5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar merhaba. Bu aralar acayip şekilde canım çiğköfte istiyor etsiz olanından yiyorum bu defa da midem yanıp ekşiyor ne yapsam bilemedim :KK61:

Canim vucudundaki kalsiyumu aliyo o zaman bol sut yogurt peynir tuket bebisin sendeki kalsiyumu emiyo :emir_bebek:o yuzden dogumdan sonra dişsiz kalmamak icin kalsiyumu bol al ve doktordan destek kalsiyum hap al
Komsmfa öyle dedi canım sali günü doktora gideceğim işte i zaman soyleyecegim

merhabalar tazr anneler anneler gününüz kutlu olsun..seneye bu gün kucagimizdaki meleklerimizle kutlamayi nasip etsin Allahim hepimize..

bulantisi olan arkadaslar..
ayva yemeyi deneyin birde bana cok iyi geliyor
hem Peygamber Efendimiz (s.a.s) hamilelere tavsiye etmis ayva yemelerini..

sağlıklı huzurlu gunler hepinize..
Kac gundur canim ayva istiyor yiyim bari insallah bulantilarima iyi gelir daha yeni gozumu acabildim bulantidan oluyorum

Arkadaslar mide bulantiniz icin ne yapiyorsunuz tavsiyeleriniz iyi geldigini kesfettiginiz seyler varmi? Gun icerinde cok bulantilarim olmaya basladi
Kusmaktan baska hic birsey iyi gelmiyor ne yazik ki. Cunku bastirmaya calistigimda daha da artiyor aksama kadar daha da zorlasiyor hayat. En iyisi biraz disini sık ve icindeki o kotu hissi at gitsin, rahatladığını goreceksin. ben öyle yapıyorum. Sabahlari hafif besleniyorum. Bazen bir pogaca ya da bir tost.. Doktorum da ilk aylar kendini cok zorlama dedi. Bebis icin katlaniyorum.

Selam kizlar.8 aylik hamileyim.dunden beri ara ara bel agrisi oluyor bende.sizin de oluyormu acaba?uzaninca geciyor

Kusmaktan baska hic birsey iyi gelmiyor ne yazik ki. Cunku bastirmaya calistigimda daha da artiyor aksama kadar daha da zorlasiyor hayat. En iyisi biraz disini sık ve icindeki o kotu hissi at gitsin, rahatladığını goreceksin. ben öyle yapıyorum. Sabahlari hafif besleniyorum. Bazen bir pogaca ya da bir tost.. Doktorum da ilk aylar kendini cok zorlama dedi. Bebis icin katlaniyorum.
Doktorunuz cıkarsanız da yeyin dedi mi peki ?bende midem istemeye istemeye yiyoeum ama cıkarıyorum istemeden

Doktorunuz cıkarsanız da yeyin dedi mi peki ?bende midem istemeye istemeye yiyoeum ama cıkarıyorum istemeden
Yok öyle bisey demedi. Günün bazen bir muzla bazen bir tostla gececek dedi. Zorlamak dogru değilmiş. Stres hormonu daha kotu etki ediyormus. Zaten bebeğin anne vucudundan gerekli tum mineralleri karsiladigi soyleniyor. Benim bulantilarim azalinca, fazla karisik olmayan birseyler yemeye calisiyorum.

Kizlar sadece 1 kereye mahsus wc de peceteye pembe bi akinti geldi boyle yalandan. Sonralarinda takip ettim ama tekrarlamadi. Sizede oldu mu boyle bisi?

Kizlar sadece 1 kereye mahsus wc de peceteye pembe bi akinti geldi boyle yalandan. Sonralarinda takip ettim ama tekrarlamadi. Sizede oldu mu boyle bisi?

Benimde 2 kez aynı sey oldu 1 kez oldugunda kontrolüm vardı allahtan doktor kontrol etti hiç bir sıkıntı yoktu ama progestana başladım..ertesi gün bir kez daha oldu minicik bir pembelik, doktorumu aradım iğne yaptırmamı söyledi şuan 7+6 yım hala devam ediyorum progestana

Yok öyle bisey demedi. Günün bazen bir muzla bazen bir tostla gececek dedi. Zorlamak dogru değilmiş. Stres hormonu daha kotu etki ediyormus. Zaten bebeğin anne vucudundan gerekli tum mineralleri karsiladigi soyleniyor. Benim bulantilarim azalinca, fazla karisik olmayan birseyler yemeye calisiyorum.
Ben sabahları sadece bir tost yiyebiliyorum ama bazen sudan bile midem bulanıyor birşey yemeğe korkuyorum sulu yemek yiyemiyoeum bazen corba içebiliyorum cıkarıvam korkusu ile birşey yiyemiyorum yada midem bulanacak die

Valla arkadaslar benim arkadasinda bulantisi vardi kusuyordu ama doktoru ona ye diodu yani o posasini aliyo sen kussanda bebek ihtiyaci olani aliyomus tiksindirmeden kendini ye diodu yani fikir olsun sizede dedim :emir_bebek:

Valla arkadaslar benim arkadasinda bulantisi vardi kusuyordu ama doktoru ona ye diodu yani o posasini aliyo sen kussanda bebek ihtiyaci olani aliyomus tiksindirmeden kendini ye diodu yani fikir olsun sizede dedim :emir_bebek:
Mecbur bende cıkarsamda yemeğe bailadı 64 kilo ile hamile kaldım 4 kilo verdim 60 kiloyum yediğimi vıkarıyorum sürekli sabahları cok rahat ama akşam yatma saati gelince kabus resmen birde hangi marka folic asit kullanıyorsunuz acaba ?

Canim ben suan decavit progestan kullaniyorum sadece bide aspirinle clexane igne yapiom hergun pihtilasmam var ama cok sukur ona bise olmasin da vurulurum bun sukur

Canim ben suan decavit progestan kullaniyorum sadece bide aspirinle clexane igne yapiom hergun pihtilasmam var ama cok sukur ona bise olmasin da vurulurum bun sukur
Amin canım inşallah bazı hamilelere doktor ek vitamin ilacı falan vermiş bana sadece folic asit verdi

Afedersiniz 8 aylik yazmisim.8 haftalik hamileyim.bel agrim oluyor arada.boylr olan varmi?

X