5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı üşütmüşüm biraz hiç halim yok hala dikiş sancılarım var bi de miyom varmış onları almış doktorum onun içinde ayrı kesmiş acaba ondan mı çok ağrıyor rahat oturup kalkamıyorum sizde böylemiydiniz doğum yapan benden öncekiler ne Zaman rahat rahat kalktınız ayağa çok Can'ım sıkılıyor moralim bozuluyor

Ağrılar geçse bile 2 haftaya kadar batma yanma olmuştu bende. Zaman alıyor yani içerden iyileşmesi.

Benimde bugün 7.günüm benimde sizilarim var normal yani merak etme biraz zaman lazim

Kızlar eve geldikten sonra ayaklarım ve bacaklarim çok şişti hamilelikte bile bu kadar sismemisti sizlerde de oldu mu.yarın kontrolum var gerçi sorarim doktora ama merak ettim

Iyi misiniz kızlar nasılsınız?
Aranızda göbek kordonu saklayan var mı ben Ankara'da oturuyorum saklamayı düşünüyorum kiti varmış alan oldu mı acaba

Gunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim

Kız delimisin yıkanmaz mı 2. Gün yıkadık biz yıkıyacaksın ki düşecek göbeği kuru tut banyodan sonra yeter yıkandıkça büyür Bebek

Kız delimisin yıkanmaz mı 2. Gün yıkadık biz yıkıyacaksın ki düşecek göbeği kuru tut banyodan sonra yeter yıkandıkça büyür Bebek
Bizde eve gelince ilk gün yıkadık sonra hiç yıkamadık yıkamayın dedi dün aradım hatta özellikle sordum yine yıkamayın dedi

Bebegini alan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah :) bol bol sütünüz olsun inşallah. ben hala beklemedeyim son 8 gün 40 doldurmaya ama hala bisi yok erken doğum riskim vardı gelmesin diye beklerken şimdi de gelmiyor anneler dualarinizda unutmayın

Canim bizde eve gelince yikadik 5.günüydü dün yani 7.gününde de göbeği düştü.haftada 1 yikarim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…