Canım Allah korumuş. Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce iyileşip evinize dönersiniz. Sen güçlü ol canım sen güçlü olursan bebğinde güçlü olur. Rabbim tüm evlatlarımızı korusun .Kızlar meraba
Dün akşama doğru emzirirken bebeğimin nefesi kesildi birden zor kendine getirdik..
Acile geldik, sarılıgi vardı hergün tahlillere geliyorduk.. artmış sarılıgi da şu kaybı da varmış.. dün gece yeni dogan yoğun bakım unitesine yatırıldı. . dün gece ben oldum geri geldim... çok dikkat edin yavrularimiza. .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. ..
Gece bitmek bilmedi... çok kötüydü 2-3 saatte bir emzirmeye geçtim onu.. bugün de burda kalacagimizi söyledi doktor.. Ameliyatımda bayagi kötü oldu yorgunluk ve stresten sanırım. .. çok şükür yine herşeye...
Biz hiç tuzlamadık egeliyim bende annem beni hiç tuzlamamış kardeşimide sadece kovanın içine bir cimdik tuz atmış o kadar ama Allah a şükür hiç kolmam bende bazı uerlerde görüyorum beneği bildiğin tuza yatırıyorlar coğu ülkede uasak bebek cildi yandığı için bence terin kokması vucut tipi ile alakalıHmm canım benim fikrim keşke tuzlatsaydın tabi ama kendi fikrin. Ben bulgaristan doğumluyum annemler falan yeni doğanları illa tuzlarlarmış, şu yaşıma geldim ne ter kokusu ne ayak kokusu duymadım kendimde hamilelikte hormonlar biraz etkiledi, abimin olsun kuzenlerimin olsun o dertleri hiç yok. Benim bebişimide dün tuzladılar zaten öyle birsürü tuz sürmüyolar. Ama sizinkiler nasıl yaparlar bilemicem :)) herkesin çocuk bakma stili farklı.
Kuzum cok cok gecmiş olsun bebişe de sana da ;(Kızlar meraba
Dün akşama doğru emzirirken bebeğimin nefesi kesildi birden zor kendine getirdik..
Acile geldik, sarılıgi vardı hergün tahlillere geliyorduk.. artmış sarılıgi da şu kaybı da varmış.. dün gece yeni dogan yoğun bakım unitesine yatırıldı. . dün gece ben oldum geri geldim... çok dikkat edin yavrularimiza. .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. ..
Gece bitmek bilmedi... çok kötüydü 2-3 saatte bir emzirmeye geçtim onu.. bugün de burda kalacagimizi söyledi doktor.. Ameliyatımda bayagi kötü oldu yorgunluk ve stresten sanırım. .. çok şükür yine herşeye...
Geçmiş olsun canimKızlar meraba
Yok malesef canım annem kendi halinde hiç ilgilenmiyor kızın odası geldı bı bakmaya geldı bunların silinmesi lazım dedi bende ben hallederim dedim ama içten içe istiyırum kı ben gelip alırım tozunu desin iyi sen kafana göre yap diyor hiç demiyor ki bı kız eğilip kalkamıyor nasıl yapacak diye kv yakınına taşındı o ben yaparım diyo bende her işi ona yaptırmak istemiyorum öyle yani yalnız sayılırım benEger rica edebileceğin birisi varsa liste yapıp aldırmak daha mantıklı ama bende hamişken gittim aldım :) hafta içi biraz daha tenha oldugu için sağolsun teyzemde yalnız bırakmadı insanlar etrafına bakmıyor haklısın
Bende azda olsa tuzlamayı düşünüyorum cildini yakmayacak şekilde gercekten ter kokusu olmadığına inanıyorum ben anyalyalıyım tuzlama dışında biZde bebeklere bal eger yoksa pekmez sürerler cildi yumuşak olsun diye bide suyuna papatya koyarlar güZel koksun diye ben yapıcam kısmetse ama tabi kararında abartmayacak şekildeHmm canım benim fikrim keşke tuzlatsaydın tabi ama kendi fikrin. Ben bulgaristan doğumluyum annemler falan yeni doğanları illa tuzlarlarmış, şu yaşıma geldim ne ter kokusu ne ayak kokusu duymadım kendimde hamilelikte hormonlar biraz etkiledi, abimin olsun kuzenlerimin olsun o dertleri hiç yok. Benim bebişimide dün tuzladılar zaten öyle birsürü tuz sürmüyolar. Ama sizinkiler nasıl yaparlar bilemicem :)) herkesin çocuk bakma stili farklı.
Çok geçmiş olsun canım dikkat edinKızlar meraba
Allah korumuş nefesi kesilince ne yaptınız canım kendıne geldiKızlar meraba
KesinlikleeeeAyy kızlar bu son haftalar geçmek bilmio size de ole oluomu
Cok geçmişler olsunn, sağlıkla sıhhatle eve dönmek nasip olsun siz pozitif olun herşey guzel olacak eminimKızlar meraba
Olabilir tabi, herkes farklı büyütüyo çocuğu :)) sağlıklı olsunlarda artık herşeyi denicez bakalım :)Biz hiç tuzlamadık egeliyim bende annem beni hiç tuzlamamış kardeşimide sadece kovanın içine bir cimdik tuz atmış o kadar ama Allah a şükür hiç kolmam bende bazı uerlerde görüyorum beneği bildiğin tuza yatırıyorlar coğu ülkede uasak bebek cildi yandığı için bence terin kokması vucut tipi ile alakalı
Hmm cildine pekmez sürmelerine şaşırdım :) işte her yörenin farklı uygulamaları var. Ama papatya koymaları iyiymiş keşke önceden bilseydim koyardım bende :))Bende azda olsa tuzlamayı düşünüyorum cildini yakmayacak şekilde gercekten ter kokusu olmadığına inanıyorum ben anyalyalıyım tuzlama dışında biZde bebeklere bal eger yoksa pekmez sürerler cildi yumuşak olsun diye bide suyuna papatya koyarlar güZel koksun diye ben yapıcam kısmetse ama tabi kararında abartmayacak şekilde
Aynen sağlıklı olsunlarda öncelikle bunlar teferruat olsada olur olmasada bıde kış bebesi olacaklar Üşütmeden yapacaksak hemen yapmak lazımHmm cildine pekmez sürmelerine şaşırdım :) işte her yörenin farklı uygulamaları var. Ama papatya koymaları iyiymiş keşke önceden bilseydim koyardım bende :))
Kuzum zaten tuza balık yatırır gibi çocuğu tuza yatırmıyolarki :))) koltuk altına, ayaklarına, kulak arkalarına azcık sürdüler okadar.
Çok çok geçmiş olsun canımKızlar meraba
Canım sende heyecanlısındır sabah dimi ameliyayınÇok çok geçmiş olsun canım
Eveeettt çok fena heyecanlıyım bugün annem de geldi. Sabah erkenden gıdıcez inşallah sağ salim bi alsam kucağımaCanım sende heyecanlısındır sabah dimi ameliyayın
Rabbim sağsalim kucagına almak nasip etsin tatlım hiç sorun cıkmayacak inşallah .zaman senin için biran önce gecsin meleğini koklaEveeettt çok fena heyecanlıyım bugün annem de geldi. Sabah erkenden gıdıcez inşallah sağ salim bi alsam kucağıma
Can'ım hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle sağ salim ikinizde sağlıkla çıkın hastaneden herşey kalbine göre olsun bizi çok uzun süre habersiz bırakma merak ediyoruz kendine gelince yaz bebişine de şimdiden hoşgeldin hayatına diyorumEveeettt çok fena heyecanlıyım bugün annem de geldi. Sabah erkenden gıdıcez inşallah sağ salim bi alsam kucağıma
Ayyyy inşallah canım sağlıkla gelsin yeter kıRabbim sağsalim kucagına almak nasip etsin tatlım hiç sorun cıkmayacak inşallah .zaman senin için biran önce gecsin meleğini kokla