5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

napıyorsonuz kızlar?tüm gün dinlendim kollarımın ağrısından duramadım ama sağa sola yatmaktan sürekli omuzuma sanki bıçak saplanıyor.yarın da dünya kadar iş var:KK51:
Yatıyorum kv bizde yarın gidiyor neyse ki bana bi zararı yok çok konuşması dışında Ama rahat edemiyorum onlar evdeyken :KK43:

Benimki de gecenin bi vakti arayıp ee napıyosunuz diyor, elinin körünü yapıyoruz :)
Ama kızını öğlen saatinde bile aramaz rahatsız etmemek için.
Mesela kaynanama yemeğe gittik diyelim, eşim sorar ablamlar gelecek mi bekleyelim mi diye.
Bilmem ki der, anne arasana der eşim.
Kaynanam yok olmaz, kocası evdedir rahatsız olmasınlar der.
Eşim arar bazen ablasını geliyor musunuz vs diye.
Kaynanam telefonu alır eşimin elinden, yavrum kızım siz keyfinize bakın kocanla, gezin tozun vırt zırt.
Tosba kaynana biz karı koca değil de asker arkadaşı mıyız diyesim geliyor suratına o anda.
Gel de sinir olma şimdi, sonrada gelin bize ters davranıyor diye şikayet ediyorlar oğullarına.
Canım benim eşimin annesiyle babası da gece yarılarında arayıp ''napıyonuz??'' derdi. Bi ara o kadar doldum ki '' anlatayım mı o saatte ne yaptığımızı hıı?'' diye bağırıp çağırmışım :KK70: gece 10dan sonra aramayacak kimse söyle onlara diye tembihledim eşimi bir de hızımı alamadım kendi telimden engelledim :KK70: hala engelliler arada eşimi arıyorlar o da müsait değilse meşgule atıyor aramıyorlar bidaha. insanı böyle böyle delirtiyorlar işte.

Canım benim eşimin annesiyle babası da gece yarılarında arayıp ''napıyonuz??'' derdi. Bi ara o kadar doldum ki '' anlatayım mı o saatte ne yaptığımızı hıı?'' diye bağırıp çağırmışım :KK70: gece 10dan sonra aramayacak kimse söyle onlara diye tembihledim eşimi bir de hızımı alamadım kendi telimden engelledim :KK70: hala engelliler arada eşimi arıyorlar o da müsait değilse meşgule atıyor aramıyorlar bidaha. insanı böyle böyle delirtiyorlar işte.
Napıyosunuz sorusunU bana da balayında annem sormuştu Msj atıp bide cevap vermeyınce kızmıştı aileler ya genç olduklarını unutuyor Yada artık oğullarının kızlarının evli olduğunu

30lu haftalara gelemiyorum bi dye isyan ede ede geldim sonunda sende anlamadan zaman geçer inş çalışmak asırı zormus hamileyken hele otobüslerde sürünmek extra zor allah kurtarsın hepimizi
Ben binemıyorum otobüse ınsanımız çok anlayışlı oldugundan yer vermıyorlar hamıle görünce uyuyo numarası yapıyorlar mecbur taksıyle dönüyorum işe

Napıyosunuz kızlar burası iyice sesizleşti benım temıxlık bıttı ama bende birtim

Yatıyorum kv bizde yarın gidiyor neyse ki bana bi zararı yok çok konuşması dışında Ama rahat edemiyorum onlar evdeyken :KK43:
benimki dün akşam küs geldi eşim bugün götürdü geri:KK51:ama eskisi gibi laf sokma huyu kalmamış deüişmiş baya.

X