5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı üşütmüşüm biraz hiç halim yok hala dikiş sancılarım var bi de miyom varmış onları almış doktorum onun içinde ayrı kesmiş acaba ondan mı çok ağrıyor rahat oturup kalkamıyorum sizde böylemiydiniz doğum yapan benden öncekiler ne Zaman rahat rahat kalktınız ayağa çok Can'ım sıkılıyor moralim bozuluyor
Canım geçmiş olsun evet dikiş sancıları biraz uzun sürdü benimde, 2. Gün ayağa kalkıp dolaşmaya başlamıştım ama 15-17 gün arası sürdü ağrılarım. Hala bile gerilme var kaslarımda ani harekette kasılıyo. Canını sıkma bol dinlenmeye çalış.

Kızlar eve geldikten sonra ayaklarım ve bacaklarim çok şişti hamilelikte bile bu kadar sismemisti sizlerde de oldu mu.yarın kontrolum var gerçi sorarim doktora ama merak ettim
Evet canım bende hamilelikte bende hiç şişmedim ama spinal olduktan sonra üst tarafımda bi şişlik olmadı sadece bacaklarım ve ayaklarım davul gibi olmuştu. Bence normal sonuçta belden aşağısı narkoz alıyo ve uyuşuyo. Doktora sorarsan burda da yazarmısın normal mi değilmi diye?

Gunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Canım ilk kez duyuyorum umarım sorun değildir ip gelmesi. Doktoruna sordunmu peki?

Bizde aynı tatlım göbeğiniz düşmeden yıkadınızmı bebeği doktorumuz ilk gün duşa izin verdi göbek düşmesiği için beneği 13 gündür falan yıkayamıyorum annemde ısrar ediyor ben seni yıkadım hep bebrk kokacak diw
Ah canım biz eve 2.gün geldik yıkadık. Göbek kordonuna su gelmemesine dikkat ederek. Bebeğim rahatladı . 13 gün yıkanmaması fazla olmuş bence vücudunun rahatlaması lazım bence. Hala 2 günde bi yıkıyoruz biz.

Selam kizlar 38+0 da spinal anestezi ile prensesim cok sukur saglikla dunyaya geldi bugun 12 gunluk oluyoruz :) ben 2 gundur kendi kendime rahatlikla kalkiyorum bebisimin gobegi 8 gunde dustu bici bicimizi yaptik. Dogum yapmayan ark icin spinal aneztezidem sobra bana nescafe ve bitter cikolata yedirdiler bas agrisi olmasin diye aklinizda olsun ve dogumun 4 gunu dr korse tak dedi Allah razi olsun ne rahatlikmis ben ilkinde takmamistim cok aci cekmistik mutlaka takin gobek toparlanmasi icin degil rahatiniz icin. Hic firsat bulup giremedim gelen giden 2. Sezeryan cok zordu bilmiyorum aramizda olan varmi ben asiri zorlandim cok cok acidi karnim Rabbim cumlemize sifa versin. Hepimizin sutu boll olsun. Sut icindr tavsiye edebilecegim aktardan isirgan otu ve rezene almamiz cok iyi olur bende cok ise yaradi umarim sizinde isimize yarar. Hepiniz Allaha emanet olun :)

Evet canım bende hamilelikte bende hiç şişmedim ama spinal olduktan sonra üst tarafımda bi şişlik olmadı sadece bacaklarım ve ayaklarım davul gibi olmuştu. Bence normal sonuçta belden aşağısı narkoz alıyo ve uyuşuyo. Doktora sorarsan burda da yazarmısın normal mi değilmi diye?
Sordum tatlim 40in çıkana kadar olur normal dedi.korse tak mutlaka dedi.demir ilaci ve d vitami verdi.40imiz çıktıktan sonra kontrole çağırdı.

Kızlar sağlık ocaginda topuk kanı için kacinci gün gittiniz.bi türlü bilgi alamıyorum saglik ocağından

Kızlar sağlık ocaginda topuk kanı için kacinci gün gittiniz.bi türlü bilgi alamıyorum saglik ocağından
Doğumdan sonra hastanede topuk kani Alıklar onun üzerine 5gun say sağlık ocağına git o gün aliolar bana da sağlık ocağı bilgi vermemişti hastanede hemşire söylemişti cnm

Merhaba kızlar 17 aralıkta sezeryan doğum yaptım sondada korktuğum gibi olmadi 3 gündür evdeyiz
Yalnız sürekli emmek istiyor bende fazla gelecek diye korkuyorum ama mecburen sürekli emziriyorum çok emzirmenin bir zarari olurmuki birde gece azcık mama veriyorum yoksa sıfır uyku

Merhaba kızlar 17 aralıkta sezeryan doğum yaptım sondada korktuğum gibi olmadi 3 gündür evdeyiz
Yalnız sürekli emmek istiyor bende fazla gelecek diye korkuyorum ama mecburen sürekli emziriyorum çok emzirmenin bir zarari olurmuki birde gece azcık mama veriyorum yoksa sıfır uyku

Hayirli evlat olsun. Emmek istiyorsa ver zaten senin sut kanallarin yeni aciliyor her emdigi sut olmayabilir ama senin kokunu alir. Zaten fazla gelse kusar bi de kolostrum koyu kivamli sut gibi omuyor korkma. Biz dun cocuk doktoruna gittik.kontrole 20 dk sag 20 dk sol gogsunde tut araniyorsa mama ver dedi. Mamayi da kasikla ver biberon kullanma emmeyi birakabilir dedi

X