- 21 Mart 2016
- 278
- 132
- 35
Canım testı yaptım cok sukjr pozitif cıktıİnşallah :)
Ayy çok güzel bir haber hadi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar cok az oncr testımı yaptım cok sukur rabbım nasıp ettı hamıleyım cok cok guzel bı duygu Allahım ısteyen herkese versın yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır
Çok sevindim hayırlı olsun:)Canım testı yaptım cok sukjr pozitif cıktı
Çok tesekkur ederım amin insallah rabbım isteyen dıleyen herkesr yasatsın insallahAyy çok güzel bir haber hadi rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canimKızlar cok az oncr testımı yaptım cok sukur rabbım nasıp ettı hamıleyım cok cok guzel bı duygu Allahım ısteyen herkese versın yarın doktora gıdıcem ınsallah hersey yolundadır
Bende yapamadım takvimi sanırım yapamadan da bebeği kaybetcem iki gündür kanamam oluyorArkadaşlar merhaba hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir sorum olacak bu hamilelik takvimini nasıl sayfamda görebilirim hepinizde gözüküyor
Amin canim inşallah hoşgeldin.Arkadaşlar merhaba hepimize hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir sorum olacak bu hamilelik takvimini nasıl sayfamda görebilirim hepinizde gözüküyor
Canim gittin mi doktora ilaç iğne vermişlerdir bişey.kötü düşünme.hiç bişey yapma yat.yorma kendiniBende yapamadım takvimi sanırım yapamadan da bebeği kaybetcem iki gündür kanamam oluyor
Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum
katlamış gülüm.dr un ne dedi yani yolunda gitmeyen bişey olsa söylerdi bence normalAdetimden 1gün geçti ve kan testi yaptırdım 14.1 cıktı 3gün geçince yani bugun yine kan testi yaptrdım 41.5 cıktı doktor ayın 25inde gel keseye bakarız dedi Acaba değerlerim normalmi ?
Rahimde kalınlaşmayı görmesi iyi dimi canım ve keseyi kaç gün sonra görürbende ilk öğrendiğimde 104 tü canım şu an görülmez ancak dr un rahimde kalınlaşma olup olmadığını görür şu an için
tabi bende gittiğimde ilk 104 tü 3 gün geçmişti dr kalınlaşma var dedi.1 hafta sonra gittim keseyi gördük şükür.yolundadır merak etme canımRahimde kalınlaşmayı görmesi iyi dimi canım ve keseyi kaç gün sonra görür
25 inde gel dedi canım ama rahimde kalınlaşmayı gördü ultrasondakatlamış gülüm.dr un ne dedi yani yolunda gitmeyen bişey olsa söylerdi bence normal
tamam canım küçük olduğu için daha kese görünmez.dr randevumuz aynı günmüş bu arada benide kalp atışı için çağırdı25 inde gel dedi canım ama rahimde kalınlaşmayı gördü ultrasonda
25 inden önce gitsem acaba kese görünmezmitamam canım küçük olduğu için daha kese görünmez.dr randevumuz aynı günmüş bu arada benide kalp atışı için çağırdı
bence bir kaç gün önce gitsende görünür günün kaç gün geçti şimdi25 inden önce gitsem acaba kese görünmezmi
sen dr un söylediği tarihte git canım geç döllenmede olabilirBen düzensiz oluyorum canım
Ocak 22de oldum
Şubat olmadım
Mart 8inde oldum en son