Benim dün çok ağırdı sabahtan akşama kadar normal masaj yaptı annemde rahatladım üzülmeAfedersiniz 8 aylik yazmisim.8 haftalik hamileyim.bel agrim oluyor arada.boylr olan varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim dün çok ağırdı sabahtan akşama kadar normal masaj yaptı annemde rahatladım üzülmeAfedersiniz 8 aylik yazmisim.8 haftalik hamileyim.bel agrim oluyor arada.boylr olan varmi?
Benim dün çok ağırdı sabahtan akşama kadar normal masaj yaptı annemde rahatladım üzülme
Teşekkur ederizKızlar sayfa sahibi olarak herkesin anneler gününü kutluyorum umarım burda ki herkes seneye bu Zaman'larda kucağında yavrularıyla kutlar günlerini
Cin takvimine gore benimki erkekSevgili hamiş arkadaslarim çin takvimine gore bebegimin cinsiyeti kizmis batil bile olsa 2 dakkaligina mutlu oldum yaw
Benimkide erkek görünüyor amaallah biliyor ya icimden kiz olsa diye geçiriyorum :)Cin takvimine gore benimki erkek
% 60 ve üstü artışlar normalmiş hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahArkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.
Kesinlikle ya karnim ya belim agriyo yada kendimi hasta gibi halsiz hissediyom. Tamam suan bi sikayetim yok dedigim gorulmedi daha buaralarBendede karin agrisi var ille bi tarafimiz agriyacak heralde
Masallah sizedeKızlar çook şükür duyduk bizde bebeğimizin kalbinin sesini rabbim herkeze nasip eder inşallah bu duyguyu
Çok teşekkür ederim endiseleniordum. Bitane dusugum vardı. İnsan tedirgin oluyor.sağlıkla
içini rahat tut inşallah vardır degerinde cok düşük değil gayet iyi gec döllenme olmuşta olabilir en kisa zamanda doktora git kesen oluşmuşturArkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.
Bende aynı şekilde rapor almayi düşünüyorum bugünlerde cok yorgun ve bulantilarim arttı inşallah dediğin gibi ilk zamanlarin zorlugunu unuturuzGünaydın tatlı anne adayları Mide bulantısı ve yorgunluktan işe gidemedim bugün sabah zar zor bişeyler yedim hala daha ne varsa çıkaracakmışım gibi hissediyorum. 12sinde kontrolüm var inşallah her şey iyi gider bir sorun olmaz varsın mide bulantısı olsun artık napalım. ilk 3 ayı sorunsuz atlatayım diye bekliyorum