• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Kadın da isteyerek getirmediği için kötü durumda ki konu açmış ha korunma yöntemi sandığı şey korunma değil tamam ama bu yüklenme neden sakin olsanız biraz insanları yargılamak yerine nihayetinde oda bu durumda olmak istemezdi
yorumlarını bir okuyun bakalım.hiç mağdur bir kadın yazıyor gibi mi?

Kadın da isteyerek getirmediği için kötü durumda ki konu açmış ha korunma yöntemi sandığı şey korunma değil tamam ama bu yüklenme neden sakin olsanız biraz insanları yargılamak yerine nihayetinde oda bu durumda olmak istemezdi
Yani teşekkür ederim benim şuan elimden gelen tek şey onları en guzel şekilde buyutebilmek hepsine yeterek

oy daha çok gençsiniz, kaç yaşında evlendiniz ki bu yaşta 5. çocuğa hamilesiniz,
Hapla bile hamile kaldığınıza göre geri çekilme ile pekala kalabileceğinizi bilmeniz gerekirdi, cok cesaretlisiniz gerçekten

Cezaevine giren bı eşe nasıl güvenip 5.yi dünyaya getiriceksiniz.Cocuklara çok üzüldüm.Simdi bana da gelip cahil falan diceksiniz ama gerçek bu ne yazık ki.Cok gencsiniz daha 25 yaşındasınız.Ve inanılmaz cesursunuz.Ne diyim bilemedim.

Kadının kocası ceza evinde buna bile yorum yapıyorsunuz kadın size iyi yaptım getirdim demiyor ne yapacağım diyor fikir istiyor 🤔
Aldır mı diyelim siz iyimisiniz? Sen çocuğu yap et sonra ne yapayım biri bu kadına ne yapar ????

Yandaş kimmiş onu da söyleyin bari isim verin ?

Cezaevine giren bı eşe nasıl güvenip 5.yi dünyaya getiriceksiniz.Cocuklara çok üzüldüm.Simdi bana da gelip cahil falan diceksiniz ama gerçek bu ne yazık ki.Cok gencsiniz daha 25 yaşındasınız.Ve inanılmaz cesursunuz.Ne diyim bilemedim.
Eşim zaten yeni girdi cezaevine 1 hafta oldu canım o cezaevindeyken hamile kalmadım yani

Bazı kişiler saçma sapan bir şey yazmış. Hanımefendi buradan muzdarip olduğu bir derdini yazmış hakarete varan şeyler yazılmış dalga geçilmiş resmen yani yok daş mi yiycek falan diye rabbim kimseyi ac bırakmaz fenomen olmaya da gerek yok veren rabbim vermeyen rabbim kaç tane forum okuyorum cocugu olmayanlar var. Allah vermeyince de vermiyor yani. Yasınız cok genç rabbim yardımcınız olsun insallah kendinizi sıkıntıya sokmayın her bebek nasibiyle gelir. Onlar büyüdüğünde onlarla arkadaş gibi olacaksınız ne kadar güzel yaş farkınız az olduğu icin.

Eşim zaten yeni girdi cezaevine 1 hafta oldu canım o cezaevindeyken hamile kalmadım yani
Ne diyim hayırlı olsun eşinizin cevaevine girmesi.Asiri laubali buldum sizi.Hayatinizi da gözümde canlandirabiliorum.Cocuklara Allah yardım etsin.

Aldır mı diyelim siz iyimisiniz? Sen çocuğu yap et sonra ne yapayım biri bu kadına ne yapar ????

Yandaş kimmiş onu da söyleyin bari isim verin ?
Bak şimdi bu mesajı kaç kişi alintilayacak hepsi kendini belli edecek seni yanlız birakmayacaklar isim vermeme gerek yok yani🤗

Bir tanesi linçliyor yandaşlar gelip destek verip yardıma tutuşuyor baydınız artık bilin istedim:işsiz:
1. 2. 3. hadi oldu.ya 4.üncü .hadi o da oldu ya 5. inci?ben böyle çocuklara vergi vererek bakmak istemiyorum artık.siz istiyorsanız bilemem.hata böyle olmaz.zor durumda kadına herkes de destek olur bu forumda.ama bu üyeye ben olmam.buyrun siz olun.iyi forumlar

Kızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyim 😔 dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
Ya ciddi ciddi soruyorum afedersiniz neden böyle bir konu açtınız ? Sizin yerinizde olmasını isteyen burada bir sürü kadın var abartmayım ama 5 de istemezler orayı geçiyorum. Böyle bir konu açarak yaptığınız doğru değil Allah 4 evladınıza sağlık versin 5. Evladınıza da hayırlı doğumlar nasip etsin ama… Dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim gibi kelimeler ne kadar doğru şükredecek bir sebebiniz var insanlar burda yıllardır çocuk hayaliyle yaşıyor. Açmış olduğunuz konu düşüncesizlik kusura bakmayın…
Korunma yöntemi dediğiniz geri çekilme… Bu yaşınıza kasar madem istemiyordunuz elinizin altında telefon internet var doktorlar var hiç mi araştırma yapmadınız ?

Bazı kişiler saçma sapan bir şey yazmış. Hanımefendi buradan muzdarip olduğu bir derdini yazmış hakarete varan şeyler yazılmış dalga geçilmiş resmen yani yok daş mi yiycek falan diye rabbim kimseyi ac bırakmaz fenomen olmaya da gerek yok veren rabbim vermeyen rabbim kaç tane forum okuyorum cocugu olmayanlar var. Allah vermeyince de vermiyor yani. Yasınız cok genç rabbim yardımcınız olsun insallah kendinizi sıkıntıya sokmayın her bebek nasibiyle gelir. Onlar büyüdüğünde onlarla arkadaş gibi olacaksınız ne kadar güzel yaş farkınız olduğu icin.
Benimde beklediğim böyle cevaplar di ama baya linclendim yani. Evet biliyorum isteyiptw olmayanlar var annem bile bana bu konuda kızıyor ama ben birazda buradaki arkadaslara danışıp fikir almak istedim yani amin Allah razı olsun canım ilerde inşallah büyüdükleri zaman herşey güzel olacak

Back