5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

inşallah canım. sezeryanın iyi tarafı doğum esnası çok rahat sonrası zormuş o zorluk da bünyeden bünyeye değişiyor gibi sanki. ben normal doğumda ıkınamamaktan çok korkuyorum nefesim yetmiyor gibi sanki şu an bile, öksürüğüm de var sanki ıkınamayacakmışım gibi geliyor ondan korkuyorum :KK43:

Doktorun en iyi sekilde yonlendirir insallah gecmis olsun bu arada

Mertcey inşallah sağ salim kavuş bebeğine.kızlar bugünde benim kontrolüm vardı doktorum kafaya koymuş ısrarla normal yaptıracak haftaya kendi kendine gelmezse suni sancıyla başlatırız doğumu sesi kaçarı yok normal doğurucam sanırım aklınıza geldikçe bol bol dua edin yavaştan korkmaya başladım ben

Benimkide öyle uyuyor gülüm ama gündüz gece olunca ayağa dikiyor :) çok şükür iyi olsunlar da onlar hersey gelip geçiyor..Sen devlete mi gitti n doğum a neden öyle yapmışlar
Öyle canım herşey geçiyor:) biz 16 günlük olduk bilee :)) ama zaman nasıl geçti anlamadım bile :))
Evet canım devlette yaptım, ilk önce normali deniyo doktor herhangi bi sağlık sorunumuz olmadığı için. 9 saatte 3 cm açıklığım oldu sadece daha fazla zorlamak istemediler spinal sezeryana aldılar. Sezeryan çok kolay geçti ama suni sancıyı çekmek zordu. Buna şükür. Acı çekicemi biliyordum doğuma girmeden önce ama ikisinin ağrısı daha fazla oluyomuş. Artık 2.çocukta öyle bi sorun olmicak direkt sezeryan :))

Gözün aydın canım sende kurtuldun diğer kızlar da sırayla atlatir inş.göğüs ucu için zeytinyağı duydum.ben kesiliyor süt um emmedi diye
Canım sütün bebek için çok önemli. Süt sağma makinasıyla sağıp ver bence ama yeterki ver canım. Benim de sol göğüsümden süt gelmedi sağ tarafla emzirdim ilk baş sonra süt sağma malinasıyla bir gün boyunca sağdım masaj yapa yapa. Şimdi emiyo be o ilk günler gelen sarımsı süt antibiyotik kadar yararlı bebeğine. Sütünü kestirme bence.

Aynen tatlım birde herkes kendi yöntemini uygulamak istiyor eskiler teknolojiyi kullanmak istemiyor sende sinir oluyorsun Allahtan kaynanam vıcık vıcık öpmeye falan kalkmadı hiç koklayıp bırakıyor sadece ama mesela gece yanımda değil odasında yatır ben uyandırım seni diyor ama gerek yok ne dikişim var nede yorgunluğum :KK66:
Ahh canım ahh benim annem yanımda duruyo o olmasa ne yaparım bilemiyorum, hala ufacık ağlamasında bende başlıyorum ağlamaya. Ama kaynanam geldiğinde daha bi strese giriyorum aslında kadın bana sormadan bişi yapmıyo ama psikolojik olarak rahatsız oluyorum.
Normal doğum yaptığın için daha şanslısın benim daha 16 gün oldu hala ağrım var. Birilerine muhtacım, kendin bakabiliyosan çocuğuna ne mutlu :)) tadını çıkar

Ay hiç Halim yok valla yemek yedim sızdım kaldım öyle hangı pozisyonda yatarsan yatayım vuruyor kız
Mertcey hadi gözün Aydın sende kurtulacaksın Allah ın izniyle darısı bize

Ahh canım ahh benim annem yanımda duruyo o olmasa ne yaparım bilemiyorum, hala ufacık ağlamasında bende başlıyorum ağlamaya. Ama kaynanam geldiğinde daha bi strese giriyorum aslında kadın bana sormadan bişi yapmıyo ama psikolojik olarak rahatsız oluyorum.
Normal doğum yaptığın için daha şanslısın benim daha 16 gün oldu hala ağrım var. Birilerine muhtacım, kendin bakabiliyosan çocuğuna ne mutlu :)) tadını çıkar
Ay valla ben bakarımda izin verilmiyor resmen bakmama bugun tuzlucam die tutturdu şeytan diyor kov evden :) ama iş başlayınca o bakacak ses etmiyorum eşim allahtan yerişti tuzlanmaaını istemiyorum die bağırdı çağırdıda kesti seai :) banuo yaptırmadım daha yarın yaptırcak yaptırdıfım suya cok az tuz atarım derisi yanmasın

Kızlar brnim de bugun kontrolüm vardı.3250 gram olmuşuz.şüpheli sancı çıktı nst de. Dikkat et dedi doktor.şimdi gaz sancısı bile olsa acaba doğum sancısı mı demeye başladım.22 kg almışım.çok ağırlaştım oturup kalkamıyorum sağa sola hiç dönemiyorum.nasıl olacak nasıl gececk bu günler bakalım.

Kızlar brnim de bugun kontrolüm vardı.3250 gram olmuşuz.şüpheli sancı çıktı nst de. Dikkat et dedi doktor.şimdi gaz sancısı bile olsa acaba doğum sancısı mı demeye başladım.22 kg almışım.çok ağırlaştım oturup kalkamıyorum sağa sola hiç dönemiyorum.nasıl olacak nasıl gececk bu günler bakalım.
Aman boşver kilonu tatlım ben doğuma 75 ile gittim hastahaneden eve ni geldim 68 kiloyum şiiliğim iniyor gün gectikçe

Canım sütün bebek için çok önemli. Süt sağma makinasıyla sağıp ver bence ama yeterki ver canım. Benim de sol göğüsümden süt gelmedi sağ tarafla emzirdim ilk baş sonra süt sağma malinasıyla bir gün boyunca sağdım masaj yapa yapa. Şimdi emiyo be o ilk günler gelen sarımsı süt antibiyotik kadar yararlı bebeğine. Sütünü kestirme bence.
Elimde olan bişey değil ki gülüm emmiyor ne yaptıysam tutmadı sağol göğsüm kesildi solda azaldı :KK43:

Kızçemin etiketlerini hazırlıyorum :-)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 52
X