5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım bak dün bi doktor dinliyordum bazen diyo testlerde çıkmaya biliyor bazen de çıkıp doğduğunda olmuyor %100 diyemeyiz hiç bir zaman diyor. sen dua et içini ferah tut
sürekli dilimde dua bugünüme şükür halindeyim hep.yavrumuz sağsağlim doğsunlar inşallah.odası herşeyi hazır bugün öyle duygu dolu bir gün geçirdim ki aklımdan 1 saniye bile çıkmadı Allahım nasıl bir sevgidir bu dedim daha dokunmadan görmeden:anne:

asya_01 asya_01 canım o doktoru bana getir yaa:sinirli::KK47::sopa: yaaa okdar sinirlerim bozuldukii seni ve bebeğini nasıl bu şekilde strese sokar. Ayy bi kaşık suda boğasım geldi doktorunu. Şeyi merak ediyorum dr bi hıkta gider dediğinde sen hiç tepki vermiyomusun, ben ağzıma geleni söyler çıkardım heralde. Bu şekilde hasta haklarına ve hasta psikolojisine itibarı, saygısı, özeni kalmıyo. :KK62::KK20:
hiç bişe diyemedim nutkum tutuldu çünkü.eşimde bu dr u bir tutuyor ki sorma onun tedaviiyle oldu ya o yüzden özellerde ne paralar ne zman harcadık boş çıktı öyle olunca bu adam ne dese vardır bildiği diyor.şimdi konuştuk bu haftada artık yolumuzu çizicez yani özelse özel devletteyse devlette.psikolojim alt üst oldu yani

kızlar tüm günüm nasıl kötü geçti anlatamam.mutfağa girdim ufak ufak temizlik yaptım bel ağrısı fena vurduğu sıralar uzandım biraz sonra geri devam ettim.Ama hep ağlamaklıydım derler ya dokunsan ağlicak diye aynen öyle.bir an önce zaman geçsin istiyorum sabrım gelmiyor:KK51:eşime sitemlendim yoğun çalışıyor ama yeteri kadar destek olmuyor ama o da kötü dün bebeklerle ilgili rüya gördüm diyor çok kötüydü gece vardiyasında olduğu için arkadaşının işinide kendi yapmış uyku tutmamış bir türlü.Rabbim sabrımızı versin bu bekleyişimizin sonu selamet mutluluk olsun inşallah:KK68:

Kızlar bizim kız da azıcık normale dönmüş 3 hafta onden gidiyordu 1.5 haftaya düşmüş sona doğru normali yakalayacak herhalde. Kilosu 2800 gr. Nst de bi problem çıkmadı. 3 hafta sonra doğum olabilir dedı. Haftaya yine kontrol var

Kızlar bizim kız da azıcık normale dönmüş 3 hafta onden gidiyordu 1.5 haftaya düşmüş sona doğru normali yakalayacak herhalde. Kilosu 2800 gr. Nst de bi problem çıkmadı. 3 hafta sonra doğum olabilir dedı. Haftaya yine kontrol var
ayy çok heycanlı yaa:KK17:

Ay benımkı de bugun bana yakın bı eve taşınıyor ama canım benım gercekten bazen bakıma ihtiyacım oluyor eşimin işi değişti öğlen gidiyor gece geliyor akşamları yalnızım korkuyorum annem sen gel bize diyor orada yatamıyorum banyo yapamıyorum evıme gelmek istiyorum kv dem bugun taşınıyor bende çok korkuyorum acaba bunaltır mı benı dıye
Ayy seninkini bilmem ama benimki beni bunaltıyor :KK43: sevmiyorum kendisini hiç birde bazen beni maddi olarak kullanıyor resmen :KK66: mağazaya gidiyoruz ayy bunu almak isterdim ama pahalıymış deyip bana al demeye getiriyor

Bi sıkıntımız yok aslında ama insan yine de bi endişeleniyor biz bide daha 1 yıllık evliyiz eşimde bende mahremiyete ayrı özen gösteriyoruz durup dururken kımseyle kötü olmak istemiyorum
Bizimde 3. Senemiz bu ay dolacak tatlım ama ben sevemedim kayınvalideyi oda beni sevmiuor eminim :KK66: sırf torun olucak die bide oğluna yalakalık olsun die geldiğinde hizmet eder temizliğe yardım eder ama eve kadın cagırsam daha ucuza malolur :)

Gözün aydın Can'ım bugün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda dedi beni 15 gün sonra çağırdı maşaallah Bebişe 3 hafta sonra dediyse sezaryen yapacak o Zaman tarih verdiğine göre

Gözün aydın Can'ım bugün benimde kontrolüm vardı herşey yolunda dedi beni 15 gün sonra çağırdı maşaallah Bebişe 3 hafta sonra dediyse sezaryen yapacak o Zaman tarih verdiğine göre
Evet tüp bebek olduğu için risk almayalım diyor ben de normal istiyorum bakarız falan dedi ama pek niyeti yok gibi :KK43:

Evet tüp bebek olduğu için risk almayalım diyor ben de normal istiyorum bakarız falan dedi ama pek niyeti yok gibi :KK43:
Bencede riske atma Can'ım benim bi tanıdığım ısrarla normal yapıcam diye bekledi sonra Bebek kakasını yemiş acil sezaryen oldu küveze girdi 1 hafta şimdi çok pişman

kızlar ben bebeğimin hareketlerini az hissettim dün yoruldum baya ondanmıdır sizce

Dün gece eşim gelince biraz çıtlattım annenler bizim yğzümüZden buraya taşındılar inşallah semti evi severler bide özel hayatımıza müdahale olmazlar dimi dedi yok olmak isteseler bile ben müdahale etmem bu zamana kadar bi yardımlarını göremedik bu çoçuğun soyadı onların soyadı olacak ellerini taşın altına koyacaklar özellikle sen işe başladığında çok kolaylık olucak bizim için dedi öyle haber vermeden de gelmezler dedi inşallah korktuğum seyler başıma gelmez

Gunaydın kızlar ve bebekleri
canım benimki neredeyse 1 dolmuşluk yerden habersiz geliyor.inş seninki öyle yapmaz.hatta birgün eşime masada mum ışığında güzel bir yemek hazırladım kuaföre gittim hazırlandım hamile kalmadan 2 ay kadar önceydi.tam bir kaç lokma aldık baktım zil çaldı kv eltimin en arsız kızını almış gelmiş ben sinirden mosmor oldum eşim kıpkırmızı oldu ama adam napsın.geldiii mum ışığındaki masaya oturduuu bir güzel kendini de kızı da doyurduuu sonra kızın elinde şalgam vardı o kız o şalgamı koltuğa devirdi ne koltuk kaldı ne kırlent ne halı ne savan:kızgın:sinirden deliye dönmüştümmm.sonra eşim aldı bunu eve götürdü yolda gerekenleri konuşmuş ama yine anlamadı o konuşmanın üstüne bile mahsus habersiz geldiği hala oluyor.gerçi benimki mahsus yapıyor gıcıklığına kv nin karakterine de bağlı

Ondandır canım anne yorgun olunca bebekte hareket etmıyor
bugün hiçbişey ellemicem yarın evi sermeye başlicam artık cam kapı falan kv bende gelirim yardıma dedi.hava soğumaya başladı erken doğum falann olsa şu an her yer açık

X