- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Demetttttt
Ayyyy canım 7. De görüşürüz o zamanSana sormadım hayatım hoscakal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy canım 7. De görüşürüz o zamanSana sormadım hayatım hoscakal
Allah kimseyi aç birakmazsa Afrika'da açlıktan ölen çocuklar ne oluyo.Artik bırakın şu Allah kimseyi aç bırakmaz diyip diyip dogurmayi ve doğurup doğurup büyütmeyi
güzel insan ben kimseyi desteklemiyorum. Rabbim kimseyi ac bırakmaz demek onun dünyaya gelmesini sağlıyorsa yaşamasını ve hayatını idame ettirmesini de yardım eder. Rızkın kesilirse ölürsün demek istediğim bu.Allah kimseyi aç birakmazsa Afrika'da açlıktan ölen çocuklar ne oluyo.Artik bırakın şu Allah kimseyi aç bırakmaz diyip diyip dogurmayi ve doğurup doğurup büyütmeyi bilmeyenleri desteklemeyi.
O zaman sana da güzelim diyim. Eşim kavgadan cezaevindeHayatım,tatlım Allah'ım kelimelere bak eşiniz neden cezaevinde
hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz koruyuculuğu olmadığı için korunmaya rağmen ekstra dikkat ediyoruz sizlerde gelişi güzel yaşıyorsunuz sonra da dünyaya doğurmaya gelmişim diyorsunuz evet aynen kendinize sadece doğurmayı görev edinmişsiniz , eğer eğitimleri ve yaşam standartları konusunda yetebiliyorsanız ne ala isterseniz 70 tane doğurunda geri çekilmeyi korunma sanan korunan bile hamile kalıyor imtihan diyen bir insanın çocukların eğitimine gelişimine öncelik verebileceğini düşünmüyorumOrasi doğru tabiki ama baglattigi halde hamile kalan arkadasimda var ben bu yüzden biraz da imtihan diyorum
Valla elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum yetiyorum yeticemde dünyaya getirip başından atanlar gibi yapmıyorum en azından çöpe de bırakmıyorum en güzel şekilde bakmaya gayret ediyorumhiç bir korunma yönteminin yüzde yüz koruyuculuğu olmadığı için korunmaya rağmen ekstra dikkat ediyoruz sizlerde gelişi güzel yaşıyorsunuz sonra da dünyaya doğurmaya gelmişim diyorsunuz evet aynen kendinize sadece doğurmayı görev edinmişsiniz , eğer eğitimleri ve yaşam standartları konusunda yetebiliyorsanız ne alak isterseniz 70 tane doğurunda geri çekilmeyi korunma sanan korunan bile hamile kalıyor imtihan diyen bir insanın çocukların eğitimine gelişimine öncelik verebileceğini düşünmüyorum
Yürek yemekle aynı şey hatta daha beteriBu sefer kendimiz korunduk eşim geri çekilme ile korundu ama yine kaldım malesef
ay kadın resmen tüm beğendiği isimleri koymak için doğuruyor gibiÇok teşekkür ederim canım benim valla şöyle sırayla yazayım biri henüz 14 aylık eslem biri 3 yasinda sıraç biri 5 yaşında Belinay biri de en büyük kızım buğlem 7 yaşında maddi olarak çokta iyi değiliz malesef tabiki çok zorlanıyoruz Alllah büyük diyip sabrediyorum ve inanır mısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum
Kameralar nerede? Bu bir şaka olmalı
Ah kuzum ahh illa ki vardır bu durumda olan , Allah yardımcınız olsun ne akıl verilir bilmem ki.Kızlar herkeze merhaba bu aralar çok sıkıntı dayım sizlerle konuşup aynı durumda olanlar varsa dertleşmek istedim benim 4 tane evladım var ve şuanda tekrar hamileyim dünyaya çocuk doğurmaya gelmişim mübarek hapla korunurken de hamile kalmıştım galiba kafayı yemek üzereyim tamam herşey Rabbimden olani öldürmek bana yakışmaz ama anlayamiyorum. Benim gibi bu durumda kalanlar varmı
hay allah razı olsun neyse içimiz rahatladı en azından çöpe atmıyormuşsunuzValla elimden geldiğince yetmeye çalışıyorum yetiyorum yeticemde dünyaya getirip başından atanlar gibi yapmıyorum en azından çöpe de bırakmıyorum en güzel şekilde bakmaya gayret ediyorum
Allah ailenize sabırlar versin.ısın eşim şuanda cezaevine girdi annemin yanında kalıyorum
Anladım canım Allah razı olsunAh kuzum ahh illa ki vardır bu durumda olan , Allah yardımcınız olsun ne akıl verilir bilmem ki.
Korunma yöntemi olarak daha etkin bir şeyler deneyebilirsin artık, doğum kontrol hapı günü ve saati şaşmamalı.
Amin..Allah ailenize sabırlar versin.
hay allah razı olsun neyse içimiz rahatladı en azından çöpe atmıyormuşsunu
Bu menopozda da doğurursana %100 garanti bir korunma yöntemi söylüyorum. cinsel perhiz, mümkünse menopoza kadar
perhiz bitiyor,Bu menopozda da doğurur
Anladığım kadarıyla 80 e doğru yolu varBu menopozda da doğurur