- 29 Şubat 2016
- 1.048
- 1.525
canım benimki neredeyse 1 dolmuşluk yerden habersiz geliyor.inş seninki öyle yapmaz.hatta birgün eşime masada mum ışığında güzel bir yemek hazırladım kuaföre gittim hazırlandım hamile kalmadan 2 ay kadar önceydi.tam bir kaç lokma aldık baktım zil çaldı kv eltimin en arsız kızını almış gelmiş ben sinirden mosmor oldum eşim kıpkırmızı oldu ama adam napsın.geldiii mum ışığındaki masaya oturduuu bir güzel kendini de kızı da doyurduuu sonra kızın elinde şalgam vardı o kız o şalgamı koltuğa devirdi ne koltuk kaldı ne kırlent ne halı ne savansinirden deliye dönmüştümmm.sonra eşim aldı bunu eve götürdü yolda gerekenleri konuşmuş ama yine anlamadı o konuşmanın üstüne bile mahsus habersiz geldiği hala oluyor.gerçi benimki mahsus yapıyor gıcıklığına kv nin karakterine de bağlı
Benimki de gecenin bi vakti arayıp ee napıyosunuz diyor, elinin körünü yapıyoruz :)
Ama kızını öğlen saatinde bile aramaz rahatsız etmemek için.
Mesela kaynanama yemeğe gittik diyelim, eşim sorar ablamlar gelecek mi bekleyelim mi diye.
Bilmem ki der, anne arasana der eşim.
Kaynanam yok olmaz, kocası evdedir rahatsız olmasınlar der.
Eşim arar bazen ablasını geliyor musunuz vs diye.
Kaynanam telefonu alır eşimin elinden, yavrum kızım siz keyfinize bakın kocanla, gezin tozun vırt zırt.
Tosba kaynana biz karı koca değil de asker arkadaşı mıyız diyesim geliyor suratına o anda.
Gel de sinir olma şimdi, sonrada gelin bize ters davranıyor diye şikayet ediyorlar oğullarına.
Ay fenaymış öyle bişey yapsa bende tepki koyardım ben biraz Titizim eşimin bi arkadaşı gelmişti çoçuğu halıma kustu şu anda görüşmüyoruz onlarla kan kusturdum şimdilik bekleyip görmekten başka çarem yok bu çoçuğu annelere güvenip yapmadım ama destek şart kendi annemde bi garip triplerde mecburum kısacacanım benimki neredeyse 1 dolmuşluk yerden habersiz geliyor.inş seninki öyle yapmaz.hatta birgün eşime masada mum ışığında güzel bir yemek hazırladım kuaföre gittim hazırlandım hamile kalmadan 2 ay kadar önceydi.tam bir kaç lokma aldık baktım zil çaldı kv eltimin en arsız kızını almış gelmiş ben sinirden mosmor oldum eşim kıpkırmızı oldu ama adam napsın.geldiii mum ışığındaki masaya oturduuu bir güzel kendini de kızı da doyurduuu sonra kızın elinde şalgam vardı o kız o şalgamı koltuğa devirdi ne koltuk kaldı ne kırlent ne halı ne savansinirden deliye dönmüştümmm.sonra eşim aldı bunu eve götürdü yolda gerekenleri konuşmuş ama yine anlamadı o konuşmanın üstüne bile mahsus habersiz geldiği hala oluyor.gerçi benimki mahsus yapıyor gıcıklığına kv nin karakterine de bağlı
Canım üşütme kendini Banada yarın kadın geliyor valla o cam silerken başka odada durcambugün hiçbişey ellemicem yarın evi sermeye başlicam artık cam kapı falan kv bende gelirim yardıma dedi.hava soğumaya başladı erken doğum falann olsa şu an her yer açık
Iş birazda erkekte bitiyor bence benim eşim bana ben izin vermem diyor inşallah öyle olur eşimde destek olamıyor ev işlerinde öğlen gidiyor gece geliyor seninki fenaymış şu anda iyiyiz ama bana da öyle davransınlar bende tepki koyarımBenimki de gecenin bi vakti arayıp ee napıyosunuz diyor, elinin körünü yapıyoruz :)
Ama kızını öğlen saatinde bile aramaz rahatsız etmemek için.
Mesela kaynanama yemeğe gittik diyelim, eşim sorar ablamlar gelecek mi bekleyelim mi diye.
Bilmem ki der, anne arasana der eşim.
Kaynanam yok olmaz, kocası evdedir rahatsız olmasınlar der.
Eşim arar bazen ablasını geliyor musunuz vs diye.
Kaynanam telefonu alır eşimin elinden, yavrum kızım siz keyfinize bakın kocanla, gezin tozun vırt zırt.
Tosba kaynana biz karı koca değil de asker arkadaşı mıyız diyesim geliyor suratına o anda.
Gel de sinir olma şimdi, sonrada gelin bize ters davranıyor diye şikayet ediyorlar oğullarına.
Valla Banada iyi davranırsa bende iyi davranırım yoksa turnaklarımı gösteririm. Bide bizimkiler destek olmadı şimdiye kadar eşimde artık olacaklar bı çoçuk onların soyadını taşıyacak diyor bekleyip görücez kendi annemden hayır görsem neysede o da bu gun ılgılı sonra unutuyor benial birini vur tekine benim hiç anlayamadığım kendileri genç olmadımı yaa.şu aralar benimki bana baya iyi davranıyor bişeyler alıp geliyor falan o iyi olunca bende iyi oluyorum.bundan pay çıkaraları lazım alıp verememezlik niyeyani halbuki oğullarını mutlu ediyorsak sıkıntısı niye.Vallahi Rabbim evladımızı bize bağışlasın oğlum ilerde mutlu olsun karısıyla canı istediğinde gelsin ana atılmaz ben hiçbir zaman at demedim ama Allahta biliyor yüreğimde doğrulmadı yani.
Bende öyle diye biliyorum alanları daraldı tabiGunaydin kizlarrrr carsamba kontrolum var bu hafta kizim hep az hareket etti onceden daha cok ediodu acaba buyudukce yeri daralio ondanmiki
Iş birazda erkekte bitiyor bence benim eşim bana ben izin vermem diyor inşallah öyle olur eşimde destek olamıyor ev işlerinde öğlen gidiyor gece geliyor seninki fenaymış şu anda iyiyiz ama bana da öyle davransınlar bende tepki koyarım
Eşimde tepkisini koyuyor ama kaynana yüzsüz canım, yaptıklarından konuştuklarından utanacak bi tip değil inan ki.
Eşimden yana sıkıntım yok çok şükür.
Son zamanlar benimle uğraşmayı bıraktı kaynana ama şimdi de sürekli bebeğe bir şeyler aldım, ördüm vırt zırt diye whatsapp dan sürekli yazıyor bana, neyse diyorum içimden boşver aldırma.
Ayy aynen canım bu ara bulaşmıyor bana eşim ültimatomu çekti galiba çünkü 2-3 ay önce çok net bir dille tavrımı koydum "bana bu dönemde ters birşey yaparsa asla susamam kayıtsız kalmam sesin de haberin olsun kırılacaksa kırarım" demiştim annesinin kulağını çekmiş sanırım..."bebeğim bebeğim" diyip duruyor benim ki de sinir oluyorum nereden senin bebeğin oluyor diye..."böyle tutacağım şöyle uyutacağım" diye hayal kuruyor...
Kaynanalar bu ara değişim sürecinde desene:)
Benimki de bu ara öyle bakalım ne kadar sürecek, inşallah akılları başlarına gelirde gelinlerle uğraşmazlar bundan sonra.
aynen gülüm aynen kendi annemizden fayda olsa o na ne hacet amaValla Banada iyi davranırsa bende iyi davranırım yoksa turnaklarımı gösteririm. Bide bizimkiler destek olmadı şimdiye kadar eşimde artık olacaklar bı çoçuk onların soyadını taşıyacak diyor bekleyip görücez kendi annemden hayır görsem neysede o da bu gun ılgılı sonra unutuyor beni
ayy eşim benim annem için söyler hep asya senin annen var ya o sana yeter kaynanaya gerek yok der hepİşiniz zor kızlar kaynanalarla benim. Çok şükür kaynanamla bi sorunum yok benim sorunum kendi oz annem sağolsun o kaynanalik yapıp bana
Annenin üvey oğlu var babamla annemi dovuodu eşim yanımıza aldı kız bide annem sara hastası banyosunu ben yapiom agdasina kadar yapıyorum yok arkadaş yine yaranamiom yine yaranamiom bilseydim hic almazdim yanıma yine oğulları el üstünde ben yerin dibindeayy eşim benim annem için söyler hep asya senin annen var ya o sana yeter kaynanaya gerek yok der hepne diyim adam haklı.tamam anası yapıyorda e benim anamda bana yapıyor
Benimki de hamilelikte biraz daha iyi oldu umarım değişmeZlerKaynanalar bu ara değişim sürecinde desene:)
Benimki de bu ara öyle bakalım ne kadar sürecek, inşallah akılları başlarına gelirde gelinlerle uğraşmazlar bundan sonra.