• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Yo gayette taş ile değil yiyeceklerle besleniyor çocuklarım rızkını da bir şekilde veriyor yani rabbim sen merak etme
aç kalmamak değil sadece çocuk bakmak.neyse sizle tartışmayacağım bunu.anlayabilseniz zaten o kadar çocuk yapmazdınız.

aç kalmamak değil sadece çocuk bakmak.neyse sizle tartışmayacağım bunu.anlayabilseniz zaten o kadar çocuk yapmazdınız.
😄 Şimdi sana birşey derdim o güzel aklın almaz güzelim zaten bende seninle tartışmak için yazmadım buraya gayette güzel bakılıyor Allah'ıma şükür çocuklarım giyimi de doyurmasida tabiki 4 4 Luk yetemiyoruz ama gayette güzel yaşıyoruz bir şekilde sen kafanı yorma hoscakalll

Çok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum 😔😟
Neden ? Valla üzüldüm kızmayın ama bile bile de arkadaşım hamile kaldı etti diyorsunuz da onun kısmetinde kaderinde varmıs ama sizin 5. Çocuk bu durumda daha güvenilir bir yöntem deneseydiniz keşke tamam hepsi güvenilir değil ama önlem almakta fayda var. Geri çekilme de bir anlık herşey. Hakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.

Arkadaşım spriral ve geri çekilmeyle ikiz bebek doğurdu o yüzden büyük konuşmak istemiyorum sağlıkla gelsin demekten başka bişi diyemem

Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni ❤️
Ben 39yasindayım 3cocuk annesiyim okuttum büyüttum cahilim,sende 25 yasindaki cahillerdensin

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.
Onlar kaldırıldı canım artık ücretsiz vermiyorlar devlette sürekli dogurmamizi istiyor artık galiba

Neden ? Valla üzüldüm kızmayın ama bile bile de arkadaşım hamile kaldı etti diyorsunuz da onun kısmetinde kaderinde varmıs ama sizin 5. Çocuk bu durumda daha güvenilir bir yöntem deneseydiniz keşke tamam hepsi güvenilir değil ama önlem almakta fayda var. Geri çekilme de bir anlık herşey. Hakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.
Amin Allah razı olsun

Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni ❤️

Tüplerinizi bağlatıp en azından yumurtlama döneminde prezervatif kullanarak hamilelik ihtimalini sıfıra kadar düşünürsün. Hee buna rağmen olursa işte o zaman Allah'tan diyebilirsin.
Ayrıca korunmak sadece kadının görevi değil. Eşin vazektomi yaptırabilir

Back