- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
Normalde gunde 6-7 saat uyuyan ben 1 aydir 24 saat uyuyorum nasil oluyor bu arkadas hep uyuyasim hep uyuyasim var kafami koyum 10 dk sona gene uyuyom
Ayni ben yastiga 5 kalayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde gunde 6-7 saat uyuyan ben 1 aydir 24 saat uyuyorum nasil oluyor bu arkadas hep uyuyasim hep uyuyasim var kafami koyum 10 dk sona gene uyuyom
Evett benimde ozaman randevum ve catlayacagim meraktan, kalp atisini bi duyabilsekkBenimde ayin 10 unda sali gunu randevum var sabirsizlikla bekliyoruz
Olmaz mi o agrilarrrr, fazlasiylaa devam ediyorKasigi agriyan varmi icinizde ? Ara ara bazen falan ?
Ultrason görüntüsünu ekledim, özellikle ikizlere hamile olanlar bi bakabilir mi sizinkilere benziyor mu
Hayrlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,cümlemizinde.Benimde 6.hafta da 2.keseyi gördü ikiz olabilir dedi ama daha sonra kanama olduğunu öğrendik.İnşallah senin böyle olmaz.güzel haberlerle gelKızlar merhabalar, Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Hatta cuma gunu buyume olmazsa kurtaji bile soyledi doktor. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım
9. Haftada cinsiyetmi soyledi alla allaValla öyle dedi cnm :))) ama bu ihtimal dedi kesin demedi.. inşallah öğreniriz esim öğrenmek istemiyo ben ogrencem sadece süpriz olsun istiyomus ben o kadar sabırlı degilim
Aynen o kadar mutsuzumki biliyodum boyle olucagini benim ilk gebeligimde bulantili kusmali gecmisti 12. Ve 16. Hafta arasi geciyor ama 24 saat dayanmak cok zor bir suru ilac iciyorumAyni durumdayim,psikolojim de allak bullak oldu
Benim gecen hafta duyuldu 8+ 3 teyim ve alttan muayene etti doktor artik 8. Haftayi bekliyoruz demisti ama doktordan doktora degisiyodur herhaldeKalp atisi genelde 6 haftada karindan ultrasonda duyulur degil mi arkadaslar, yoksa 7de duyulanda cok mu var
Allah razi olsun, Peki o kanama bir sorun oluşturdu mu canım?Hayrlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,cümlemizinde.Benimde 6.hafta da 2.keseyi gördü ikiz olabilir dedi ama daha sonra kanama olduğunu öğrendik.İnşallah senin böyle olmaz.güzel haberlerle gel
Bu dönemde eğer düşecekse durdurmaları zor. Genetik olarak hatalı olan bebekleri vücut atıyor. Durdurulması doğru da olmayabilir. Ben de düşük yaptım. Büyümesi yavaşlamıştı. İğNiye doktora gitmiyorsun? Bence ihmal ediyorsun korkudan. Lütfen böyle yapma hemen başka doktora hatta doktorlara git belki düşükse bile ilaçla durdururlar
Çok sevindim. İnşallah herşey güzel gidecek.Kızlar merhabalar, Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Hatta cuma gunu buyume olmazsa kurtaji bile soyledi doktor. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım
Ama bitterrcikk'in dediği gibi başka bir doktor öyle görmeyebilir de, bence de başka doktora gitmek lazım. Progestanı niye durdurmuş anlayamadım. İnşallah herşey iyi olacak.Büyümesi
Çok da kötü değil artış, moralini bozma bence. Farklı bir doktora gidersin.iki güne bi hastanedeyim canım apatal doktor hiç bişi demiyor ki. düşük riski devam diyor hep. perşembe beta 1378 çıktı bugün 2450 çıktı. şimdi sonucu göstermeye gidecem. ilaç progestan kullanıyorum. beta nasıl sence yine ikiye katlamadı ;( 2740 olması gerekirken 2450 çıktı
sağol canım. bugün beta 2450 çıktı. 2740 olması gerekirken. bugünkü doktor çokta kötü değil dedi ve çok şükür kese göründü. ama düşük r,ski hala devam. pazartesi tekrar beta testi bakalım ne olacak :/Çok da kötü değil artış, moralini bozma bence. Farklı bir doktora gidersin.
Kanamayı görmeden bir kaç gün önce bir kaç damla şeklinde kahverengi akıntım oldu.kanama küçükmüş bebeğe uzakmış zaten şükür ki,progestan verdi fitil olarak akşamları bir tane 15 gün kullan Dedi ama ben bir hafta dayanabildim meraktan gittim çok şükür durmuş sorun teşkil etmiyor 1 hafta daha kullan bırak Dedi.15 gün sonra gel Dedi ama ben yine bir hafta sonra giderim kanamanın durumunu öğrenmek için.Allah razi olsun, Peki o kanama bir sorun oluşturdu mu canım?
7. Haftada duyuldu zaman inslh benimde duyulur, tam 7de gitmis olcamBenim gecen hafta duyuldu 8+ 3 teyim ve alttan muayene etti doktor artik 8. Haftayi bekliyoruz demisti ama doktordan doktora degisiyodur herhalde
İnşallah canım heycanliyim günler geçmiyor sanki ♡Ayni tarihteyiz canim.duyarsin insallah biz persembe duyduk ya sukur pit pit
Selamlar, özelde tahliller 1200.-TL dediler. Biz de devlette yaptırdık, sonuçlarını doktorumuza götüreceğiz.