5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ayyy insallah oyledır doktorum bu ay bıraz zor demıstı o sebepten cesaret edemıyordum pekı sabak ılk ıdrarla mı yaptınız testı
Ben kana baktırdım 4 gün gecikmemde. Kanda çıkınca evdeki idrar testini de yaptım net iki çizgi çıktı. Hayırlısı olsun canım lütfen haber ver :)

Kızlar hepimizin allah yardımcısı olsun. Ben de aralık annesiyim 14 Mart a kalp atışı icin randevu verdi doktorum umarım duyabiliriz . Hep bir endişe var içimde stresli bir hamilelik geçiriyorum malesef :KK43:

Kızlar hepimizin allah yardımcısı olsun. Ben de aralık annesiyim 14 Mart a kalp atışı icin randevu verdi doktorum umarım duyabiliriz . Hep bir endişe var içimde stresli bir hamilelik geçiriyorum malesef :KK43:
Can'ım stres yapma daha kötü etkilenirsin Allah'a dua et ve korumasını iste yapacak başka hiç bişey yok.bende 21 nisan da gitcem keseyi gördüm çok şükür darısı kalp atışına dua ediyorum bol bol iyi düşün iyi olsun

Benimde aynı şekilde oldu moralin niye bozuldu ki normal i bu öyle olması gerekiyor hemen dayamazdın kalp atışını 11. Hafta da bile duyanlar var sıkma canını[/QU
Bende senin gibiyim ayağa bile kalkmak istemiyorum birşey olacak diye.en son adet tarihimiz neydi?

Can'ım stres yapma daha kötü etkilenirsin Allah'a dua et ve korumasını iste yapacak başka hiç bişey yok.bende 21 nisan da gitcem keseyi gördüm çok şükür darısı kalp atışına dua ediyorum bol bol iyi düşün iyi olsun
Çok teşekkür ederim bol bol dua ediyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun bebislerimize

X