5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canım mevlütte dağıtmak için bunları yapmıştım daha erken ama hazırlayayım dursun dedim tesekkur ederım canım
Gayet şirin görünüyorlar bende anı defteri çikolata kutusu ve kapı süsümü kendim yaptım :) mevlüt içinde orjinal bi fikir gelmedi henüz akloma

Buda benim el emeği kapı süsüm :) 25 tl maloldu
Maşallah sen çok hamaratmışsın çok güzel olmuş ellerine sağlık el emeği çok güZel oluyor silikon tabancam yoktu basit bişey yapayım dedim Mevlüt için kokulu taş sabun yapanlarda var ben buzdolabı magnetini pek sevmiyorum çiziyor dolapları malzeme satan yerlerde orjınal seyler var ama elinde yatkın maşallah

Saolasın canım eminönünden aldım malzemeleri aadece çerçeveyi bimilyoncu dediğimiz yerlerden plastik çerceve basit bir aynaydı aynasını cıkardım :) silikon tabancası 15 tl aalında cok uygun
Bende almak istiyorum aslında Ankara'da ulus var suluhan diye bi yer var orda satılıyor ama çok kalabalık bu göbekle gidemiyorum oralara erken dönemde gitseydim alırdım şimdi cesaret edemiyorum insanımız çok anlayışsız olmuş üstüme üstüme yürüyorlar

Merhabalar güzel anneler! Ben Kasım annesii oldumm! Kendi Doğum günümden bir gün önce bebişim bana sürpriz yapıp erken geldi hediyelerin en güzelini aldım!
37+2 de sabah 3 te suyumun gelmesi ile acilen sezeryana girdim. 25 kasım günü.
3kilo 30 gram ağırlığında, 50 cm boyunda oğluşum dünyaya geldi! İnsan tüm acılarını unutuyormuş..
Darısı hepinizin başına hanımlar

Gözün aydın canim ne mutlu sana sende kavustun yavruna :)

Gözün aydın Can'ım Rabbim sağlıkla sıhhatle bir ömür evladınla Mutlu bir yaşam versin darısı başımıza:)

Gözün aydın canımm oğlunu sağlıkla büyüt ne güzel bir hediye olmuş sana nice mutlu yaşlara bebişinle ve eşinle :)

Gozun aydin. Hayirli evlat olsun insallah...

Hayırlı olsun saglıkla mutlulukla buyut inşAllah.

Eger rica edebileceğin birisi varsa liste yapıp aldırmak daha mantıklı ama bende hamişken gittim aldım :) hafta içi biraz daha tenha oldugu için sağolsun teyzemde yalnız bırakmadı insanlar etrafına bakmıyor haklısın

Ay canım Tuzlamak ne Allah aşkına doktorlar sürekli uyarıyor çok tehlikeliymiş yapmayın diye. Bir de abuk sabuk şeyler yedirip içirenler var bizim orada minicik bebeğe. Valla sırf bu yüzden kendi anneme de eşimin annesine de gelmeyin dedim kalplerini kırmayayım boşu boşuna diye.

Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar meraba
Dün akşama doğru emzirirken bebeğimin nefesi kesildi birden zor kendine getirdik..
Acile geldik, sarılıgi vardı hergün tahlillere geliyorduk.. artmış sarılıgi da şu kaybı da varmış.. dün gece yeni dogan yoğun bakım unitesine yatırıldı. . dün gece ben oldum geri geldim... çok dikkat edin yavrularimiza. .. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. ..
Gece bitmek bilmedi... çok kötüydü 2-3 saatte bir emzirmeye geçtim onu.. bugün de burda kalacagimizi söyledi doktor.. Ameliyatımda bayagi kötü oldu yorgunluk ve stresten sanırım. .. çok şükür yine herşeye...

Hmm canım benim fikrim keşke tuzlatsaydın tabi ama kendi fikrin. Ben bulgaristan doğumluyum annemler falan yeni doğanları illa tuzlarlarmış, şu yaşıma geldim ne ter kokusu ne ayak kokusu duymadım kendimde hamilelikte hormonlar biraz etkiledi, abimin olsun kuzenlerimin olsun o dertleri hiç yok. Benim bebişimide dün tuzladılar zaten öyle birsürü tuz sürmüyolar. Ama sizinkiler nasıl yaparlar bilemicem :)) herkesin çocuk bakma stili farklı.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Bebeğinin yüzünü görünce tüm acılar geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…