- Konu Sahibi Demetttttt
25 mii kız hangi ara bu kadar çocuk yaptın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 mii kız hangi ara bu kadar çocuk yaptın
17 yasindaİlk doğumunuz kaç yaşında oldu korkarak soruyorum
Ama siz hiç bi korunma yöntemi kullanmamışsınız ki.Orasi doğru tabiki ama baglattigi halde hamile kalan arkadasimda var ben bu yüzden biraz da imtihan diyorum
25 yaşında 5 çocuk mu yazık günah ya , gençliğine yazık güzelim, bu dünyaya çocuk bakmaya gelmişsin mübarek...
İlk doğumum 17 yasinda öldü evlenir evlenmez hamile kaldim25 mii kız hangi ara bu kadar çocuk yaptın
Çocuklarınızın yaşları kaç ? Allah sağlık versin inşallah hepsine, size ve eşinize. Durumunuz nasıl peki ? Manevi olarak zaten yorucudur 4 çocuk her ne kadar güzellikleri olsa bile ama maddi ? O daha da sıkıntı Allah kolaylık versin inşallah.
Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.Bu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Kullandım hap ileAma siz hiç bi korunma yöntemi kullanmamışsınız ki.
Teşekkür ederimGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.
Çok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorumÇocuklarınızın yaşları kaç ? Allah sağlık versin inşallah hepsine, size ve eşinize. Durumunuz nasıl peki ? Manevi olarak zaten yorucudur 4 çocuk her ne kadar güzellikleri olsa bile ama maddi ? O daha da sıkıntı Allah kolaylık versin inşallah.
Geri çekilme dedinizKullandım hap ile
Teşekkür ederim
Fenomen olunBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
Bu son hamileliğim de o yöntem di ama hap kullanırken de hamile kalmıştım onu diyorumGeri çekilme dediniz
İşim olmaz öyle şeylerle çocuklarımı meşhur etme gibi bir derdim yokFenomen olun
25 yasindasın ve 5.ci ye hamilesin korunmayi bilmiyosanız tüplerinizi bağlatsaydiniz 4.cü gebelikten sonra
Kızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyim dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
harika anne babalarsınız tebrikler.daş yedirirsiniz o çocuklara da .yapın 2 tane daha cezaevinden çıkıncaÇok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum
Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni25 yasindasın ve 5.ci ye hamilesin korunmayi bilmiyosanız tüplerinizi bağlatsaydiniz 4.cü gebelikten sonra
çocukların zaten hayatı kaymış.size değil bir tek onlara üzüldüm.İşim olmaz öyle şeylerle çocuklarımı meşhur etme gibi bir derdim yok
Yo gayette taş ile değil yiyeceklerle besleniyor çocuklarım rızkını da bir şekilde veriyor yani rabbim sen merak etmeharika anne babalarsınız tebrikler.daş yedirirsiniz o çocuklara da .yapın 2 tane daha cezaevinden çıkınca