- 3 Temmuz 2013
- 598
- 463
Bende klomen tedavisi görüyordum :) bende hala inanamıyorum çünkü bu ayda olmasa rahim filmi çekilecekti ve kendimi ona çok hazırlamıştım.Ya klomen tedavisi görüyosum zaten ama hamilelikte ilk kez gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomen tedavisi görüyordum :) bende hala inanamıyorum çünkü bu ayda olmasa rahim filmi çekilecekti ve kendimi ona çok hazırlamıştım.Ya klomen tedavisi görüyosum zaten ama hamilelikte ilk kez gidicem
Ya senin de doğum tarihin 8 Aralık yazıyoo bizim deee. Aynı günnnnn. Senin son adet tarihin ne zamandıAynen canim iyiki acmissin.
Insanin aynı anda aynı duyguları yaşadığı kişilerle birşeyleri paylaşması çok güzel ve özel oluyor.
Canim bence de normal değerin benimde iki gün geçtiğinde 366 cikmistiben de katıldım aranıza bat 10 nisandı. bugün 151 hcg çıktı sonucum sizce normal mi? sizinki ne kadar çıkmıştı? ilk gebeliğimde değerim yükselmemişti ve düşük yapmıştım o yüzden korkuyorum
Canim bence de normal değerin benimde iki gün geçtiğinde 366 cikmisti
2 martti canim :))Ya senin de doğum tarihin 8 Aralık yazıyoo bizim deee. Aynı günnnnn. Senin son adet tarihin ne zamandı
Aynı benim deeeee2 martti canim :))
Canim zaten bir kere yaptırdım oda iki gün geçmişti okadar sonra doktor kontrolundeyim filim asit zaten kullanıyordum şimdide devam ediyorumilk yaptırdığında bat kaç gün geçmişti?
doktor folicten bahsetmedi hiç ama ben 2 aydır alıyorum zaten almaya devam etmeli miyim acaba?
doktor 15 gün sonra kontrole çağırdı ama ben cuma günü sağlık ocağında hcgye tekrar baktıracağım ne olur ne olmaz
Ay maşallah :)))Aynı benim deeeee
Canim zaten bir kere yaptırdım oda iki gün geçmişti okadar sonra doktor kontrolundeyim filim asit zaten kullanıyordum şimdide devam ediyorum
Rica ederim.insallahhhhhh :)teşekkür ederim canım. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aynen benim de film çekilcekti ve ben çok korkuyodum hatta tedaviyi bırakmaya dilan karar bermiştim mucizem oldu :)Bende klomen tedavisi görüyordum :) bende hala inanamıyorum çünkü bu ayda olmasa rahim filmi çekilecekti ve kendimi ona çok hazırlamıştım.
senin ilk kaçtı ve nasıl devam etti benimde düşüktübenim gibi düşük hcg ile başlayan var mı acaba?
Canım bende devlet has. gidiyorum ve kan değerlerim düşüktü ve beni ilk başlarda 2 günde bir normale dönüncede 1 hafta sonra falan takibe aldı. Bence doktorla alakalıdevlet hastaneleri öyle canım , özele gidersen her hafta çağırır
Aynı şekilde olmuş rabbim yüzümüze baktı valla :)Aynen benim de film çekilcekti ve ben çok korkuyodum hatta tedaviyi bırakmaya dilan karar bermiştim mucizem oldu :)
Evet gittim kan tahliline yolladi 3 gündür hafif şekilde kanamam var çok umutsuzumyarın randevum var bakalım ne olucakCanim gittin mi doktora ilaç iğne vermişlerdir bişey.kötü düşünme.hiç bişey yapma yat.yorma kendini
Yok yanlış anlaşılmış benim adetim 2 gün geciktiğnde 1100 Dü değerim yazıyı yazdığımda 5+3 haftalıktımAdet 3 gün gecikince 5+3 Nasıl oluyor canım benim adet 4 gün gecikmişti ve son adetim 4 mart, 4 +2 dedi bana. Senin satın kaçtı? Bu hafta hesabı Nasıl ya
Son hasta olma tarihin neydikızlar bugun doktora gıttım cok sukur her sey yolunda geç dollenme olmus sanırım 3 -4 haftalıkmıs bebeım hcg me bakıldı 979 cıktı sızce nasıl degerım