- 8 Nisan 2016
- 89
- 47
Çok teşekkür ederimGözün aydın Allah anali babalı büyütsün insallah canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimGözün aydın Allah anali babalı büyütsün insallah canim
Canım geçmiş olsun evet dikiş sancıları biraz uzun sürdü benimde, 2. Gün ayağa kalkıp dolaşmaya başlamıştım ama 15-17 gün arası sürdü ağrılarım. Hala bile gerilme var kaslarımda ani harekette kasılıyo. Canını sıkma bol dinlenmeye çalış.Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı üşütmüşüm biraz hiç halim yok hala dikiş sancılarım var bi de miyom varmış onları almış doktorum onun içinde ayrı kesmiş acaba ondan mı çok ağrıyor rahat oturup kalkamıyorum sizde böylemiydiniz doğum yapan benden öncekiler ne Zaman rahat rahat kalktınız ayağa çok Can'ım sıkılıyor moralim bozuluyor
Evet canım bende hamilelikte bende hiç şişmedim ama spinal olduktan sonra üst tarafımda bi şişlik olmadı sadece bacaklarım ve ayaklarım davul gibi olmuştu. Bence normal sonuçta belden aşağısı narkoz alıyo ve uyuşuyo. Doktora sorarsan burda da yazarmısın normal mi değilmi diye?Kızlar eve geldikten sonra ayaklarım ve bacaklarim çok şişti hamilelikte bile bu kadar sismemisti sizlerde de oldu mu.yarın kontrolum var gerçi sorarim doktora ama merak ettim
Canım ilk kez duyuyorum umarım sorun değildir ip gelmesi. Doktoruna sordunmu peki?Gunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Ah canım biz eve 2.gün geldik yıkadık. Göbek kordonuna su gelmemesine dikkat ederek. Bebeğim rahatladı . 13 gün yıkanmaması fazla olmuş bence vücudunun rahatlaması lazım bence. Hala 2 günde bi yıkıyoruz biz.Bizde aynı tatlım göbeğiniz düşmeden yıkadınızmı bebeği doktorumuz ilk gün duşa izin verdi göbek düşmesiği için beneği 13 gündür falan yıkayamıyorum annemde ısrar ediyor ben seni yıkadım hep bebrk kokacak diw
Canım ilk kez duyuyorum umarım sorun değildir ip gelmesi. Doktoruna sordunmu peki?
Kizlarrr gaz sancısı için neler yapionuz bizim çok gaz sancimiz var
Sordum tatlim 40in çıkana kadar olur normal dedi.korse tak mutlaka dedi.demir ilaci ve d vitami verdi.40imiz çıktıktan sonra kontrole çağırdı.Evet canım bende hamilelikte bende hiç şişmedim ama spinal olduktan sonra üst tarafımda bi şişlik olmadı sadece bacaklarım ve ayaklarım davul gibi olmuştu. Bence normal sonuçta belden aşağısı narkoz alıyo ve uyuşuyo. Doktora sorarsan burda da yazarmısın normal mi değilmi diye?
Yok Can'ım boşver sen benim doktorum da 1 gün dur 1 gün yıka dedi çocuk yıkana yıkana düyür yıka yavruyu senBizde eve gelince ilk gün yıkadık sonra hiç yıkamadık yıkamayın dedi dün aradım hatta özellikle sordum yine yıkamayın dedi
Kızlar sağlık ocaginda topuk kanı için kacinci gün gittiniz.bi türlü bilgi alamıyorum saglik ocağından
Doğumdan sonra hastanede topuk kani Alıklar onun üzerine 5gun say sağlık ocağına git o gün aliolar bana da sağlık ocağı bilgi vermemişti hastanede hemşire söylemişti cnmKızlar sağlık ocaginda topuk kanı için kacinci gün gittiniz.bi türlü bilgi alamıyorum saglik ocağından
Kızlar sağlık ocaginda topuk kanı için kacinci gün gittiniz.bi türlü bilgi alamıyorum saglik ocağından
Merhaba kızlar 17 aralıkta sezeryan doğum yaptım sondada korktuğum gibi olmadi 3 gündür evdeyiz
Yalnız sürekli emmek istiyor bende fazla gelecek diye korkuyorum ama mecburen sürekli emziriyorum çok emzirmenin bir zarari olurmuki birde gece azcık mama veriyorum yoksa sıfır uyku