5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar iyi akşamlar. .. geç gittik bayagi doktora nöbetçiydi . . doğum bölümde nst ye girdim.. doktorum ara ara gelip bakıyordu bana kalp atislari çok hoşuma gitti dedi... 4 günde kilo alir mi bebek diye sordum biz vermesinden korkuyoruz vermesinde yeter biz dedi.. Neyse ben nasıl heyecanlıyım yanımda bir kadın doğum yapacakti hazırlık yapılıyordu. . Ayy tüylerim ürperdi resmen doğumhane de olmak beni daha çok heyecanlandırdı . . daha sonra muayne haneye indik.. doktor direk ölçüm yapmaya başladı, boya baktı çok iyi dedi şaşırdı bir daha ölçtü sonra karın kısmını ölçü şaşkınlıkla konuştu bebek 2840 olmuş dedi... ama nasıl olur 4 günde bu kadar almasi ilginç dedi nerde yanlislik oldu açana dedi defalarca ölçtü :) bende gece bile kalkip süt içtim dedim normalde de dikkat ediyordum ama 4 gündür etrafında dikkat ediyorum dedim aynen devam et dedi... böyle kızlar sadece 50 gr alsaydı bile ben ilerleme olduğu için çok sevinecektim ama hu kadarını beklemiyordum :)

Çok mutluyum, pazartesi yine çağırdı. . plesanta hafif yaşlanmış suyu biraz az ama idare eder suan dedi... çok şükür Allaha

Hepinize teşekkür ediyorum, mofal oldunuz bana... İnşallah sagsalim kucağımiza alırız yavrularimizi... benim mucizem meleğim. .
Gözün aydın cnm çok sevindim masllah melegimize

Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
herkes merak içindeydi yoksun diye
çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlanırsın
allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin:KK200::KK200:

Kızlar iyi akşamlar ben erken doğum yaptım gebelik zehirlenme si yaşadım günler ce yoğun bakım da kaldım.ölümden döndüm.yavrum küvez de kaldı her tarafım dikiş morluk yara bere
Canım geçmiş olsun hepimiz çok merak ettik seni. Rabbim acil şifalar versin hem sana hem yavruna. Bir an önce sağlığına kavuştursun allah

Ne diyosun? ne zaman? Allah korumuş sizi... çok merak ettik ama en kötü ihtimalle doğum yapmissindir zaman bulamıyorsumdur diye düşünduk . . Şuan nasilsiniz? herşey yolunda mı?

Ayy asya çok meraklandik
Allah korumuş
Çok geçmiş olsun
Şimdi nasılsınız
Nasıl gidiyo

Sen artık ayağa kalkma ... aman kizim surda ne kaldi
Dün o kadar iyiydim ki dedim ben 37 ye kafar çalışırım hissetmiş gibi acil durum için çantamı hazırladım üstüne düştüm herseyden korkar oldum bu 3 gun izinliyim pztsi gidip işlerimi devredicem salı günü de raporumu başlatıcam:-(
Kızımla daha çok vakit geçirmek istiyodum ama kalbim güp Güp atıyor bu doğum inşallah bi şekilde olacak ama geride bi ben kalacak mıyım

Canım çok çok geçmiş olsun çok merak ettik biz seni bu kadar girmemeZlik yapmaz dedik bu günlerde geçer siz ikiniz iyi olunda

Can'ım benim ya kıyamam neyse çok şükür burda olduğuna göre iyisin bebeğin de şimdi iyidir umarım kucağına almışsındır inşallah çok dikkat et kendine dualarım seninle

asya_01 asya_01 çok geçmiş olsun hayırlı olsun aynı zamanda. Tahmin etmiştim doğum yaptığını... iyisinizdir umarım çıktınız mi hastaneden bebek nasıl?

X