• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Herşey Allah'tan evet ama Allah bize akıl vermiş kullanalım diye.
GERİ CEKİLME KORUNMA YONTEMİ DEĞİLDİR.
Anladınız mı ??????
Korunurken hamile kaldım demeyin, korunmamissiniz .
Hiç mi birşey bilmiyorsunuz yahu ?
Doktora gidemiyorsan aç o telefondan interneti oku. Sağlık ocağı da veriyor ücretsiz prezervetif .

Kızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyim 😔 dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
Sen gene hapla kalmışsın ben iki defa spiralle gebe kalan gördüm hapı bir gün dahi aksatsan korumaz hele bir de yumurtlama dönemindeysen geçmiş olsun sezeryan doğum yaptıysan bı ikinci geçmiş olsun daha çünkü domtorlar en fazla 4 sezeryan müsade ediyor 5. Riskli olur yerinizde olsam tuplerimi baglatirdim kesin çözüm ha gebe kalınmaz mi 10000 de bir ama hapla korunmaya karşın daha iyi yani yazık günah durumun yoksa bu çocuklar rezil olur hepsinin okulu gelecegi pahalıya patlar zor

Sen gene hapla kalmışsın ben iki defa spiralle gebe kalan gördüm hapı bir gün dahi aksatsan korumaz hele bir de yumurtlama dönemindeysen geçmiş olsun sezeryan doğum yaptıysan bı ikinci geçmiş olsun daha çünkü domtorlar en fazla 4 sezeryan müsade ediyor 5. Riskli olur yerinizde olsam tuplerimi baglatirdim kesin çözüm ha gebe kalınmaz mi 10000 de bir ama hapla korunmaya karşın daha iyi yani yazık günah durumun yoksa bu çocuklar rezil olur hepsinin okulu gelecegi pahalıya patlar zor
Yok hepsi normal doğumdu teşekkür ederim

nasıl korunuyordunuz?
kışt kışt yaparak🤣🤣🤣
Yallah spermler yallah kış kış spermler kış kış
dans-smileyi-hareketli-resim-0054.gif

Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni ❤️
Ben bu konularda bilgili sayılırım, ben yorum yapabilir miyim? Mesela tam olarak nasıl korundunuz. Bebek istemeyen iki yetişkin tam beş kez nasıl kazara bebek yapabilir, onu merak ediyorum.

Back