5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Can'ım hadi bakalım hayırlısı dualarım seninle sağ salim ikinizde sağlıkla çıkın hastaneden herşey kalbine göre olsun bizi çok uzun süre habersiz bırakma merak ediyoruz kendine gelince yaz bebişine de şimdiden hoşgeldin hayatına diyorum
Canım çok sağol. İnşallah hemen yazmaya çalışıcam

Kızlar meraba
Dün akşama doğru emzirirken bebeğimin nefesi kesildi birden zor kendine getirdik..
Acile geldik, sarılıgi vardı hergün tahlillere geliyorduk.. artmış sarılıgi da şu kaybı da varmış.. dün gece yeni dogan yoğun bakım unitesine yatırıldı. . dün gece ben oldum geri geldim... çok dikkat edin yavrularimiza. .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. ..
Gece bitmek bilmedi... çok kötüydü 2-3 saatte bir emzirmeye geçtim onu.. bugün de burda kalacagimizi söyledi doktor.. Ameliyatımda bayagi kötü oldu yorgunluk ve stresten sanırım. .. çok şükür yine herşeye...

Cok gecmis olsun canim Rabbim yardimcin olsunn beterinden korusun.

Kızlar dünyalar güzeli bi bebeğim oldu çok şükür. İyiyiz ikimizde. Ameliyat çok güzel geçti spınal anestezi aldım çooook memnun kaldım. Her anını gördüm bebeğimin. Sadece ağrım var şimdi tek sıkıntımız bu. Çok şükür..
Gözün aydın cnm maşallah Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin insallah

Ayu ne güzel bebisler sırasıyla geliyor hayırlı olsun bebisleriniz darısı ben ve almak için bekleyenlerin başına ara arada girsem elimden geldiğince takip ediyorum. kac bebis geldi kızlar cok merak ettim

Ayu ne güzel bebisler sırasıyla geliyor hayırlı olsun bebisleriniz darısı ben ve almak için bekleyenlerin başına ara arada girsem elimden geldiğince takip ediyorum. kac bebis geldi kızlar cok merak ettim
Bugün 5.bebegimiz geldi canim ❤

Kızlar dünyalar güzeli bi bebeğim oldu çok şükür. İyiyiz ikimizde. Ameliyat çok güzel geçti spınal anestezi aldım çooook memnun kaldım. Her anını gördüm bebeğimin. Sadece ağrım var şimdi tek sıkıntımız bu. Çok şükür..
Oleyyyyyy çok şükür sağlıklı olmamıza sevindim darısı kalanların başına Rabbim bir ömür seni ve evladını korusun sizi birbirinizden ayırmasın yavrunun da kaderi bahtı güzel olsun inşallah

Gözün Aydın canım çok mutlu oldum gecer o ağrılarda inşallah yakında biraz sabır darısı bizim başımıza

X