5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Yok bacım yok allahım bittim artik dayanamıyorum gozumun içine baka baka çığlık çığlığa aglio kuzum ve ben birşey yaoamiorum ne olur biri çözüm buldum desin ne olur
Aynen benimde öyle hergün olmuyor şükür zinco nursey agustin metsil bütün ilaçları denedik ama hiç bir cözüm olmadı

Yok bacım yok allahım bittim artik dayanamıyorum gozumun içine baka baka çığlık çığlığa aglio kuzum ve ben birşey yaoamiorum ne olur biri çözüm buldum desin ne olur
Aynen benimde öyle hergün olmuyor şükür zinco nursey agustin metsil bütün ilaçları denedik ama hiç bir cözüm olmadı

Keşke biri bir an önce çözümü yazsa bende o ağladıkça artık dayanamıyorum bende ağlıyorum ne kötü birşeymiş bu gaZ...yavrum top gibi oluyor kucağımda atıyor kendini oradan oraya...

Keşke biri bir an önce çözümü yazsa bende o ağladıkça artık dayanamıyorum bende ağlıyorum ne kötü birşeymiş bu gaZ...yavrum top gibi oluyor kucağımda atıyor kendini oradan oraya...
Benim bir arkadaşımkm 2 tane oğlu var ilk oğlunda 81. Günde 2. Oğlunda 90. Günde geçmiş sancıları suan 40 dolucak 2 gün sonra tek teselliö biran önce 3. Ayımız bitmesi

Benim bir arkadaşımkm 2 tane oğlu var ilk oğlunda 81. Günde 2. Oğlunda 90. Günde geçmiş sancıları suan 40 dolucak 2 gün sonra tek teselliö biran önce 3. Ayımız bitmesi

Eyvah daha 19 günlüğüz çok yolumuz var o zaman...sebebini bir bilsem asla yemeyeceğim içmeyeceğim ama bilemiyoruz da...

Eyvah daha 19 günlüğüz çok yolumuz var o zaman...sebebini bir bilsem asla yemeyeceğim içmeyeceğim ama bilemiyoruz da...
Valla ben süt süt ürünlerini lahanayı baklagili herşeyi cıkardım menümden cocuga faydası oldumu hayır hiç olmadı malesef

Kızlar gaz için sab simplex önerdiler bugün kullanmaya başladım çözüm olursa hemen yazıcam buraya

Ben hiçbirini yemedim her şeye kimyon ekiyorum zaten...hiçbir süt ürünü yemiyorum gaz olur diye...biraz da çocuğun bünyesinden kaynaklanıyor bence...
Valla ben süt süt ürünlerini lahanayı baklagili herşeyi cıkardım menümden cocuga faydası oldumu hayır hiç olmadı malesef

Ben hiçbirini yemedim her şeye kimyon ekiyorum zaten...hiçbir süt ürünü yemiyorum gaz olur diye...biraz da çocuğun bünyesinden kaynaklanıyor bence...
Aynen her cocukta olmuyor ben 5 tane gaz ilacı denedim hiç biri işe yaramadı şimdi sadece bebeği emzirirken 2 dk bir mememi cekip gaz cıkarıyorum o biraz fayda etti

Canım işe yaradımı gaz için yaptıkların

Yaradi cok sukur canim. Kiraz cekirdegi ozellikle vazgecilmezimiz oldu. Bir tanesini yaktik cok isitmaktan tekrar aldim. Bi de yeni ogrendim onu yapiyorum zeytinyagi icine toz kimyon ve toz corekotu koydum damlalikla emzirmeden gogsume suruyorum. Kimyin ve corekotu dibe coktugu icin aromasi kaliyo surdugumde. Sap simplex ilac oldugu icn bitkiselde olsa pek kullanmamaya calisiyorum.

Bu arada zinco icinde alkol var bildigim kadariyla

Her ilaç her bebeğe etki etmiyor demişti doktorumuz bize ki öle de oldu arkadaşımın beneğinede sap iyi geldi benimkide bi işe yaramadı başka birisi metsil iyi gelmiş şimdi son gaz ilacı var elimde onu denicem nurse die bişi inşallah şifa olur

Insallah canim. Rabbim sifa versin. Sen de rezene ic. Kendini usutme. Bebegin ayaklarini sicak tutmaya calis o da onemli

Kızlar merhaba bebekten giremiyorum ama aklımdasının inşallah herkes iyidir bi bugun 10 günlük olduk bile ilk 6 gün malesef hastanede kaldık ben siZe bişey sormak istiyodum bebeğe meme verirken ucunu mu yoksa koyu renklı kısmın hepsini mi veriyorsunuz ven koyu da verilmeli diye biliyorum Na benim kızı ağzı mınıcık sadece ucunu alıyor sanki bide benim kız bi emmeye başladımı 1 saat memede sizde emzirme durumları nasıl

Canım doğru biliyorsun koyu kısmınıda alması gerekiyor bizimde ağzımız minicik alamıyordu dik oturarak emzirmeye başlayınca almaya başladı koyu kısmınıda ilk 20 gündw sürwkli memede uyudu benimki iyice daldıgı zaman cekiyodum mememden öle bırakıyodum yatagına

Canım ben hem zinco veriyorum günde 2 kez hemde rezene veriyorum. Çok şükür gaz problemimiz var ama bunları berince rahatlıyo oğlum. Birde ben günde 2 kez mama veriyorum çünkü sütüm doyurmuyo sanırım mamanın içine 1 çay kaşığından az saf zeytin yağı koyuyorum. Bağırsaklarını rahatlatıyo çok. Mama veriyosan deneyebilirsin, vermiyorsanda çay kaşığından az ağzına damlat o çok iyi gelir.

Canım senin yemenle içmenle çok alakalı bi durum değil bu gaz sancısı. Bağırsakları midesi anne sütünü alıştırmaya çalışıyo sonuçta faaliyete geçeli az bi süre oldu. Tavsiyem saf zeytin yağı, rezene demle içir, ben ıhlamurda veriyorum, kendimde rezene içiyorum. Hepsini demekte fayda var canım

Anne sütü dışında birşey vermeyin diyorlar ya hep nedense önyargıyla yaklaşıyorum aslında vermek de zarar yoktur tabi anneannemde aynı şeyi söyledi sonuçta 5 çocuk 9 torun büyütmüş hepsine de vermiş rezene...bugün deneyeyim bir çay kaşığı yeterli olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…