Normalde yumurta tembelliği demişti bana iki ay önce.s geç döllenme olabilirsen dr un söylediği tarihte git canım geç döllenmede olabilir
Hoşbuldum cok tesekkur ederim Yaptım :)Amin canim inşallah hoşgeldin.
Profiline kişisel bilgilerine gir altta hamilelik takvimi yazıyı oraya tahmini bebeğinin doğum tarihini gireceksin bu kadar
Sende hoşgeldin canimMeraba arkadaşlar Aralık 2016 anne adaylarından bitanesiyim artık çok mutluyuz. Şükürler olsun rabbime allah isteyen herkese nasip etsin. Ayın 25inde kalp için çağırdı. Doktorum. Burayı sık sık takip edecem. İyiki varsınız...
Korkma Can'ım iyi düşün iyi olsun dua et bol bol hayırlı olsunben de katıldım aranıza bat 10 nisandı. bugün 151 hcg çıktı sonucum sizce normal mi? sizinki ne kadar çıkmıştı? ilk gebeliğimde değerim yükselmemişti ve düşük yapmıştım o yüzden korkuyorum
Amin Can'ım hepimizin değerim yüksek bence yarın görürsün ben 5+3 de görmüştümArkadaşlar bu keseyi görme ve kalp atışı bhcg değerlerine göre mi Belli oluyor ilk hamileliğim yarın doktora gidicem ilk kez merak içindeyim. Bu arada adet günümde 399 değer çıktı 4 gün önce sizce kese görünürmü bu arada Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Teşekkür ederim canım inşallah hala şoktayım görmeden inanamıycam:)Amin Can'ım hepimizin değerim yüksek bence yarın görürsün ben 5+3 de görmüştüm
Burda insanlar önemli bişeylerini paylaşıyorlar reklam yapmak ne alaka ya lütfen böyle şeyler yapmayın
Daha önce doktora gittin mi?Teşekkür ederim canım inşallah hala şoktayım görmeden inanamıycam:)
Aynen ne iyi ettin de açtın konuyu. Evlatlarımız, inşallah tabi aynı dönemin çocukları olacak yaaaa. Çok heyecanlııııı. Allahım herkesin gönlündekini ona ver. AminKızlar bu arada takip ettim yazıları genelde bi çoğumuzun kalp atış randevuları neredeyse aynı20 ile 25 nisan arası hadi inşallah Allah'ın izniyle hepimiz o tarihler arası yazarız buraya duydummmmmm diye güzel haberlerinizi bekliyorum ne iyi oldu da açtım bu topiği birbirimizi hiç tanımasakta 9 ay birbirinize destek olucaz süperrrrrr
Ya klomen tedavisi görüyosum zaten ama hamilelikte ilk kez gidicemDaha önce doktora gittin mi?
Çok doğru meryem suresinin gerçekten faydası çok çok çok fazla. Allaha hamdolsun. 41 gün okudum. Allah nasip etti. Allahım İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinİnşallah gönlüne göre olur Can'ım 5. Hafta içindeysen görürsün korkma bol bol dua et hatta bence internetten bul bu akşam yatmadan bi Meryem suresi oku Rabbim bebeğini korusun
Evet bende okumaya başladım ve daha bitmeden hamile olduğumu öğrendim hala devam ediyorum 41 gün dolana kadar sonrada ara ara doğuma kadar okumayı düşünüyorum Allahım bebeğimi korusun diyeÇok doğru meryem suresinin gerçekten faydası çok çok çok fazla. Allaha hamdolsun. 41 gün okudum. Allah nasip etti. Allahım İsteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize.Evet bende okumaya başladım ve daha bitmeden hamile olduğumu öğrendim hala devam ediyorum 41 gün dolana kadar sonrada ara ara doğuma kadar okumayı düşünüyorum Allahım bebeğimi korusun diye
Aynen canim iyiki acmissin.Kızlar bu arada takip ettim yazıları genelde bi çoğumuzun kalp atış randevuları neredeyse aynı20 ile 25 nisan arası hadi inşallah Allah'ın izniyle hepimiz o tarihler arası yazarız buraya duydummmmmm diye güzel haberlerinizi bekliyorum ne iyi oldu da açtım bu topiği birbirimizi hiç tanımasakta 9 ay birbirinize destek olucaz süperrrrrr