• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.

Ama siz hiç bi korunma yöntemi kullanmamışsınız ki.
Kullandım hap ile
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.
Teşekkür ederim

Çocuklarınızın yaşları kaç ? Allah sağlık versin inşallah hepsine, size ve eşinize. Durumunuz nasıl peki ? Manevi olarak zaten yorucudur 4 çocuk her ne kadar güzellikleri olsa bile ama maddi ? O daha da sıkıntı Allah kolaylık versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum 😔😟

Kızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyim 😔 dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı

Elbette sizin kararınız ama bence bu sefer ciddi ciddi tüplerinizi bağlatmayı düşünün. Vücudunuza da çocuklara da yazık.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değil, herkesin söylediği gibi. Hap tek başına yeterli olmuyor. Spiral taktırsanız muhtemelen düzenli kontrole gitmeyerek onda da hamile kalacaksınız

Çok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum 😔😟
harika anne babalarsınız tebrikler.daş yedirirsiniz o çocuklara da .yapın 2 tane daha cezaevinden çıkınca

25 yasindasın ve 5.ci ye hamilesin korunmayi bilmiyosanız tüplerinizi bağlatsaydiniz 4.cü gebelikten sonra
Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni ❤️

Back