Ağrılar geçse bile 2 haftaya kadar batma yanma olmuştu bende. Zaman alıyor yani içerden iyileşmesi.Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı üşütmüşüm biraz hiç halim yok hala dikiş sancılarım var bi de miyom varmış onları almış doktorum onun içinde ayrı kesmiş acaba ondan mı çok ağrıyor rahat oturup kalkamıyorum sizde böylemiydiniz doğum yapan benden öncekiler ne Zaman rahat rahat kalktınız ayağa çok Can'ım sıkılıyor moralim bozuluyor
Gözün aydın Allah anali babalı büyütsün insallah canimKızlar ben de oğluma kavuştum.sezeryan olduk biz de mecburiyetten 39+5 te.
Benimde bugün 7.günüm benimde sizilarim var normal yani merak etme biraz zaman lazimKızlar 5 gün oldu doğum yapalı üşütmüşüm biraz hiç halim yok hala dikiş sancılarım var bi de miyom varmış onları almış doktorum onun içinde ayrı kesmiş acaba ondan mı çok ağrıyor rahat oturup kalkamıyorum sizde böylemiydiniz doğum yapan benden öncekiler ne Zaman rahat rahat kalktınız ayağa çok Can'ım sıkılıyor moralim bozuluyor
Allah analı babalı büyütsün maşallah darısı bize olsunKızlar ben de oğluma kavuştum.sezeryan olduk biz de mecburiyetten 39+5 te.
Gece nobetindeyim uyumuyoSlm kızlae nasılsınız bebekler nasıl ?
Emirmeye kalktım bende cocuk doktoru bana hamile iken uyku düzenin nasılsa bebeğinde öyle ve 2.aydan sonra düzeltebilirsin demiştiGece nobetindeyim uyumuyo
Slm kızlae nasılsınız bebekler nasıl ?
Bizde aynı tatlım göbeğiniz düşmeden yıkadınızmı bebeği doktorumuz ilk gün duşa izin verdi göbek düşmesiği için beneği 13 gündür falan yıkayamıyorum annemde ısrar ediyor ben seni yıkadım hep bebrk kokacak diwBuyumeye calisiyoruz siz nasilsiniz ?
Kız delimisin yıkanmaz mı 2. Gün yıkadık biz yıkıyacaksın ki düşecek göbeği kuru tut banyodan sonra yeter yıkandıkça büyür BebekBizde aynı tatlım göbeğiniz düşmeden yıkadınızmı bebeği doktorumuz ilk gün duşa izin verdi göbek düşmesiği için beneği 13 gündür falan yıkayamıyorum annemde ısrar ediyor ben seni yıkadım hep bebrk kokacak diw
Bizde eve gelince ilk gün yıkadık sonra hiç yıkamadık yıkamayın dedi dün aradım hatta özellikle sordum yine yıkamayın dediKız delimisin yıkanmaz mı 2. Gün yıkadık biz yıkıyacaksın ki düşecek göbeği kuru tut banyodan sonra yeter yıkandıkça büyür Bebek
Niye öyle oldu kıGunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Niye öyle oldu kı
Hamileyken ne normal ne anormal bılmıyordum hala da bilmiyorum sanırım bu durum lohusalıkta da devam edıyor inşallah normal bı durumdurBilmiyorum yarin kontrolde sorucam insallah. Insan ister istemez korkuyor
Canim bizde eve gelince yikadik 5.günüydü dün yani 7.gününde de göbeği düştü.haftada 1 yikarim diye düşünüyorum.Bizde aynı tatlım göbeğiniz düşmeden yıkadınızmı bebeği doktorumuz ilk gün duşa izin verdi göbek düşmesiği için beneği 13 gündür falan yıkayamıyorum annemde ısrar ediyor ben seni yıkadım hep bebrk kokacak diw