- 17 Mart 2016
- 2.371
- 3.779
- 35
Sen de mi müdürüne aşık oldun4000 kişilik yerde müdürüne aşık oldum tabiki xorlukları var bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de mi müdürüne aşık oldun4000 kişilik yerde müdürüne aşık oldum tabiki xorlukları var bakalım
Evet hemde ne koştu peşimde 2 sene ciddi olmadığını düşündüğüm için hep red ettim adamıSen de mi müdürüne aşık oldun
Biz de 5 yıl aynı yerde çalıştık 6 ay içinde nolduysa evlenıverdıkEvet hemde ne koştu peşimde 2 sene ciddi olmadığını düşündüğüm için hep red ettim adamı
Ben hiç istemedim eşimi hatta tayin falan istedim başka bölüme ama onaylamadı tayimimide 2007 den beri birlikte çalışıyoruz. Gıcıktım adama hep başka bir böl0mden gelip müdür oldu başımıza o iyice gıcık etmişti bizi ve ekibimi .2 yıl koşturdum. Sonra bi akşam yemeğine tav oldum diyebilirim :) sonra 4 yıl aynı evde yaşadık 2013 temmuxda hamile kaldım hemen evlilik kararı aldık ekim 2013 de evlendim . Fakat bebeğimizi kaybettik 4. Ay sonunda düşük yaptımBiz de 5 yıl aynı yerde çalıştık 6 ay içinde nolduysa evlenıverdık
Bebeğine üzüldüm ben eşimin evli oldugunu zannediyordum meğer boşanmış ama ben bilmiyordum. Bi keresinde çok yakışıklı adam allah sahibine bağışlasın demiştim hep kendimi sorumlu tutarım bu lafımdan hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım ve eşimin ikinci esıyım nasıl oldu anlamadım bi anda yakınlastık ve hemen evlendik. Çok şükür rabbime allah herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah.Ben hiç istemedim eşimi hatta tayin falan istedim başka bölüme ama onaylamadı tayimimide 2007 den beri birlikte çalışıyoruz. Gıcıktım adama hep başka bir böl0mden gelip müdür oldu başımıza o iyice gıcık etmişti bizi ve ekibimi .2 yıl koşturdum. Sonra bi akşam yemeğine tav oldum diyebilirim :) sonra 4 yıl aynı evde yaşadık 2013 temmuxda hamile kaldım hemen evlilik kararı aldık ekim 2013 de evlendim . Fakat bebeğimizi kaybettik 4. Ay sonunda düşük yaptım
Sana da canım naberİyi akşamlar kızlar. ..
İyilik canım. .. dombili dombili oturuyorum isteSana da canım naber
Neden kontrolümu vardı bugunasya_01 nerelerdesin canim ya insallah olumsuz bir durum yoktur aklima geldin merak ettim
Yok canim en son pazar gunu yazdi daha da yazmadi.Neden kontrolümu vardı bugun
Evet Internette n11 de karşıma cıktı bebek içinde lazımsa alayımCanım wevell die birşey almış abim bize onlarında vevişleri 1.5 yaşında aynı markayı kullanıyorlar
Bi rahat durmuyosunuz ne temıxlığı 34. HaftadasınTemizlik yaptım ve beklenen son bacaklarim kasıklarım ağrıyor. Yaparken hiç bi şey yok sonra çıkıyor acısı
Aynen oturduğum yerden kalkamıyorum hatta yorulmuşum temizlik yaptımİyilik canım. .. dombili dombili oturuyorum iste
Sen nasilsin?
Halılarımı yıkamaya vermiştim hazır hali yokken evi supureyım dedim o sırada halilar geldi onları da supureyım de sereyım dedim sonuç bu duramıyorum yapmadan içim rahat etmiyorBi rahat durmuyosunuz ne temıxlığı 34. Haftadasın
biz bebek için kullanacagz evimizin havas k aylarnda cok kuru oluyor ve su falan koysamda farketmiyor ben bile gece cok susam olarak kalkyorum yataktanEvet Internette n11 de karşıma cıktı bebek içinde lazımsa alayım
ayy bende yapsam keşke tapmanın hayalini kuruyorum ancaHalılarımı yıkamaya vermiştim hazır hali yokken evi supureyım dedim o sırada halilar geldi onları da supureyım de sereyım dedim sonuç bu duramıyorum yapmadan içim rahat etmiyor
Can'ım bol bol dua et herşeyin hayırlısını dile bak benim babam ciddi kanser hastası olduğunu öğrendik 8 ay önce tek dileğim senin çocuğunuda görüyüm öyle ölüyüm gözüm açık gitmez dedi bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tek sevindiğim dileği oldu çünkü bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok artık çok şükür çok ciddi bi hastalığı kesinleşmiş bi durumu yok şükret ve bol bol dua et bebeği strese sokma herşeyi Allah bilir