• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Hamilelik 😔

Ay siz benim Urfalı komşu musunuz? Kadın beşinciye hamile kalmış. Geri çekilerek korunulmaz, bu bir korunma yöntemi de değildir. Bakamayacağınız çocuğu da dünyaya getirmeyin, korunmayı öğrenin.

Yani teşekkür ederim benim şuan elimden gelen tek şey onları en guzel şekilde buyutebilmek hepsine yeterek
Düzenlendi:

Eş cezaevinde, yersek(!) kavgadan içeri girmiş. Annenizin yanında dört çocukla çok güzel bakıyorsunuzdur eminim(!) Çocukların gırtlağına çorba kuru ekmek sokmak çocuğa bakmak demek değildir.

Son düzenleme:
Canım benim senin gibi aşırı cahillerle ben bu konuları tartismiyorum ben benim durumunda olan varmı dedim benim arkadaşım baglattigi halde de kaldı sen hiç yorma o güzel kafanı çok bilmişlik yapma rabbim verirse peş peşe görürüm seni ❤️
Allahın işi gücü yok peş peşe çocuk vermiş sana. korunmayı bilmiyorsunuz sonra allah veriyo diyosunuz. tüplerini bağlatıp hamile kalan bir kişiye şahit oldunuz diye neden tüm korunma yollarına cephe aldınız? saçmalık. bilgilenin azcık ya bu kadar cahil olmayın. 25 yaşında 5. çocuk. ay darlandım.

Back