5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Merhaba arkadaşlar 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg değerim keseyi gördü tek keseydi ama tek yumurta ikizide olabilir ilerleyen zamanlarda anlaşılır dedi olabilir miki bu değerle

kızlar meraba aranıza yeni katıldım , nasip olursa aralık annesiyim bisey sormak istiyorum bilginiz vardır belki , bugun doktora gittim bbek kesesini gördü kalp atısını görmedi haftasından geri dedi normalde 7 haftaya yakın ama 4+4 te kalmış düşük olabilir dedi böylebi durum yasayıp düzelen varmı
Herhangi bir kanama falan oldu mu peki benimde normalde 7 haftalık hatya 8 olucak yarım ama doktor 6 hafyalık dedi geriden geliyormuş kalp atışını hem gördük hem duyduk şükür kötü düşünme hemen eger doktor seni ikna etmedi ise başka doktora git bence

Ben hep bir korku içindeyim ya şu olursa ya bu olmazsa diye tadını çıkarma aşamasına hala gelemedim. ilk olduğu için mi böyle acaba :KK43:
al benden de o kadar canım hep bir tedirginlik var sanki her an kötü birşey olacak gibi :KK51:

ayva yiyin bebişleriniz gamzeli olur şeftali yemeyin çok tüylü olur :)

yaa ben yaz gelse de şeftali yesem diye bekliyordum :KK70:
Merhaba arkadaslar bende adet gunumde yaptm 18 nisanda idrar cift cizgi kan hcg 32.20 cikti 20 nisanda hcg 64.9 cikyi normalmi sizceee bende geldim araniza Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ins. Birde hamilelik takvimini nasil eklicez yapamadm
bence gayet iyi canım 2 günde iki kat artması gerekiyor zaten :KK56:

Herhangi bir kanama falan oldu mu peki benimde normalde 7 haftalık hatya 8 olucak yarım ama doktor 6 hafyalık dedi geriden geliyormuş kalp atışını hem gördük hem duyduk şükür kötü düşünme hemen eger doktor seni ikna etmedi ise başka doktora git bence
benim bebiş de Sat'a göre 6 haftalık ama ultrasonda 4 haftalık göründü

Merhaba arkadaşlar 16 Nisan da 2.gebeliğimi öğrendim 5 haftalık 9764 Beta hcg değerim keseyi gördü tek keseydi ama tek yumurta ikizide olabilir ilerleyen zamanlarda anlaşılır dedi olabilir miki bu değerle
Yok canım sanmıyorum benim aynı haftada daha yüksekti ama tek dedi.

kızlar hayırlı cumalar bir sorum olacak bugun 5+1 bugun kese görmeye gidecez yalnız benim bundan önceki günlerde bulantım agrım vardı bugun yok neden sizce bir sıkıntımı var acaba ?

Kizlar hic keyfim yok.sabah kalktim kahverenginde akintim olmiw gece.sonra ara ara tuvalete giderken peceteye silince oldu.wimdi yok.korkuyorum.siizce bebeyime bir wey olurmu:KK43:

Benimde tam 5 haftalik ken degerim 14256 çıktı tek kese göründü ama doktor hiçbişey demedi bana

16 nisanda 660 olan değerim 21nisanda 4506 ya yükselmiş normalmidir 25indede kese için çağırmıştı görünürmü acaba?
:anneadayı:

Gecenlerde benimde oyle oldu gecti ama bel ve kasik agrim var bnde merak ediyorm ndn acaba:KK43:

bende hiç bulantı yada tiksinme olmadı şimdiye kadar sadece göbek bölgemde minik minik arada iğne batması gibi bişiler oluyor ama cok değil ara ara olan varmı ?

kızlar hayırlı cumalar bir sorum olacak bugun 5+1 bugun kese görmeye gidecez yalnız benim bundan önceki günlerde bulantım agrım vardı bugun yok neden sizce bir sıkıntımı var acaba ?
al benden de o kadar geçtiğimiz hafta daha çoktu bulantım şu an az tedirginim bişey mi oldu acaba diye sürekli aklımda.sabah bulantım yok mesela şu an

Hayırlı cumalar kızlar. Yavaş yavaş şikayetlerimiz başladı. şuan hiçbir pant. olmuyor totom mu büyüdü göbeğim mi büyüyor anlayamadım. :KK72:cılgınlar gibi yiyorum doymuyorum. sizlerde durumlar nedir?

bende hiç bulantı yada tiksinme olmadı şimdiye kadar sadece göbek bölgemde minik minik arada iğne batması gibi bişiler oluyor ama cok değil ara ara olan varmı ?
aynen bende de bulantı hissi çok çok az oldu geçti, tiksinme de her gün yumurta yemekten azıcık bıktım ama tiksinmedim dediğin gibi iğne batması gibi sancılar bende de oluyordu şimdi daha bi azaldı çok nadir oluyor

Hayırlı cumalar kızlar. Yavaş yavaş şikayetlerimiz başladı. şuan hiçbir pant. olmuyor totom mu büyüdü göbeğim mi büyüyor anlayamadım. :KK72:cılgınlar gibi yiyorum doymuyorum. sizlerde durumlar nedir?
ben dikkat etmeye çalışıyorum sağlıksız hiçbir şey tüketmiyorum hep bebiş için yemeye çalışıyorum hamile kalmama göre şuan 600 gram almış görünüyorum. ama benimde göbüş büyüdü biraz dümdüz karnım vardı çıkıntı oldu pantolonlar azcık sıkmaya başladı

ben dikkat etmeye çalışıyorum sağlıksız hiçbir şey tüketmiyorum hep bebiş için yemeye çalışıyorum hamile kalmama göre şuan 600 gram almış görünüyorum. ama benimde göbüş büyüdü biraz dümdüz karnım vardı çıkıntı oldu pantolonlar azcık sıkmaya başladı

Yediklerim hep meyve süt yoğurt iş yerinde resmen piknik yapıyorum. kilomda normal 52 şuan

hayırlı cumalar bence bişey yoktur bugun annesine rahat vermek istemiş olabilir bebiş :KK70: dr. gelince yazarmısın ? seninle gününüz aynıydı sanırım beni unutma :KK70: Hayırlı guzel haberler alırsın inşAllah.

X