- 29 Temmuz 2022
- 84
- -102
- 3
- 27
- Konu Sahibi Demetttttt
Seri uretim mubarek.
Çocuklarımın hayatı kayık değil güzelimçocukların zaten hayatı kaymış.size değil bir tek onlara üzüldüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seri uretim mubarek.
Çocuklarımın hayatı kayık değil güzelimçocukların zaten hayatı kaymış.size değil bir tek onlara üzüldüm.
aç kalmamak değil sadece çocuk bakmak.neyse sizle tartışmayacağım bunu.anlayabilseniz zaten o kadar çocuk yapmazdınız.Yo gayette taş ile değil yiyeceklerle besleniyor çocuklarım rızkını da bir şekilde veriyor yani rabbim sen merak etme
Şimdi sana birşey derdim o güzel aklın almaz güzelim zaten bende seninle tartışmak için yazmadım buraya gayette güzel bakılıyor Allah'ıma şükür çocuklarım giyimi de doyurmasida tabiki 4 4 Luk yetemiyoruz ama gayette güzel yaşıyoruz bir şekilde sen kafanı yorma hoscakalllaç kalmamak değil sadece çocuk bakmak.neyse sizle tartışmayacağım bunu.anlayabilseniz zaten o kadar çocuk yapmazdınız.
Neden ? Valla üzüldüm kızmayın ama bile bile de arkadaşım hamile kaldı etti diyorsunuz da onun kısmetinde kaderinde varmıs ama sizin 5. Çocuk bu durumda daha güvenilir bir yöntem deneseydiniz keşke tamam hepsi güvenilir değil ama önlem almakta fayda var. Geri çekilme de bir anlık herşey. Hakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.Çok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum
Ben 39yasindayım 3cocuk annesiyim okuttum büyüttum cahilim,sende 25 yasindaki cahillerdensinCanım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni
Onlar kaldırıldı canım artık ücretsiz vermiyorlar devlette sürekli dogurmamizi istiyor artık galibaGeri çekilme bir korunma yöntemi değildir. TSM(Toplum Sağlığı Merkezi)'lere bağlı ana çocuk sağlığı kliniklerinde, prezervatiflere, aylık oral kontraseptiflere ve spirallere ücretsiz olarak erişebiliyorsunuz ve ücretsiz danışmanlık alabiliyorsunuz. Bilginize.
cezaevindeki baba gül gibi bakıyor 4 tane çocuğa 5. de yolda.Ben 39yasindayım 3cocuk annesiyim okuttum büyüttum cahilim,sende 25 yasindaki cahillerdensin
Yoooooooo kendini edersinİşim olmaz öyle şeylerle çocuklarımı meşhur etme gibi bir derdim yok
Cezaevinden mektupla mı göndermiş spermlericezaevindeki baba gül gibi bakıyor 4 tane çocuğa 5. de yolda.
Amin Allah razı olsunNeden ? Valla üzüldüm kızmayın ama bile bile de arkadaşım hamile kaldı etti diyorsunuz da onun kısmetinde kaderinde varmıs ama sizin 5. Çocuk bu durumda daha güvenilir bir yöntem deneseydiniz keşke tamam hepsi güvenilir değil ama önlem almakta fayda var. Geri çekilme de bir anlık herşey. Hakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun insallah.
EywallahBen 39yasindayım 3cocuk annesiyim okuttum büyüttum cahilim,sende 25 yasindaki cahillerdensin
Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni
Safmısın kargoCezaevinden mektupla mı göndermiş spermleri
Seninle hiç muhatap bile olamam tatlım senin kafayla benim kafa uyuşmaz hoscakalYoooooooo kendini edersin
Auyy milattan önce 3000 de kaldım ben ne cahilimSafmısın kargo
Ah be yavrumSeninle hiç muhatap bile olamam tatlım senin kafayla benim kafa uyuşmaz hoscakal
Nabayim abla beAh be yavrum
Nau nauNabayim abla be