5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Her gun kullanmiyorum canim cok zorlanirsa kullaniyorum ilaca alismasin diye. Verdigim zaman en fazla gunde iki kere iki damla verdim. Emerken gogsumun yanindan doktuk
Anladım canim sagolasin ben hergün gün 3defa 5damla veriyorum hala da 8saat yatmayip çığlık kıyamet yazık mahvoluyo kuzum da :KK43:

Masallah canim. Rabbim bagislasin. Elektrikli makine kullan canim sut icin. Benim doktorum galactago damla verdi sut arttirici onun da faydasi oluyor. Insallah toparlanirsin kisa surede
Hastanede verdiker çünkü vemın gelmeyen süt birden geldi Mastite kadar gittim bugun hastanede 5. Günümüz

Maşallah kızçene kilosu çok iyi doğmuş. Süt 3 günde anca geliyo sıkma canını, göğüslerin için elektrikli pompa çok işe yarıyo tavsiye ederim. Uçlarını güzel çıkarıyo. Birde aventin göğüs ucu çıkartısı var ama ben kullanmadım yorumlarda iyi yazıyodu. Göğüs uçların yara olabilir çok acıyo ama acısa da emzirmeye devam et ve ayva çekirdeğinden jel yap bol bol sür. Spinal anestezi gerçekten konforlu bende baş ağrısı, bel ağrısı yapmadı ilk başlarda ama bi 20 gün sonra belim inanılmaz ağrımaya başladı. Ben birde normal doğum için 9 saat suni sancı çektiğim için heralde daha fazla hissettim ağrısını. Bol uykusuz geceler de seninle artık :KK70: kızçeni kokla benim yerime. Tekrar hayırlı olsun canım
Sağol canım amin süt gelneyınce mama verildi kilo kaybı hızlı oldu tam mama verildi benım sütüm aşırı geldi kız içmesi mastit oldum bugun 5, gun hastanede

Sağol canım amin süt gelneyınce mama verildi kilo kaybı hızlı oldu tam mama verildi benım sütüm aşırı geldi kız içmesi mastit oldum bugun 5, gun hastanede
Çok geçmiş olsun.bugunlerde en büyük hayalim sütümün göğüslerimden taşması.neler neler yaptım ama sagdıgımda iki göğsümden toplam 60 cc yi gecmiyor.mamadan kurtulamadık.ah keşke benim de aşırı sütüm olsa.göğsüm sızlaya sızlaya günlerdir sütüm artsın diye emziriyorum.ama hiç artış yok.

Çok geçmiş olsun.bugunlerde en büyük hayalim sütümün göğüslerimden taşması.neler neler yaptım ama sagdıgımda iki göğsümden toplam 60 cc yi gecmiyor.mamadan kurtulamadık.ah keşke benim de aşırı sütüm olsa.göğsüm sızlaya sızlaya günlerdir sütüm artsın diye emziriyorum.ama hiç artış yok.
Canım İnan bende aynıydım her sağdığı da ağlayarak bakıyordum bir kaşık süte bulgur pilavı deme dediler tavuk suyuna dün annem yaptı sağolsun ve gece ilk kez atletime taşmış sütüm...dene istersen...

Anladım canim sagolasin ben hergün gün 3defa 5damla veriyorum hala da 8saat yatmayip çığlık kıyamet yazık mahvoluyo kuzum da :KK43:
Bizde ayniiz cnm yaaa gazdan kıvrım kıvrım kivrilio kuzum sanki bogazliomussun gibi çığlık çığlığa bagirio aglio dayanamiorummn

Kızlar benim sütüm hiç düzgün gelmedi sağınca bile 10cc anca çıkıyor hep mama verdik son Zaman'larda bazen az az emzirdim emzirdiğim günler bebeğim geceleri ağlama krizlerine giriyor sütümde bişey rahatsız ediyor sanırım sütüm problemli ben de artık emzirmiyorum zaten emmiyor 10 cc anca emecek diye bebeğimi hastalandırmak istemiyorum bir de her gün ayrı huyları var bi gün gündüz uyuyor sakin bir gün hiç uyumuyor şaşırdım kaldım sizin de böyle hergün huy değiştiriyor mu bebekleriniz

Kızlar benim sütüm hiç düzgün gelmedi sağınca bile 10cc anca çıkıyor hep mama verdik son Zaman'larda bazen az az emzirdim emzirdiğim günler bebeğim geceleri ağlama krizlerine giriyor sütümde bişey rahatsız ediyor sanırım sütüm problemli ben de artık emzirmiyorum zaten emmiyor 10 cc anca emecek diye bebeğimi hastalandırmak istemiyorum bir de her gün ayrı huyları var bi gün gündüz uyuyor sakin bir gün hiç uyumuyor şaşırdım kaldım sizin de böyle hergün huy değiştiriyor mu bebekleriniz

bi yakinimin

Telefon tuhaflasti bi cvp yazamadim sana neyse, bi yakınım da aynı senin gibiymiş emince çok ağlıyormuş bebek yanlış hatirlamiyorsam şeker di sindiremiyormus bebek. Anne şekerli şeyler yemeği kesince rahatlamış yavrucak, belki bunun gibi birşeydir yol yakınken çözüm bulunur umarım

Kızlar bnm bebişde memede ağlama krizine giriyor gün içinde mutlaka bi iki saat yapıyor bunu diğer zamanlarda sakin emiyor gazdan mı dıyorum ama gazını da cıkartıyoruz deli gibi aranıyo memeyi veriyorum alıyo 5 dk geçmeden çığlık çığlığa cok korkuyorum memeyi bırakcak diye :KK43::KK42:

Kızlar bnm bebişde memede ağlama krizine giriyor gün içinde mutlaka bi iki saat yapıyor bunu diğer zamanlarda sakin emiyor gazdan mı dıyorum ama gazını da cıkartıyoruz deli gibi aranıyo memeyi veriyorum alıyo 5 dk geçmeden çığlık çığlığa cok korkuyorum memeyi bırakcak diye :KK43::KK42:
Acaba sütün bitiyor da boş meme olunca mı ağlıyor.

Sağıyorum cıkıyor hatta ağzına fışkırıyo ama yok 5 dk tutuyo sonra çığlık omzuma alıyorum aranıyor bu seferde :KK43:
Canım geçen facede yazmışlar, bebeğin damağı düştüyse böyle yapar demişler, banyodan sonra baş parmağınla kaldırılıyomuş.bi dene istersen.

X