gelecek hakkında, her 2 sene de bir doğuracaksınız heralde sonsuza kadar ?

Back