5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Seni cok iyi anliyorum canim. Ben de ayni durumdayim. Agzimin tadi degistigi icin sudan bile tiksiniyorum. Eskiden bayila bayila yedigim seylerin adini bile duymak midemi bulandiriyor. Mutfaga adim atamiyorum kokular beni mahvediyor. Istah falan hic kalmadi. Ama ilk aylarda oluyormus genelde bu durum. Baskalarinda da ayni durum var diye düşünüp kendimi teselli ediyorum açıkçası.

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.
% 60 ve üstü artışlar normalmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Kıxlar aranızda sistit olan varmı küçük abdrtimi yaptıktan sonra sürekli tekrar yapma isteği geliyor

Günaydın tatlı anne adayları :KK200: Mide bulantısı ve yorgunluktan işe gidemedim bugün sabah zar zor bişeyler yedim hala daha ne varsa çıkaracakmışım gibi hissediyorum. 12sinde kontrolüm var inşallah her şey iyi gider bir sorun olmaz varsın mide bulantısı olsun artık napalım. ilk 3 ayı sorunsuz atlatayım diye bekliyorum

içini rahat tut inşallah vardır degerinde cok düşük değil gayet iyi gec döllenme olmuşta olabilir en kisa zamanda doktora git kesen oluşmuştur

Günaydın tatlı anne adayları :KK200: Mide bulantısı ve yorgunluktan işe gidemedim bugün sabah zar zor bişeyler yedim hala daha ne varsa çıkaracakmışım gibi hissediyorum. 12sinde kontrolüm var inşallah her şey iyi gider bir sorun olmaz varsın mide bulantısı olsun artık napalım. ilk 3 ayı sorunsuz atlatayım diye bekliyorum
Bende aynı şekilde rapor almayi düşünüyorum bugünlerde cok yorgun ve bulantilarim arttı inşallah dediğin gibi ilk zamanlarin zorlugunu unuturuz

X