- 3 Temmuz 2013
- 598
- 463
Amin inşallah sağolun :) eczaneden ucuz olanlardan çıktığında bende şaşırdım :)Ayyy insallah ya moral oldjnuz gercekten Allah yavrunuza kavusmayı nasıp etsın biran önce siz hangi testi aldınız acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah sağolun :) eczaneden ucuz olanlardan çıktığında bende şaşırdım :)Ayyy insallah ya moral oldjnuz gercekten Allah yavrunuza kavusmayı nasıp etsın biran önce siz hangi testi aldınız acaba
ayyy insallah oyledır doktorum bu ay bıraz zor demıstı o sebepten cesaret edemıyordum pekı sabak ılk ıdrarla mı yaptınız testıBekleme ya hamilesin bence yapsana netleştir:) ben de korkuyordum ama olumlu oldu
testınızı sabah mı yaptınızAmin inşallah sağolun :) eczaneden ucuz olanlardan çıktığında bende şaşırdım :)
Ben kana baktırdım 4 gün gecikmemde. Kanda çıkınca evdeki idrar testini de yaptım net iki çizgi çıktı. Hayırlısı olsun canım lütfen haber ver :)ayyy insallah oyledır doktorum bu ay bıraz zor demıstı o sebepten cesaret edemıyordum pekı sabak ılk ıdrarla mı yaptınız testı
amin canım ınsallah yarın hemen test alıcam haberı mutlaka yazarım ınsallah benımde pozıtıf cıkar canımmmBen kana baktırdım 4 gün gecikmemde. Kanda çıkınca evdeki idrar testini de yaptım net iki çizgi çıktı. Hayırlısı olsun canım lütfen haber ver :)
İnşallah :)amin canım ınsallah yarın hemen test alıcam haberı mutlaka yazarım ınsallah benımde pozıtıf cıkar canımmm
Yok canım öğleden sonra yaptım ama çıktı inşallah alırız güzel haberlerini :)testınızı sabah mı yaptınız
Yok canım öğleden sonra yaptım ama çıktı inşallah alırız güzel haberlerini :)
Ama istersen sen yarın sabah yap kalkar kalkmaz
Benim 12 marttı canım 26günde bir olurum 3gün gecikmişti ikinci çizgi baya koyuydu yapsan çıkar heralde geç döllenme olmadıysaİyi aksamlar en son adetınız ne zamandı benım 8 marttı 6 gun gecıktı test yapıcamda bıraz daha mı beklemeluyım dıyorum
Ben sabah yaptım net çıktı çizgitestınızı sabah mı yaptınız
Can'ım stres yapma daha kötü etkilenirsin Allah'a dua et ve korumasını iste yapacak başka hiç bişey yok.bende 21 nisan da gitcem keseyi gördüm çok şükür darısı kalp atışına dua ediyorum bol bol iyi düşün iyi olsunKızlar hepimizin allah yardımcısı olsun. Ben de aralık annesiyim 14 Mart a kalp atışı icin randevu verdi doktorum umarım duyabiliriz . Hep bir endişe var içimde stresli bir hamilelik geçiriyorum malesef
Benimde aynı şekilde oldu moralin niye bozuldu ki normal i bu öyle olması gerekiyor hemen dayamazdın kalp atışını 11. Hafta da bile duyanlar var sıkma canını[/QU
Bende senin gibiyim ayağa bile kalkmak istemiyorum birşey olacak diye.en son adet tarihimiz neydi?Kızlar hepimizin allah yardımcısı olsun. Ben de aralık annesiyim 14 Mart a kalp atışı icin randevu verdi doktorum umarım duyabiliriz . Hep bir endişe var içimde stresli bir hamilelik geçiriyorum malesef
Allah yardımcı olsunBen her gün sürekli ayaktayım işte düşünün kızlar
Sağol canım amin. Hepimize:)Allah yardımcı olsun
Çok teşekkür ederim bol bol dua ediyorum Rabbim sağlıkla kavuştursun bebislerimizeCan'ım stres yapma daha kötü etkilenirsin Allah'a dua et ve korumasını iste yapacak başka hiç bişey yok.bende 21 nisan da gitcem keseyi gördüm çok şükür darısı kalp atışına dua ediyorum bol bol iyi düşün iyi olsun
1 Mart adet tarihimBende senin gibiyim ayağa bile kalkmak istemiyorum birşey olacak diye.en son adet tarihimiz neydi?